kızlar günaydın kilo konusu olmuş şoklardayım sağlık ocağına gitmiştim sabah
64 ile başladım şuan 78 kiloyummmm o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl oldu buu
Bakalım zaten iki çocuğa aynı anda yetisemem.
Rica ederum canim. Domates biber dalan da yiyorum bolca. Ekmek sirf bos gida. Onu biraksan baya fark eder. Sen de iyisin bu aradayumurta harıc dıgerlerı yedıgım seyler aslında , hmm brokolı agzıma surmem :S tavukda sevmem 40 yılda bır , peynır salata canavarıyım dıyebılırım, dıgerleırnıde tuketıyorum bende , ama ben ekmegı cok yıyorum onun farkındayım , hep oldum olası cok yerım ekmegı yanı , tatlıyı arada bi yerim , ekmegı ve 3 sekerlı cayı kessem keske :S
uzun uzun yazdın tesekkur ederım. bende 11 kg almısım :S
Nasil yaptin ya benimde yapmam lazim lazere gidiyordum o yuzden cok az var kuafore bi gitsem hic bi anlami kalmaz lazerin.gitmek istemiyorum ama goremiom ki :)
Sagol canim aminvuhuuu harika , tütütü nazar degmesin
Rica ederum canim. Domates biber dalan da yiyorum bolca. Ekmek sirf bos gida. Onu biraksan baya fark eder. Sen de iyisin bu arada
Maşallah yaa bu nasıl 32 haftalık ama bi daha resim koyma olur mu psikolojim bozuldu seni görünceBu da benden
kızlar bugun doktora gittim nst ye gittim herşey yolunda şükür. usg de doktorum bebeğin kilosunu 2700 olduğunu söyledi hem kendi hemde ben şok olduk cunki 2 hafta once 1700 dü nası olduda 2 haftada 1 kilo aldı. bebek bu kiloyu almışken benim kilo almamam ne demek oluyor. tekrar tekrar baktı bebeğin boyu uzun dedi. ama usg cihazıyla ilgili problem olabilir dedi. haftaya bidaha bakıcaz 2700 diyince şok oldum bi aanönce doğurmam gerekiyomuş gibi hissettim yaa :)
Fiyatı ne kadar ?selam kızlar. bugün eminönüne gittim. bebişimin kalan kıyafet ihtiyaçlarını tamamladım. sıra geldi yıkayıp ütülemeye. o kadar güzel şeyler vardı ki insan ne alacağını şaşırıyor. bir de kapı süsümü aldım.
Eki Görüntüle 1382201
Sagolsun esım den bırakıyor hergungunaydın kızlar:)
ya dun cep telefonundan girip yazmıştım ne kadar gıcık telefondan girmek..ne okuyabiliyorsun ne yazabiliyorsun hiç takip edemedim..umarım herkes iyidir.çınar için iyi dilekleriniz içinde tşk ederim:)@burcu valla tebrik ediyorum 35 haftadasın işe gelmek zor demişsin ben daha 33 haftamdayım bugun zor geldim nasıl 37'yi tamamlıcam düşünüyorumartık ellerim ayaklarım şişmeye başladı..
kızlar günaydın kilo konusu olmuş şoklardayım sağlık ocağına gitmiştim sabah
64 ile başladım şuan 78 kiloyummmm o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl oldu buu
Sagolsun esım den bırakıyor hergun
benide eşim bırakıyor ama oyle yorgun kalkıyorum ki yataktan..işe gelmesem ev daha da sıkıcı valla doğursak bir an once:)
Bence de işte vakit daha çabuk geçiyo ama şu erken kalkma olayı olmasabenide eşim bırakıyor ama oyle yorgun kalkıyorum ki yataktan..işe gelmesem ev daha da sıkıcı valla doğursak bir an once:)
senben60 inşallah öyledir gören çok kilo almamışsın diyor ama tartı bozdu moralimi
o tartı bozuktur bozuk =) bende sana yakınım üzme kendını ustelık aynı kılo ıle basladık senınle :)
sorma sıkıldım hantallastım hıcbısey yapasım yok.benide eşim bırakıyor ama oyle yorgun kalkıyorum ki yataktan..işe gelmesem ev daha da sıkıcı valla doğursak bir an once:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?