o isme çok alıştıysanız esila, elisa gibi isimler de var anlamlarını bilmesem de...
iki isim için de "eylül masal"ı çok beğenmiştim
alya da benim güçlü alternatiflerimdendi
ırmak, nehir, defne, ipek, pelin, melisa da klasik isimlerden beğendiklerim
42 cm 1875 gram olmusuz 125 gram eksigimiz varmis et,tavuk,balik cerez yersem bebek kg alirmis zaten erken dogacak sezeryan oldugu icin bari 3 kg olsun dedi oyy ne yiyecegimi sasirdim gecen ay sut muz iyi gelmisti bu ay biraz stres yaptim bebege yansidi galiba
sorma sıkıldım hantallastım hıcbısey yapasım yok.özellikle akşamları cok sısıyorum ayaklarım fılanda sısmeye basladı
75.7 =)bir teselli verr :)))
Muzlu sütün ve kaşar peynirinin faydası olduğuna eminim ben bilmeden içtim vede yedim kilosu gittiğimizde önden çıktı sonra araştırdım ki muzlu süt ve kaşar peyniri bebeğe kilo aldırıyormuş ayrıca muz kramplarada iyi geliyormuş42 cm 1875 gram olmusuz 125 gram eksigimiz varmis et,tavuk,balik cerez yersem bebek kg alirmis zaten erken dogacak sezeryan oldugu icin bari 3 kg olsun dedi oyy ne yiyecegimi sasirdim gecen ay sut muz iyi gelmisti bu ay biraz stres yaptim bebege yansidi galiba
Sen ne zaman gittin canim evet bende strese verdim bu ay biraz huzursuz gecirdim ama yok artik yapmicambenım bebede 42 cm 1812 gr mış , dr bana ıyı dedi kılosu ,senınlede aynı haftadayız
stres hemen etkılıyor ya bunu bızzat yasadım ben
Muzlu sütün ve kaşar peynirinin faydası olduğuna eminim ben bilmeden içtim vede yedim kilosu gittiğimizde önden çıktı sonra araştırdım ki muzlu süt ve kaşar peyniri bebeğe kilo aldırıyormuş ayrıca muz kramplarada iyi geliyormuş
75.7 =)
dıyorum ya tartı bozuktur bozuk =)
2 haftayı geçti cnm bide arada çok kar yagdı ve soğuk olduya bu hafta olsa daha çabuk gelirdi heraldekaç günde geldi?
bnen de pazar yolladım güya cuma gelir dediler de?
Gecen ay bende muz ve sutun kg yaptigina sahit oldum ama kasar peyniri ilk defa duyoyrum canim onuda deneyelim ama sanki bu yediklerim bana kg olarak donuyoMuzlu sütün ve kaşar peynirinin faydası olduğuna eminim ben bilmeden içtim vede yedim kilosu gittiğimizde önden çıktı sonra araştırdım ki muzlu süt ve kaşar peyniri bebeğe kilo aldırıyormuş ayrıca muz kramplarada iyi geliyormuş
Maşallah hiç bişi yok.Bu da benden
ben de sabah yataktan kalkarken dıkkatımı cektıBenimde iki akşamdır sağ ayağımın iç kısmı şişiyor özellikle yatınca şişiyor anlamadım gitti
Sen ne zaman gittin canim evet bende strese verdim bu ay biraz huzursuz gecirdim ama yok artik yapmicam
aynen benim de moralim bozulduMaşallah yaa bu nasıl 32 haftalık ama bi daha resim koyma olur mu psikolojim bozuldu seni görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?