2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Alya yı bende beğeniyorum ama söylenişi zor. ırmak nehir ve deniz kuzenlerin isimleri ipek ve melisade yeğenlerin isimleri :)) Siz ne vericeksiniz

benım bebede 42 cm 1812 gr mış , dr bana ıyı dedi kılosu ,senınlede aynı haftadayız
stres hemen etkılıyor ya bunu bızzat yasadım ben

Günaydın arkadaşlarım
Hemen herkes uykusuzluktan dert yanmış ben de aynı sıkıntıları yaşıyorum.Zaten her gece 12de yatıp sabah 6.30 da kalkıyordum.2 gündür benim cimcime hastalandı gece 10 kere kalkıp ateş ölçtüm kaygıdan uyuyamadım.Akşam eşime biz ne zaman kendimizle ilgileneceğiz bak arkadan 4.geliyor dedim.'' Az kaldı,30 sene sonra rahatız diyor'' Tabi sonra torunları bize bakmamız için vermezlerse

Kızlar alakasız olacak ama iphone dan giriş yapabileniniz var mı? uygulamayı açar açmaz hata veriyor hiç giriş yapamadım bu zamana kadar. sadece bende mi sıkıntı var yoksa genel bir sıkıntı mı?

Muzlu sütün ve kaşar peynirinin faydası olduğuna eminim ben bilmeden içtim vede yedim kilosu gittiğimizde önden çıktı sonra araştırdım ki muzlu süt ve kaşar peyniri bebeğe kilo aldırıyormuş ayrıca muz kramplarada iyi geliyormuş

Brn premier marka fanli isitici aldim 30 tl ye sadece banyo yaptirirken veya bez drgistirirken acicam kumtelinki daha guzelmis once gorseydim onu alirdim disinin plastigi daha kaliteli.eger surekli kullanmiyacaksaniz alabilirsiniz cunku onlar biraz fazla elektrik harciyor

benım bebede 42 cm 1812 gr mış , dr bana ıyı dedi kılosu ,senınlede aynı haftadayız
stres hemen etkılıyor ya bunu bızzat yasadım ben
Sen ne zaman gittin canim evet bende strese verdim bu ay biraz huzursuz gecirdim ama yok artik yapmicam

dr bana 11 gun onde dedı mesela usg kagıtlarındada yazıyor , nasıl oluyor anlamadım karha yada 125 gr eksık demıs

Gecen ay bende muz ve sutun kg yaptigina sahit oldum ama kasar peyniri ilk defa duyoyrum canim onuda deneyelim ama sanki bu yediklerim bana kg olarak donuyo

Sen ne zaman gittin canim evet bende strese verdim bu ay biraz huzursuz gecirdim ama yok artik yapmicam

31+0 dı ben gıttıgımde

keısnlıkle yapma bebegını dusun , gercekten etkılıyor stres sıkıntı
bak 27+5 de 1400 gr dı (dr cok ıyı kılosu demıstı..
sonra 29+3 de 1497 gr ( bıseler ust uste gelmıstı yorgundum sıkkındım ve streslı , bende 2 kılo vermısım o sıra zaten
sonra 31+0 da gıttım 1812 didi ve 11 gun onden gıdıyor kılosu ıyı dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…