evet ayakkabılarımda vardı bide :)))
herkes kontrollere gıdıyor bebısını goruyor bende ıstıyorum
Ha ha herkes öyle sanmış, o avatarı kk da buldummaşallah çok fitsin benimde eski kotlarım oluyor ama çok dar streç olanlar değil :) içine rahatça girebildiğim kotlarımı giyebiliyorum sadecebende profil fotonu senin foton sanıyodum
Sağol umarım
senin kaçıncı haftada yükseldi benim kullandığım ilaçlar fayda etmedi şuan ilacın dozu 175 doza çıkarıldı ve normalin 3 katına çıktı
Benim ilk zamandan bu zamana aldığım kilo 18 kg olmuş.50den 68e çıktım haftaya 70i bulurum galiba.Ama benim bahanem var :Suyum fazlaymışevet ayakkabılarımda vardı bide :)))
benim raporu almaya eşim gitti sizin gelmenize gerek yok dediler... pazartesi aldım çok şükür raporumubenı dr 2 haftada 1 cagırıyor yaw
gecen cuma gıtmıstım sımdı bu cumada rapor almaya gıdıcem calısabılır
Doktordan doktora fark mı ediyo anlamadım benimle aynı dönemde olan arkadaşım ki bebeklerin de kilosu aynı bana doktorum önde ama çok değil arkadaşımın doktoru da 10 gün önde gidiyor demiş bende anlamadım, bide geçen bi arkadaşım oğlunun ultrason resimlerini gösterdi 32 haftalıkken benim kız 2 küsür çıktı onun oğlu 1800 ve ona da doktoru o zamanlarda hep önde gidiyor demişdr bana 11 gun onde dedı mesela usg kagıtlarındada yazıyor , nasıl oluyor anlamadım karha yada 125 gr eksık demıs
Hoşgeldin canımMerhaba kizlar artik hic giremiyorum doguran falan oldu mu herkes iyi mi?
Yok artik masallah ya :)Bu da benden
bana 3 hafta sonraya verdi şafak 6 .:)benı dr 2 haftada 1 cagırıyor yaw
gecen cuma gıtmıstım sımdı bu cumada rapor almaya gıdıcem calısabılır
Bende akşamları oluyo çok, çorapları bi çıkarıyorum sanki içine çökmüş ama sabah normale dönmüş oluyo akşam bi nevi yeşil deve dönüşüyorumben de sabah yataktan kalkarken dıkkatımı cektı
Sen ne zaman gideceksin? Zaten en geç 2 haftada bir gitmek gerekiyor.Ben de 3 haftadır görmüyorum.En son 10 gün önce çalışabilir kağıdı almıştım ama muayene olmadım.herkes kontrollere gıdıyor bebısını goruyor bende ıstıyorum
ben yaptırıcam bu hafta kendım goremıyorum kı bısı egılmek olum zatenKızlar ya ayıp olucak ama sorayım yinede nasıl ağda yapıyorsunuz. Ben aynaylada yapamıyorum görmüyorum. Birde her an doğuma nasıl temiz olucaz. Tam tüylerin çıkmaya başladığı zaman nasıl alıyorsunuz eldivenle alsan eline gelmiyor ağdayla yapamıyorum siz nasıl yapıyrsunuz
2 hafta once gıttım, haftaya salı cagırdıSen ne zaman gideceksin? Zaten en geç 2 haftada bir gitmek gerekiyor.Ben de 3 haftadır görmüyorum.En son 10 gün önce çalışabilir kağıdı almıştım ama muayene olmadım.
benim raporu almaya eşim gitti sizin gelmenize gerek yok dediler... pazartesi aldım çok şükür raporumu
haftaya salı da randevum var... merak ediyorum onun kilosunu, kendi kilomu, nst nasıl çıkacak hayırlısı
Ben üç yıldır gittiğim kuaförüme gidiyorum.. buraya başlamamın sebebi de batıklarım çok oluyrdu... baya sancılı ve sıkıntılı oluyordu.. böyle bir çözüm buldum çünkü doktora da gitmiştim batıklar yüzünden hiç bişi yapamayız sadece duşta güzel lifli demişti sadece bu da çözüm olmadı bende devamlı gidiyorum... ki zaten şuanda önümü bile göremiyorum ki merak edip ayna alıp da bakmadım hiç :)Kızlar ya ayıp olucak ama sorayım yinede nasıl ağda yapıyorsunuz. Ben aynaylada yapamıyorum görmüyorum. Birde her an doğuma nasıl temiz olucaz. Tam tüylerin çıkmaya başladığı zaman nasıl alıyorsunuz eldivenle alsan eline gelmiyor ağdayla yapamıyorum siz nasıl yapıyrsunuz
Kızlar alakasız olacak ama iphone dan giriş yapabileniniz var mı? uygulamayı açar açmaz hata veriyor hiç giriş yapamadım bu zamana kadar. sadece bende mi sıkıntı var yoksa genel bir sıkıntı mı?
Bebişlerimiz iyi sağlıklı olsunlarda napalım kilolara da mecbur katlanıcaz :)Gecen ay bende muz ve sutun kg yaptigina sahit oldum ama kasar peyniri ilk defa duyoyrum canim onuda deneyelim ama sanki bu yediklerim bana kg olarak donuyo
Gecen ay bende muz ve sutun kg yaptigina sahit oldum ama kasar peyniri ilk defa duyoyrum canim onuda deneyelim ama sanki bu yediklerim bana kg olarak donuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?