2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese
İş güç hemen giremedim bugün

maşallah çok fitsin benimde eski kotlarım oluyor ama çok dar streç olanlar değil :) içine rahatça girebildiğim kotlarımı giyebiliyorum sadece bende profil fotonu senin foton sanıyodum
Ha ha herkes öyle sanmış, o avatarı kk da buldum

Sağol umarım
senin kaçıncı haftada yükseldi benim kullandığım ilaçlar fayda etmedi şuan ilacın dozu 175 doza çıkarıldı ve normalin 3 katına çıktı

Benim ilk kan ve idrarda çıktı hamile olduğumu öğrenirken bi de TSH yı öğrendim
100 kullanıyorum bende
Değiştiriyolar

evet ayakkabılarımda vardı bide :)))
Benim ilk zamandan bu zamana aldığım kilo 18 kg olmuş.50den 68e çıktım haftaya 70i bulurum galiba.Ama benim bahanem var :Suyum fazlaymış Ama bu ayakkabı olayını atlamışım.Bir de kış ayındayız botlar en az 3 kilo gelirler dimi ama

benı dr 2 haftada 1 cagırıyor yaw
gecen cuma gıtmıstım sımdı bu cumada rapor almaya gıdıcem calısabılır
benim raporu almaya eşim gitti sizin gelmenize gerek yok dediler... pazartesi aldım çok şükür raporumu
haftaya salı da randevum var... merak ediyorum onun kilosunu, kendi kilomu, nst nasıl çıkacak hayırlısı

dr bana 11 gun onde dedı mesela usg kagıtlarındada yazıyor , nasıl oluyor anlamadım karha yada 125 gr eksık demıs
Doktordan doktora fark mı ediyo anlamadım benimle aynı dönemde olan arkadaşım ki bebeklerin de kilosu aynı bana doktorum önde ama çok değil arkadaşımın doktoru da 10 gün önde gidiyor demiş bende anlamadım, bide geçen bi arkadaşım oğlunun ultrason resimlerini gösterdi 32 haftalıkken benim kız 2 küsür çıktı onun oğlu 1800 ve ona da doktoru o zamanlarda hep önde gidiyor demiş

Kızlar ya ayıp olucak ama sorayım yinede nasıl ağda yapıyorsunuz. Ben aynaylada yapamıyorum görmüyorum. Birde her an doğuma nasıl temiz olucaz. Tam tüylerin çıkmaya başladığı zaman nasıl alıyorsunuz eldivenle alsan eline gelmiyor ağdayla yapamıyorum siz nasıl yapıyrsunuz

senben60 inşallah öyledir gören çok kilo almamışsın diyor ama tartı bozdu moralimi

B Bagnur umarım 1 ayda 5-10 kilo koymam üste

bence kadar almazsın sanmıyorum..yani alsan bile artık onu bebek almış olucak.bana dr bundan sonra bebek hızla kılo almaya başlıcak boyu çok uzamıcak dedi o yuzden bizde de hızlı bi artış olabilir ama bebeğin kılosu olcak o:)

ben yaptırıcam bu hafta kendım goremıyorum kı bısı egılmek olum zaten

benim raporu almaya eşim gitti sizin gelmenize gerek yok dediler... pazartesi aldım çok şükür raporumu
haftaya salı da randevum var... merak ediyorum onun kilosunu, kendi kilomu, nst nasıl çıkacak hayırlısı

bende gecen hafta gelmeme gerek yok heralde sısteme gırıyormusunuz sız dedım yok senın gelmen lazım dedı ,
hem kasılmalarına bakarım tekrar bakalım ona gore calısabılır yada calısamaz verıcem dedı

Ben üç yıldır gittiğim kuaförüme gidiyorum.. buraya başlamamın sebebi de batıklarım çok oluyrdu... baya sancılı ve sıkıntılı oluyordu.. böyle bir çözüm buldum çünkü doktora da gitmiştim batıklar yüzünden hiç bişi yapamayız sadece duşta güzel lifli demişti sadece bu da çözüm olmadı bende devamlı gidiyorum... ki zaten şuanda önümü bile göremiyorum ki merak edip ayna alıp da bakmadım hiç :)

Kızlar alakasız olacak ama iphone dan giriş yapabileniniz var mı? uygulamayı açar açmaz hata veriyor hiç giriş yapamadım bu zamana kadar. sadece bende mi sıkıntı var yoksa genel bir sıkıntı mı?

yok hata veriyor safariden gireyim dedim dun deli oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…