Doktordan doktora fark mı ediyo anlamadım benimle aynı dönemde olan arkadaşım ki bebeklerin de kilosu aynı bana doktorum önde ama çok değil arkadaşımın doktoru da 10 gün önde gidiyor demiş bende anlamadım, bide geçen bi arkadaşım oğlunun ultrason resimlerini gösterdi 32 haftalıkken benim kız 2 küsür çıktı onun oğlu 1800 ve ona da doktoru o zamanlarda hep önde gidiyor demiş
Benim bebek suan 1875 gram canim 32+0 dayiz cok haklisin 3 hafta once kg cok iyi demisti dr bu ay bebegime ve kendime bakicam yavrumun saclarida cikmis sirti donuk yatioyirdu rabbim hepimizin bebegini bagislasin 100 grm eksik sie kendi kendimizi yiyip bitiricez nerdeyse:)31+0 dı ben gıttıgımde
keısnlıkle yapma bebegını dusun , gercekten etkılıyor stres sıkıntı
bak 27+5 de 1400 gr dı (dr cok ıyı kılosu demıstı..
sonra 29+3 de 1497 gr ( bıseler ust uste gelmıstı yorgundum sıkkındım ve streslı , bende 2 kılo vermısım o sıra zaten
sonra 31+0 da gıttım 1812 didi ve 11 gun onden gıdıyor kılosu ıyı dedı
Ben üç yıldır gittiğim kuaförüme gidiyorum.. buraya başlamamın sebebi de batıklarım çok oluyrdu... baya sancılı ve sıkıntılı oluyordu.. böyle bir çözüm buldum çünkü doktora da gitmiştim batıklar yüzünden hiç bişi yapamayız sadece duşta güzel lifli demişti sadece bu da çözüm olmadı bende devamlı gidiyorum... ki zaten şuanda önümü bile göremiyorum ki merak edip ayna alıp da bakmadım hiç :)
bana 3 hafta sonraya verdi şafak 6 .:)
Canim olmadim normalde olurum ama suyuda cok iciyorum sut de icince kabiz olmadimben muz kabız yapar diye korkumdan hiç yemiyorum..kabız olmuyormusunuz?
Benim ilk zamandan bu zamana aldığım kilo 18 kg olmuş.50den 68e çıktım haftaya 70i bulurum galiba.Ama benim bahanem var :Suyum fazlaymışAma bu ayakkabı olayını atlamışım.Bir de kış ayındayız botlar en az 3 kilo gelirler dimi ama
Bende çok merak ediyorum ne kadar oldu nasıl, normalde cuma günü gidecektik ama eşim seminerde olduğu için pazartesiye kaldı bana kalsa giderim de eşim bensiz gitme diyorherkes kontrollere gıdıyor bebısını goruyor bende ıstıyorum
Ben de bu Perşembe ya da Cuma gideceğim ne zaman müsat olursam bakalım..Ama NST ye girmeye korkuyorum sancım çıkarsa diye geçen hafta gitmedim o yüzden Ctesi Pazar sancılarım vardı.Dr ay sancıları olabilir bu dönemlerde ama çoğalırsa gel dedi.Allahtan çoğalmadı 2 gün sonra kesildi.Şu 36 haftayı tamamlarsam baka bir şey istemiyorum.Bir de doğum yapacağım hastanede kuvöz yokmuş başka yere sevk ediyorlarmış küvöz ihtiyacı olan bebeği.O yüzden erken olması beni ürkütüyor...2 hafta once gıttım, haftaya salı cagırdı
Allahtan yaz değil babet giyerdik en fazla yarım kilo saymak zorunda kalırdık :) Yaşasın kış hamileliği :)evet ayağımda botlar var yani en az 3 kilo:))
Günlük bi tane süte katıyorum ve şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı doktorun verdiği ferro sanol diye bi ilaç var onada hep kabız eder diye duydum da oda etkilemedi çok şükür :)ben muz kabız yapar diye korkumdan hiç yemiyorum..kabız olmuyormusunuz?
Benim bebek suan 1875 gram canim 32+0 dayiz cok haklisin 3 hafta once kg cok iyi demisti dr bu ay bebegime ve kendime bakicam yavrumun saclarida cikmis sirti donuk yatioyirdu rabbim hepimizin bebegini bagislasin 100 grm eksik sie kendi kendimizi yiyip bitiricez nerdeyse:)
Tesekkur ederim. Bana bakmayın siz :)Maşallah yaa bu nasıl 32 haftalık ama bi daha resim koyma olur mu psikolojim bozuldu seni görünce
Kendini iyi hissetmediğin bir yer ise haklısın gidemezsin yaptıramazsın ki.. küçük bir yerde olması elbette dezavantaj..Ben kuaföre gidemiyorum burda küçük yer olduğu 2 tane kuaför var birde çok laf oluyor birde öğrencimin annesi utanıyorum nedense
Canım sen en son ne zaman gittin kaç kg di bebeğin? Boyu kaçtı? Benimkinin kilosu 3 hafta önce 1950 boyu 41 cm idi boyu az gelmişti bana.Bakalım bu hafta kaç olmuş yarın ya da öbür gün gidip öğreneceğim inşallah...Bende çok merak ediyorum ne kadar oldu nasıl, normalde cuma günü gidecektik ama eşim seminerde olduğu için pazartesiye kaldı bana kalsa giderim de eşim bensiz gitme diyor
Kızlar alakasız olacak ama iphone dan giriş yapabileniniz var mı? uygulamayı açar açmaz hata veriyor hiç giriş yapamadım bu zamana kadar. sadece bende mi sıkıntı var yoksa genel bir sıkıntı mı?
ben muz kabız yapar diye korkumdan hiç yemiyorum..kabız olmuyormusunuz?
Cuma akşam 4 e aldık randevuyu bizde,,. eşime dedim sabahtan gidelim.. sabahtan gidince tartı da biraz daha az geliyorum diye tabi bana çok güldü:) karne dağıtacak.. cuma namazı var diyerekten akşam üstüne aldık randevuyuben herzaman soyle dusunuyorum 3 kg olmus 5 kg olmus ona takılmıyorum tek bı ıstegım var küvez sınır kg sı varya onu gecsın kuveze gırmesın yter oda 2400 sınır dıye bılıyorum , dogunca bol bol emzırmeyle hemencık kılosunu alır , yeterkı cıgerlerı gelısımı fln ıyı olsun saglıklı olsun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?