2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

usg aletıne goredır belkıde , sezeryan olacagım ıcın nasılsa cok onemsemıyorum ben onde olayını da =)

Benim bebek suan 1875 gram canim 32+0 dayiz cok haklisin 3 hafta once kg cok iyi demisti dr bu ay bebegime ve kendime bakicam yavrumun saclarida cikmis sirti donuk yatioyirdu rabbim hepimizin bebegini bagislasin 100 grm eksik sie kendi kendimizi yiyip bitiricez nerdeyse:)

Bu ay son kez eldivenle aldim her muayeneye hazirlikli gidiyorum ama bundan sonra hep daha sık gidecegiz nolcak bilmiyorum jilet de yapamam kuafor yolu gorundu.bir kez evlenirken komple agdaya gitmistim ilk basta yerin dibine gircem zannettim sonra dakikalar gectikce biraz hafifliyor insan yine de kotu tabii

Ben kuaföre gidemiyorum burda küçük yer olduğu 2 tane kuaför var birde çok laf oluyor birde öğrencimin annesi utanıyorum nedense

2 hafta once gıttım, haftaya salı cagırdı
Ben de bu Perşembe ya da Cuma gideceğim ne zaman müsat olursam bakalım..Ama NST ye girmeye korkuyorum sancım çıkarsa diye geçen hafta gitmedim o yüzden Ctesi Pazar sancılarım vardı.Dr ay sancıları olabilir bu dönemlerde ama çoğalırsa gel dedi.Allahtan çoğalmadı 2 gün sonra kesildi.Şu 36 haftayı tamamlarsam baka bir şey istemiyorum.Bir de doğum yapacağım hastanede kuvöz yokmuş başka yere sevk ediyorlarmış küvöz ihtiyacı olan bebeği.O yüzden erken olması beni ürkütüyor...

ben muz kabız yapar diye korkumdan hiç yemiyorum..kabız olmuyormusunuz?
Günlük bi tane süte katıyorum ve şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı doktorun verdiği ferro sanol diye bi ilaç var onada hep kabız eder diye duydum da oda etkilemedi çok şükür :)

ben herzaman soyle dusunuyorum 3 kg olmus 5 kg olmus ona takılmıyorum tek bı ıstegım var küvez sınır kg sı varya onu gecsın kuveze gırmesın yter oda 2400 sınır dıye bılıyorum , dogunca bol bol emzırmeyle hemencık kılosunu alır , yeterkı cıgerlerı gelısımı fln ıyı olsun saglıklı olsun yeter

Ben kuaföre gidemiyorum burda küçük yer olduğu 2 tane kuaför var birde çok laf oluyor birde öğrencimin annesi utanıyorum nedense
Kendini iyi hissetmediğin bir yer ise haklısın gidemezsin yaptıramazsın ki.. küçük bir yerde olması elbette dezavantaj..

günaydin kizlar isim ve kilo konusu gecmis..

bende 60 ile basladim suan 74 oldum dahada alirim heralde doguma kadar..
isimde hala karar veremedik esim hala elif diye israr ediyor bu gidisle pes edicem galiba..

Bende çok merak ediyorum ne kadar oldu nasıl, normalde cuma günü gidecektik ama eşim seminerde olduğu için pazartesiye kaldı bana kalsa giderim de eşim bensiz gitme diyor
Canım sen en son ne zaman gittin kaç kg di bebeğin? Boyu kaçtı? Benimkinin kilosu 3 hafta önce 1950 boyu 41 cm idi boyu az gelmişti bana.Bakalım bu hafta kaç olmuş yarın ya da öbür gün gidip öğreneceğim inşallah...

Kızlar alakasız olacak ama iphone dan giriş yapabileniniz var mı? uygulamayı açar açmaz hata veriyor hiç giriş yapamadım bu zamana kadar. sadece bende mi sıkıntı var yoksa genel bir sıkıntı mı?

Malesef çalışmıyor...

Cuma akşam 4 e aldık randevuyu bizde,,. eşime dedim sabahtan gidelim.. sabahtan gidince tartı da biraz daha az geliyorum diye tabi bana çok güldü:) karne dağıtacak.. cuma namazı var diyerekten akşam üstüne aldık randevuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…