2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru diyorsun. Amin insallah. Sonuçta gereğinden fazla kilosu olmasi da iyi degil

bende ağda için kuaföre gidiyorum kızlar mecburen hiç jilet vs yapmadım
göremediğim için mecburen kuaföre gidiyorum zaten tanıdığım bir abla

ay evet ya aksam randevusu olunca bende kesın daha kılolu cıkıcam dıyorum
benımde bu cuma aksam 6 ya dogru randevum ya =)

Canım o sınır doğru değil.Kızım 35 haftalıkken 2000 kilo doğdu hiç küvöze girmedi boyu da 44 cmdi. Ondan önceki oğlum da 37 haftalık 2500 kilo doğdu ve 2 hafta küvözde kaldı ciğerleri gelişmemiş demişti doktoru.Şöyle bir gerçek var kız çocukları erkeklere göre evrimini daha hızlı tamamlıyormuş. Tabi bebeğin anne karnında gelşiminin durmamış olması da önemli.Bazı bebeklerin gelişimi duruyor ama bebek yaşıyor ama haftasına göre daha küçük doğuyor.

Ayın 3 ünde gittik kilosu 2 küsür dü küsürünü tam hatırlamıyorum :) boyuna 43-44 ama bu tahmini bi rakam artık boyu tam olarak ölçemiyoruz yerleri daraldığı için haftasına göre boyu uzun dedi, inşallah güzel haberlerle gelirsin :)

Canim koy bence belki kuvoze konmaz 34 hafta iyi bi zamanmis emme refleksi o haftada tamamlanmis oluyomus ciger gelistirme ignesini sor seninkiler gelismis olur belki ama yinede sor benim kuzum yetismedi anca bi tane yapilabildi kendine buyuk camasir al bol bol esin kalcaksa onada tshirt falan koy bizde lazim oldu bide emzirme atleti cpk iyi biseymis karnin usumuyo sutyen gereksiz onermiyolarda atlet topluyo gogus ucuda belli olmuyo hazirligida cok takma ben hastanedeyken herseyi hallettiler gecelikde gerekmedi bende pijama cok daha iyi oldu normal giyiyorum hemde sicak tutuyo lohusa pijamam duruyo oyle lohusa terliginin haricinde baska terlikde alin isterseniz afedersiniz tuvaletteyken kan akabiliyo batmasiin terliginiz ustune hirka yada sabahlik muhakkak al hastane sicak evet ama yurutuyolar koridorda nolur nolmaz ustunuze atarsiniz aklima gelenler bunlar ins kuzularini saglikla alirsin kucagina

hımm anladım , ben oyle bılıyordum , demekkı gelısımını tamamladıgı surece kılo ıle alakası yok , tesekkurler
ee kızlar daha cabuk olgunlasıyor dıye bosuna dememısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…