Doğru diyorsun. Amin insallah. Sonuçta gereğinden fazla kilosu olmasi da iyi degilben herzaman soyle dusunuyorum 3 kg olmus 5 kg olmus ona takılmıyorum tek bı ıstegım var küvez sınır kg sı varya onu gecsın kuveze gırmesın yter oda 2400 sınır dıye bılıyorum , dogunca bol bol emzırmeyle hemencık kılosunu alır , yeterkı cıgerlerı gelısımı fln ıyı olsun saglıklı olsun yeter
süt ile bırlıkte yıyınce kabız yapmıyormus
Cuma akşam 4 e aldık randevuyu bizde,,. eşime dedim sabahtan gidelim.. sabahtan gidince tartı da biraz daha az geliyorum diye tabi bana çok güldü:) karne dağıtacak.. cuma namazı var diyerekten akşam üstüne aldık randevuyu
yok hata veriyor safariden gireyim dedim dun deli oldum..
telefondan daha pratik olacaktı ama olmuyor maalesefMalesef çalışmıyor...
canim uzulerek soyluyorum ki onlar catlak bende de basta oyleydi yavas yavas aciliolar uzuyorlar.. Üzgünüm
Sen normal istemiyor muydun?bana 3 hafta sonraya verdi şafak 6 .:)
Canım o sınır doğru değil.Kızım 35 haftalıkken 2000 kilo doğdu hiç küvöze girmedi boyu da 44 cmdi. Ondan önceki oğlum da 37 haftalık 2500 kilo doğdu ve 2 hafta küvözde kaldı ciğerleri gelişmemiş demişti doktoru.Şöyle bir gerçek var kız çocukları erkeklere göre evrimini daha hızlı tamamlıyormuş. Tabi bebeğin anne karnında gelşiminin durmamış olması da önemli.Bazı bebeklerin gelişimi duruyor ama bebek yaşıyor ama haftasına göre daha küçük doğuyor.ben herzaman soyle dusunuyorum 3 kg olmus 5 kg olmus ona takılmıyorum tek bı ıstegım var küvez sınır kg sı varya onu gecsın kuveze gırmesın yter oda 2400 sınır dıye bılıyorum , dogunca bol bol emzırmeyle hemencık kılosunu alır , yeterkı cıgerlerı gelısımı fln ıyı olsun saglıklı olsun yeter
O zaman biz o sırada tartının verdiği sayıdan iki kg düşelim :)) pazarlık yapalım:)ay evet ya aksam randevusu olunca bende kesın daha kılolu cıkıcam dıyorum
benımde bu cuma aksam 6 ya dogru randevum ya =)
kızlar dun yükleyememiştim..kavanoz şekerlerim ..
Ayın 3 ünde gittik kilosu 2 küsür dü küsürünü tam hatırlamıyorum :) boyuna 43-44 ama bu tahmini bi rakam artık boyu tam olarak ölçemiyoruz yerleri daraldığı için haftasına göre boyu uzun dedi, inşallah güzel haberlerle gelirsin :)Canım sen en son ne zaman gittin kaç kg di bebeğin? Boyu kaçtı? Benimkinin kilosu 3 hafta önce 1950 boyu 41 cm idi boyu az gelmişti bana.Bakalım bu hafta kaç olmuş yarın ya da öbür gün gidip öğreneceğim inşallah...
Alya yı bende beğeniyorum ama söylenişi zor. ırmak nehir ve deniz kuzenlerin isimleri ipek ve melisade yeğenlerin isimleri :)) Siz ne vericeksiniz
ben bi de Ada'yı düşünmüştüm en son Mina'da karar kıldık..
eşim hira ve mira diyordu da Mina'ya çevirdim ben onları..
herkes kontrollere gıdıyor bebısını goruyor bende ıstıyorum
İşte o bende de soru işareti olmuyor değil... cildimde sıkıntılar artınca başladım ben şuanda da işime geliyor sanırım göremiyorum.. kendim alamıyorum bile...Zorunlu olmadıkça mahremini kuaföre açmak günah değil mi kızlar. Yoksa bu zaruriyet haline giriyor mu
Çok güzeller :) bu arada çınar ismi çok güzel cinsiyet belli olmadan önce erkek olursa bizde çınar ismini koyarız diye düşünmüştük :)kızlar dun yükleyememiştim..kavanoz şekerlerim ..
Canim koy bence belki kuvoze konmaz 34 hafta iyi bi zamanmis emme refleksi o haftada tamamlanmis oluyomus ciger gelistirme ignesini sor seninkiler gelismis olur belki ama yinede sor benim kuzum yetismedi anca bi tane yapilabildi kendine buyuk camasir al bol bol esin kalcaksa onada tshirt falan koy bizde lazim oldu bide emzirme atleti cpk iyi biseymis karnin usumuyo sutyen gereksiz onermiyolarda atlet topluyo gogus ucuda belli olmuyo hazirligida cok takma ben hastanedeyken herseyi hallettiler gecelikde gerekmedi bende pijama cok daha iyi oldu normal giyiyorum hemde sicak tutuyo lohusa pijamam duruyo oyle lohusa terliginin haricinde baska terlikde alin isterseniz afedersiniz tuvaletteyken kan akabiliyo batmasiin terliginiz ustune hirka yada sabahlik muhakkak al hastane sicak evet ama yurutuyolar koridorda nolur nolmaz ustunuze atarsiniz aklima gelenler bunlar ins kuzularini saglikla alirsin kucaginaGzamanmis kızlar.benim bebeklerimden birinin dopleri bozulmaya başlamıştı,tansiyon yüzünden.bu nedenle suyu azalmış.doktor 34 sonrasını göremeyebiliriz hazırlıklı ol dedi.2 haftaya doğurabilirim.
Panik oldum bi ton yapçak şey var.şindi ben çanta yapıcam.küvöz de kalırlar diye düşünüyorum(inşallah gerek kalmaz tabi ama)yinede bebeklere cici koyayım mı çantama??ne koyayım ne yapayım
Canım o sınır doğru değil.Kızım 35 haftalıkken 2000 kilo doğdu hiç küvöze girmedi boyu da 44 cmdi. Ondan önceki oğlum da 37 haftalık 2500 kilo doğdu ve 2 hafta küvözde kaldı ciğerleri gelişmemiş demişti doktoru.Şöyle bir gerçek var kız çocukları erkeklere göre evrimini daha hızlı tamamlıyormuş. Tabi bebeğin anne karnında gelşiminin durmamış olması da önemli.Bazı bebeklerin gelişimi duruyor ama bebek yaşıyor ama haftasına göre daha küçük doğuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?