2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canim ins sag salim dogsunlar dogduktan sonra alirlar kg minik bebekler dogduktan sonra daha guzel kg aliyo

Tek ekmek olsa keşke ben her sabah işe gelirken hazır bişeyler de alıyorum, hamur işine de bayılıyorum cips zaten her türlü.. Ohoo yani daha saymiyim

Kizlar bu gece herkes gibi benimde uykusuz gecti, 1de yattim uyuyamadim migdem fena yandi en son 6 da pes edip kalktim guzel bir kahvalti hazirladim esimle kahvalti yaptik ve hastaneye gittik. Cok sukur kizim bize cok guzel poz verdi annesinin koca dudaklisi tam 1,5 kilo olmus bende 8 kilo almisim doktorum almadan boyle devam etmem getektigini soyledi damarlardaki centik olayindan dolayi, migde yanmasi icin ilac yazdi ve ucak yolculugu icinde izin verdi haftaya gidip rapor alacam, ama gidip oralarda cok yiyip kilo alma dedi
Bizden bugunluk bu kadar simdi yatip biraz uyumaya calisacam

Cigerlern gelsp gelsmedgi nasil anlaslyo acaba

Tek ekmek olsa keşke ben her sabah işe gelirken hazır bişeyler de alıyorum, hamur işine de bayılıyorum cips zaten her türlü.. Ohoo yani daha saymiyim

:) su son haftalarda bazı aksamalr bende yedım cıps canım cekıyor :S
ben ole duzenlı dıkat edemıyorum zaten , ozellıkle su su dıye ayırmıyorum =)

Daha bebek sekeri vs ne yapacagima karar vermedim kizlar hazir alacak olan var mi ya da almis olan? Hersey son zamana siksti valla hic istemesemde...

hg canım bebeğin nasıl sen nasılsın

hemera nasılsın ?bebegın nasıl evdemısınız?

Çok güzeller :) bu arada çınar ismi çok güzel cinsiyet belli olmadan önce erkek olursa bizde çınar ismini koyarız diye düşünmüştük :)
Ben de isim bulamadım daha Çınar ismini de düşündük biz de.Ama karar veremedik. Ben Aras,Arda ya da Ulaş isimlerini de düşünüyorum.Ama hala net değil.Ne yapacağız bilmiyorum.Diğer çocuklarımda hiç bu kadar zorlanmamıştım uffffff

:) su son haftalarda bazı aksamalr bende yedım cıps canım cekıyor :S
ben ole duzenlı dıkat edemıyorum zaten , ozellıkle su su dıye ayırmıyorum =)

Alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor
1-2 ay dikkat etmeye çalıştım sağlıklı beslensin diye ama burnumda tüttü zararlı şeyler
Sonra da taviz tavizi doğurdu

hg canım bebeğin nasıl sen nasılsın
Bugun biraz daha iyiyim bebegimi 2 gun once gordum hastaneye gidip gelince agrilarim aartti doktor lohusa yatar sen yatamiyosunki diyince iyi olana kadar gitmeme karari aldik esim sabah aksam gidiyo kuzum iyi simdilik agizdan beslemeye baslamislar ama yoruluyomus hepsini agizdan vermiyolarmis beni emmesini falan bbeklicekler ama daha agizdan tam beslenemiyo beklicez artik bende bian once iyi olmak istiyorum kizima rahatca bakmak icin

Cigerlern gelsp gelsmedgi nasil anlaslyo acaba
Canım bebek doğunca ilk ağlamasıyla ilk nefesini alıyor.Sonra çocuk doktoru muayene ediyor.Rahat solunum yapıyorsa hırıltı, çocukta renk solukluğu morarma gibi belirtileri yoksa ve de emme yetisi de gelişmişse(onlar parmaklarını emdiriyorlar denemek için) o zaman ciğerlerinde sıkıntı olmadığını gösteriyor.Tam tersi bir durum varsa solunım cihazına bağlayıp bir süre orada gözlemliyorlar

Canm allh yardmcn olsn. Insllh bebegn de sen de bi an once ii olursnz. Rabbim sifa versin her ikinze de :)

Rabbim bian önce sağlığınıza kavuşmayı nasip etsin ..İnşallah bebeğini kucagına alıp güzelce beslersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…