Aynen canim ins sag salim dogsunlar dogduktan sonra alirlar kg minik bebekler dogduktan sonra daha guzel kg aliyoben herzaman soyle dusunuyorum 3 kg olmus 5 kg olmus ona takılmıyorum tek bı ıstegım var küvez sınır kg sı varya onu gecsın kuveze gırmesın yter oda 2400 sınır dıye bılıyorum , dogunca bol bol emzırmeyle hemencık kılosunu alır , yeterkı cıgerlerı gelısımı fln ıyı olsun saglıklı olsun yeter
yumurta harıc dıgerlerı yedıgım seyler aslında , hmm brokolı agzıma surmem :S tavukda sevmem 40 yılda bır , peynır salata canavarıyım dıyebılırım, dıgerleırnıde tuketıyorum bende , ama ben ekmegı cok yıyorum onun farkındayım , hep oldum olası cok yerım ekmegı yanı , tatlıyı arada bi yerim , ekmegı ve 3 sekerlı cayı kessem keske :S
uzun uzun yazdın tesekkur ederım. bende 11 kg almısım :S
Oyle mi. Bn ikisni de ayri yiyorum ve birz kabzlk varsüt ile bırlıkte yıyınce kabız yapmıyormus
Tek ekmek olsa keşke ben her sabah işe gelirken hazır bişeyler de alıyorum, hamur işine de bayılıyorum cips zaten her türlü.. Ohoo yani daha saymiyim
Cigerlern gelsp gelsmedgi nasil anlaslyo acabaCanım o sınır doğru değil.Kızım 35 haftalıkken 2000 kilo doğdu hiç küvöze girmedi boyu da 44 cmdi. Ondan önceki oğlum da 37 haftalık 2500 kilo doğdu ve 2 hafta küvözde kaldı ciğerleri gelişmemiş demişti doktoru.Şöyle bir gerçek var kız çocukları erkeklere göre evrimini daha hızlı tamamlıyormuş. Tabi bebeğin anne karnında gelşiminin durmamış olması da önemli.Bazı bebeklerin gelişimi duruyor ama bebek yaşıyor ama haftasına göre daha küçük doğuyor.
Tek ekmek olsa keşke ben her sabah işe gelirken hazır bişeyler de alıyorum, hamur işine de bayılıyorum cips zaten her türlü.. Ohoo yani daha saymiyim
O zaman biz o sırada tartının verdiği sayıdan iki kg düşelim :)) pazarlık yapalım:)
hg canım bebeğin nasıl sen nasılsınCanim koy bence belki kuvoze konmaz 34 hafta iyi bi zamanmis emme refleksi o haftada tamamlanmis oluyomus ciger gelistirme ignesini sor seninkiler gelismis olur belki ama yinede sor benim kuzum yetismedi anca bi tane yapilabildi kendine buyuk camasir al bol bol esin kalcaksa onada tshirt falan koy bizde lazim oldu bide emzirme atleti cpk iyi biseymis karnin usumuyo sutyen gereksiz onermiyolarda atlet topluyo gogus ucuda belli olmuyo hazirligida cok takma ben hastanedeyken herseyi hallettiler gecelikde gerekmedi bende pijama cok daha iyi oldu normal giyiyorum hemde sicak tutuyo lohusa pijamam duruyo oyle lohusa terliginin haricinde baska terlikde alin isterseniz afedersiniz tuvaletteyken kan akabiliyo batmasiin terliginiz ustune hirka yada sabahlik muhakkak al hastane sicak evet ama yurutuyolar koridorda nolur nolmaz ustunuze atarsiniz aklima gelenler bunlar ins kuzularini saglikla alirsin kucagina
Canim koy bence belki kuvoze konmaz 34 hafta iyi bi zamanmis emme refleksi o haftada tamamlanmis oluyomus ciger gelistirme ignesini sor seninkiler gelismis olur belki ama yinede sor benim kuzum yetismedi anca bi tane yapilabildi kendine buyuk camasir al bol bol esin kalcaksa onada tshirt falan koy bizde lazim oldu bide emzirme atleti cpk iyi biseymis karnin usumuyo sutyen gereksiz onermiyolarda atlet topluyo gogus ucuda belli olmuyo hazirligida cok takma ben hastanedeyken herseyi hallettiler gecelikde gerekmedi bende pijama cok daha iyi oldu normal giyiyorum hemde sicak tutuyo lohusa pijamam duruyo oyle lohusa terliginin haricinde baska terlikde alin isterseniz afedersiniz tuvaletteyken kan akabiliyo batmasiin terliginiz ustune hirka yada sabahlik muhakkak al hastane sicak evet ama yurutuyolar koridorda nolur nolmaz ustunuze atarsiniz aklima gelenler bunlar ins kuzularini saglikla alirsin kucagina
Ben de isim bulamadım daha Çınar ismini de düşündük biz de.Ama karar veremedik. Ben Aras,Arda ya da Ulaş isimlerini de düşünüyorum.Ama hala net değil.Ne yapacağız bilmiyorum.Diğer çocuklarımda hiç bu kadar zorlanmamıştım uffffffÇok güzeller :) bu arada çınar ismi çok güzel cinsiyet belli olmadan önce erkek olursa bizde çınar ismini koyarız diye düşünmüştük :)
:) su son haftalarda bazı aksamalr bende yedım cıps canım cekıyor :S
ben ole duzenlı dıkat edemıyorum zaten , ozellıkle su su dıye ayırmıyorum =)
Fiyatı ne kadar ?
Bugun biraz daha iyiyim bebegimi 2 gun once gordum hastaneye gidip gelince agrilarim aartti doktor lohusa yatar sen yatamiyosunki diyince iyi olana kadar gitmeme karari aldik esim sabah aksam gidiyo kuzum iyi simdilik agizdan beslemeye baslamislar ama yoruluyomus hepsini agizdan vermiyolarmis beni emmesini falan bbeklicekler ama daha agizdan tam beslenemiyo beklicez artik bende bian once iyi olmak istiyorum kizima rahatca bakmak icinhg canım bebeğin nasıl sen nasılsın
Canım bebek doğunca ilk ağlamasıyla ilk nefesini alıyor.Sonra çocuk doktoru muayene ediyor.Rahat solunum yapıyorsa hırıltı, çocukta renk solukluğu morarma gibi belirtileri yoksa ve de emme yetisi de gelişmişse(onlar parmaklarını emdiriyorlar denemek için) o zaman ciğerlerinde sıkıntı olmadığını gösteriyor.Tam tersi bir durum varsa solunım cihazına bağlayıp bir süre orada gözlemliyorlarCigerlern gelsp gelsmedgi nasil anlaslyo acaba
Canm allh yardmcn olsn. Insllh bebegn de sen de bi an once ii olursnz. Rabbim sifa versin her ikinze de :)Bugun biraz daha iyiyim bebegimi 2 gun once gordum hastaneye gidip gelince agrilarim aartti doktor lohusa yatar sen yatamiyosunki diyince iyi olana kadar gitmeme karari aldik esim sabah aksam gidiyo kuzum iyi simdilik agizdan beslemeye baslamislar ama yoruluyomus hepsini agizdan vermiyolarmis beni emmesini falan bbeklicekler ama daha agizdan tam beslenemiyo beklicez artik bende bian once iyi olmak istiyorum kizima rahatca bakmak icin
Bugun biraz daha iyiyim bebegimi 2 gun once gordum hastaneye gidip gelince agrilarim aartti doktor lohusa yatar sen yatamiyosunki diyince iyi olana kadar gitmeme karari aldik esim sabah aksam gidiyo kuzum iyi simdilik agizdan beslemeye baslamislar ama yoruluyomus hepsini agizdan vermiyolarmis beni emmesini falan bbeklicekler ama daha agizdan tam beslenemiyo beklicez artik bende bian once iyi olmak istiyorum kizima rahatca bakmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?