maşallah kuzuna canım inşallah gün geçtikçe daha iyi olurr.Bugun biraz daha iyiyim bebegimi 2 gun once gordum hastaneye gidip gelince agrilarim aartti doktor lohusa yatar sen yatamiyosunki diyince iyi olana kadar gitmeme karari aldik esim sabah aksam gidiyo kuzum iyi simdilik agizdan beslemeye baslamislar ama yoruluyomus hepsini agizdan vermiyolarmis beni emmesini falan bbeklicekler ama daha agizdan tam beslenemiyo beklicez artik bende bian once iyi olmak istiyorum kizima rahatca bakmak icin
Her hastane aynimi bilmem ama bana hastanede verdiler eve gelincede kiraladim burdan bi arkadas onerdi biraz pahali ama deger kizlar medelayi kiraladim tr de sadece acibadem gibi hastanelerde varmis masaj falan yapiyo su ilk zamanlari atlatayim sonra belki bende elektrikli alirim simdi bu makineye aylik 180 tl verdikhastane cantasına sut sagma mak ınasıda koymak gerekıyormu acaba
BANA da ram gününde raporu açabiliyor dedi.bende gecen hafta gelmeme gerek yok heralde sısteme gırıyormusunuz sız dedım yok senın gelmen lazım dedı ,
hem kasılmalarına bakarım tekrar bakalım ona gore calısabılır yada calısamaz verıcem dedı
Bence hiç düşünmeyin çınar ismi çok güzel :)Cevapla
Ben de isim bulamadım daha Çınar ismini de düşündük biz de.Ama karar veremedik. Ben Aras,Arda ya da Ulaş isimlerini de düşünüyorum.Ama hala net değil.Ne yapacağız bilmiyorum.Diğer çocuklarımda hiç bu kadar zorlanmamıştım uffffff
valla canım yüz üstü yatınca belli oluyo dedi bende şaşırdım sordumSaçlarının çok olduğunu anlayabiliyorlar mı
Amin cnim insCanm allh yardmcn olsn. Insllh bebegn de sen de bi an once ii olursnz. Rabbim sifa versin her ikinze de :)
Ben 69 kilo olmusum kizlar 64le basladim 60 a dustum sonra almaya basladim herhalde 73-74 le doguma girerim gibi geliyor.
Her hastane aynimi bilmem ama bana hastanede verdiler eve gelincede kiraladim burdan bi arkadas onerdi biraz pahali ama deger kizlar medelayi kiraladim tr de sadece acibadem gibi hastanelerde varmis masaj falan yapiyo su ilk zamanlari atlatayim sonra belki bende elektrikli alirim simdi bu makineye aylik 180 tl verdik
aynen tam 32+0 dedı , benım cuma gunu 32+0 sata göreBANA da ram gününde raporu açabiliyor dedi.
Günah olsa bile başka ne yapabiliriz. Ben de giteyit planlıyorum. MecburenZorunlu olmadıkça mahremini kuaföre açmak günah değil mi kızlar. Yoksa bu zaruriyet haline giriyor mu
Evet cocuk doktoruna esim benim icin buraya gelince kotulesiyo doktoru istirahat dedi gelemiyo demis cocuk doktoru da annenin iyi olmasi daha onemli gelmemesi sorun degil demisler adi ben hamile kalmadan belliydi zeynep oldu kimliginide cikardik odasida hazir bi kendi eksikmaşallah kuzuna canım inşallah gün geçtikçe daha iyi olurr.
sende dikkat et kendine dinlen sen iyi ol ki bebeğin de yanına gelince daha iyi bakabil. adını ne verdiniz bu arada
Bugun biraz daha iyiyim bebegimi 2 gun once gordum hastaneye gidip gelince agrilarim aartti doktor lohusa yatar sen yatamiyosunki diyince iyi olana kadar gitmeme karari aldik esim sabah aksam gidiyo kuzum iyi simdilik agizdan beslemeye baslamislar ama yoruluyomus hepsini agizdan vermiyolarmis beni emmesini falan bbeklicekler ama daha agizdan tam beslenemiyo beklicez artik bende bian once iyi olmak istiyorum kizima rahatca bakmak icin
Herkes kilolardan yakınmış
Bende 15 kilo aldım ama takmıyorum
Bende bebekle sağ slaim kurtulalım da başka bişey istemiyorum
Bi arkadaş doğum yaptı
8 kilo bebek eşi ve suyu gidiyomuş 2 kilodan fazlada şişliği vamrış 10 kilosunu hemen vermiş
Canım benim inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde çıkar ve gelir odasına :)Evet cocuk doktoruna esim benim icin buraya gelince kotulesiyo doktoru istirahat dedi gelemiyo demis cocuk doktoru da annenin iyi olmasi daha onemli gelmemesi sorun degil demisler adi ben hamile kalmadan belliydi zeynep oldu kimliginide cikardik odasida hazir bi kendi eksik
Bu çamaşırları neden büyük alıyoruz.Canim koy bence belki kuvoze konmaz 34 hafta iyi bi zamanmis emme refleksi o haftada tamamlanmis oluyomus ciger gelistirme ignesini sor seninkiler gelismis olur belki ama yinede sor benim kuzum yetismedi anca bi tane yapilabildi kendine buyuk camasir al bol bol esin kalcaksa onada tshirt falan koy bizde lazim oldu bide emzirme atleti cpk iyi biseymis karnin usumuyo sutyen gereksiz onermiyolarda atlet topluyo gogus ucuda belli olmuyo hazirligida cok takma ben hastanedeyken herseyi hallettiler gecelikde gerekmedi bende pijama cok daha iyi oldu normal giyiyorum hemde sicak tutuyo lohusa pijamam duruyo oyle lohusa terliginin haricinde baska terlikde alin isterseniz afedersiniz tuvaletteyken kan akabiliyo batmasiin terliginiz ustune hirka yada sabahlik muhakkak al hastane sicak evet ama yurutuyolar koridorda nolur nolmaz ustunuze atarsiniz aklima gelenler bunlar ins kuzularini saglikla alirsin kucagina
allahım sağ salim bran önce evine geçirsin bebişle seni inş.canım kaç kilo doğdu kızınBugun biraz daha iyiyim bebegimi 2 gun once gordum hastaneye gidip gelince agrilarim aartti doktor lohusa yatar sen yatamiyosunki diyince iyi olana kadar gitmeme karari aldik esim sabah aksam gidiyo kuzum iyi simdilik agizdan beslemeye baslamislar ama yoruluyomus hepsini agizdan vermiyolarmis beni emmesini falan bbeklicekler ama daha agizdan tam beslenemiyo beklicez artik bende bian once iyi olmak istiyorum kizima rahatca bakmak icin
Alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor
1-2 ay dikkat etmeye çalıştım sağlıklı beslensin diye ama burnumda tüttü zararlı şeyler
Sonra da taviz tavizi doğurdu
Evet cocuk doktoruna esim benim icin buraya gelince kotulesiyo doktoru istirahat dedi gelemiyo demis cocuk doktoru da annenin iyi olmasi daha onemli gelmemesi sorun degil demisler adi ben hamile kalmadan belliydi zeynep oldu kimliginide cikardik odasida hazir bi kendi eksik
Cips ve çikolataya bayılırım. Ama iş başa düşünce işte. Ben ise gelirken yemegımi evden getiriyorum. Arabayla gelmesem belki de zor olurdu taşımak. Kahvaltısı evde yapıyorum. Neyse sen bundan sonra evdesin zatenTek ekmek olsa keşke ben her sabah işe gelirken hazır bişeyler de alıyorum, hamur işine de bayılıyorum cips zaten her türlü.. Ohoo yani daha saymiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?