2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkes kilolardan yakınmış
Bende 15 kilo aldım ama takmıyorum
Bende bebekle sağ slaim kurtulalım da başka bişey istemiyorum

Bi arkadaş doğum yaptı
8 kilo bebek eşi ve suyu gidiyomuş 2 kilodan fazlada şişliği vamrış 10 kilosunu hemen vermiş

maşallah kuzuna canım inşallah gün geçtikçe daha iyi olurr.
sende dikkat et kendine dinlen sen iyi ol ki bebeğin de yanına gelince daha iyi bakabil. adını ne verdiniz bu arada

hastane cantasına sut sagma mak ınasıda koymak gerekıyormu acaba
Her hastane aynimi bilmem ama bana hastanede verdiler eve gelincede kiraladim burdan bi arkadas onerdi biraz pahali ama deger kizlar medelayi kiraladim tr de sadece acibadem gibi hastanelerde varmis masaj falan yapiyo su ilk zamanlari atlatayim sonra belki bende elektrikli alirim simdi bu makineye aylik 180 tl verdik

Bence hiç düşünmeyin çınar ismi çok güzel :)

bende var makina ozaman onuda yanımıza alalım orda kıralamaya gerek olmasın dımı , ki hıc gerek kalmaz ıns

maşallah kuzuna canım inşallah gün geçtikçe daha iyi olurr.
sende dikkat et kendine dinlen sen iyi ol ki bebeğin de yanına gelince daha iyi bakabil. adını ne verdiniz bu arada
Evet cocuk doktoruna esim benim icin buraya gelince kotulesiyo doktoru istirahat dedi gelemiyo demis cocuk doktoru da annenin iyi olmasi daha onemli gelmemesi sorun degil demisler adi ben hamile kalmadan belliydi zeynep oldu kimliginide cikardik odasida hazir bi kendi eksik

Rabbım bır an once kavusmanı nasıp etsın ,en kısa zamanda evıne gelecektır oda , sakın uzme kendını stres yapma zordur elbet ama bebegın ıcın unutma

Çekirge sen niye spinal sezeryan düşünmüyorsun

Canım benim inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde çıkar ve gelir odasına :)

Bu çamaşırları neden büyük alıyoruz.

allahım sağ salim bran önce evine geçirsin bebişle seni inş.canım kaç kilo doğdu kızın

Alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor
1-2 ay dikkat etmeye çalıştım sağlıklı beslensin diye ama burnumda tüttü zararlı şeyler
Sonra da taviz tavizi doğurdu

bende dogduktan sonra daha dıakt edecegız cunku yedıgımız bazı seyler bebege gaz yapacak :S

ennn kısa zamanda gelecek odasına annesi

Tek ekmek olsa keşke ben her sabah işe gelirken hazır bişeyler de alıyorum, hamur işine de bayılıyorum cips zaten her türlü.. Ohoo yani daha saymiyim
Cips ve çikolataya bayılırım. Ama iş başa düşünce işte. Ben ise gelirken yemegımi evden getiriyorum. Arabayla gelmesem belki de zor olurdu taşımak. Kahvaltısı evde yapıyorum. Neyse sen bundan sonra evdesin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…