2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BENİM YOLUM 1,5 SAAT VE ARABAM YOK MAALESEF TOPLU TAŞIMADA HANZOLARIN KARIN SÜZME MERASİMLERİNE MARUZ KALIP AYAKTA GELİYORUM GENELDE

1,5 -2 SAAT ERKEN KALKINCA DA KAHVALTIYI GÖZÜM GÖRMÜYO, İŞE VARINCA KÖŞEDEKİ PASTANEDEN ALIYORUM

Kiss sürede rahat edersiniz inşallah

Ya kızlar bişey sorcam biraz alakasız olcak ama ben şimdi geceliğimi ve pijamamı uçuk pembe aldım.krem rengi iç gosteriyordu mavilerde çok soluk duruyordu.ama iş arkadaşlarım yok olmaz erkek bebek olcak mavi yada krem olmalı pembe olmaz dedi kafam karıştı..olmaz mı yani?

Benım arkadasımda 13 kg ıle doguma gırdı 10 kılo gıttı hemen =)

EPİDURAL SANIYODUM BEN ONU
ONUN İĞNESİ OMURİLİK İÇİN ZARARLIYMIŞ
Bİ DE BEN RAHAT DURMAM BENCE O YÜZDEN TAM BAYILSAM HERKES İÇİN DAHA İYİ

Tam bayılmada çocukda aneztesi alıyormuş onu onun için tavsiye etmiyorlar. Spinalde belden iğneyle uyuşturdukları için çocuk etkilenmiyormuş epidural spinalin daha ilerisi iğnenin yapıldığı yere katater takıyorlar. Spinal sinirin üstüne epidural sinirin içine yapılıyormuş. Birde spinalde doğuma eşin falanda girip yanında olbiliyormuş

Niye olmasın canım ya o kadarda ayrıntıya gerek yok bence

epıdural&spınal bırlıktede yapılabılıryormus , doguma esınde gırebılıyormus, genel anestezı uygulanınca eşi almıyorlarmıs ıcerıye,

ben ya epıdural yada epıdural&spınal dusunuyorum.
herkesın tercıhı farklı tabı oncelıkle saygı duyarım belırteyım =)
benım tercıh sebebım , daha once genel anestezı alarak 2 kere amel gecırdım ve o narkozu ıstemıyorummm
ve bebegımle hemen ılgılenebılmek ıstıyorum , dogdugunda ılk ben gormek ıstıyorum ve tabıkı bebegın hıc narkozdan etkılenmemesı benım ıcın kararı netlestırdı dıyebılırım. anestezı dr ıle gorustum ben ve tahlıl yapılacakmıs once uygun ısem epıdural yada spınal yada ıkısı bırlıkte yapılabılırmıs.

he eger normal dogum sansım olsaydı once normal yapmaya calısırdım keısnlıkle onuda belırteyım=)

BEN PEK ALAKA KURAMADIM
SEN NASIL BEĞENİYOSAN ÖYLE GİYERSİN
ERKEK BEBEĞE ĞEMBE GİYDİRMİYOSUN YA KENDİN GİYİCEN

ABLAM TAM BAYILTMALI OLDU, MEMNUNDU BİLMİYORUM Kİ ?

aman ne alakası var ya neden olmasınmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…