Tek ekmek olsa keşke ben her sabah işe gelirken hazır bişeyler de alıyorum, hamur işine de bayılıyorum cips zaten her türlü.. Ohoo yani daha saymiyim
Çekirge sen niye spinal sezeryan düşünmüyorsun
Kadıköy'de melodi cikolata beğendim çikolata. Onu alacağım. Kilosu 85 tl. Aklında olsun.Daha bebek sekeri vs ne yapacagima karar vermedim kizlar hazir alacak olan var mi ya da almis olan? Hersey son zamana siksti valla hic istemesemde...
Önce spinalin açılımını alsam?
Cips ve çikolataya bayılırım. Ama iş başa düşünce işte. Ben ise gelirken yemegımi evden getiriyorum. Arabayla gelmesem belki de zor olurdu taşımak. Kahvaltısı evde yapıyorum. Neyse sen bundan sonra evdesin zaten
Kiss sürede rahat edersiniz inşallahBugun biraz daha iyiyim bebegimi 2 gun once gordum hastaneye gidip gelince agrilarim aartti doktor lohusa yatar sen yatamiyosunki diyince iyi olana kadar gitmeme karari aldik esim sabah aksam gidiyo kuzum iyi simdilik agizdan beslemeye baslamislar ama yoruluyomus hepsini agizdan vermiyolarmis beni emmesini falan bbeklicekler ama daha agizdan tam beslenemiyo beklicez artik bende bian once iyi olmak istiyorum kizima rahatca bakmak icin
Salı da benim :)aynen tam 32+0 dedı , benım cuma gunu 32+0 sata göre
belden altı uyuşturmalı : )
sende bendensin demekki cek
Herkes kilolardan yakınmış
Bende 15 kilo aldım ama takmıyorum
Bende bebekle sağ slaim kurtulalım da başka bişey istemiyorum
Bi arkadaş doğum yaptı
8 kilo bebek eşi ve suyu gidiyomuş 2 kilodan fazlada şişliği vamrış 10 kilosunu hemen vermiş
EPİDURAL SANIYODUM BEN ONU
ONUN İĞNESİ OMURİLİK İÇİN ZARARLIYMIŞ
Bİ DE BEN RAHAT DURMAM BENCEO YÜZDEN TAM BAYILSAM HERKES İÇİN DAHA İYİ
Ya kızlar bişey sorcam biraz alakasız olcak ama ben şimdi geceliğimi ve pijamamı uçuk pembe aldım.krem rengi iç gosteriyordu mavilerde çok soluk duruyordu.ama iş arkadaşlarım yok olmaz erkek bebek olcak mavi yada krem olmalı pembe olmaz dedi kafam karıştı..olmaz mı yani?
EPİDURAL SANIYODUM BEN ONU
ONUN İĞNESİ OMURİLİK İÇİN ZARARLIYMIŞ
Bİ DE BEN RAHAT DURMAM BENCEO YÜZDEN TAM BAYILSAM HERKES İÇİN DAHA İYİ
Bilgisayar mühendisliği canım.branş ne canm
senin kaç kg cıkmıştıbenimde geçen ay yanlış ölçmüş... böyle olabiliyor... karnı şiş anında ölçüm yaparsa fazla çıkıyor... şimdi normale döndü , muhtemelen seninde öyledir
Tam bayılmada çocukda aneztesi alıyormuş onu onun için tavsiye etmiyorlar. Spinalde belden iğneyle uyuşturdukları için çocuk etkilenmiyormuş epidural spinalin daha ilerisi iğnenin yapıldığı yere katater takıyorlar. Spinal sinirin üstüne epidural sinirin içine yapılıyormuş. Birde spinalde doğuma eşin falanda girip yanında olbiliyormuş
Ya kızlar bişey sorcam biraz alakasız olcak ama ben şimdi geceliğimi ve pijamamı uçuk pembe aldım.krem rengi iç gosteriyordu mavilerde çok soluk duruyordu.ama iş arkadaşlarım yok olmaz erkek bebek olcak mavi yada krem olmalı pembe olmaz dedi kafam karıştı..olmaz mı yani?
Tam bayılmada çocukda aneztesi alıyormuş onu onun için tavsiye etmiyorlar. Spinalde belden iğneyle uyuşturdukları için çocuk etkilenmiyormuş epidural spinalin daha ilerisi iğnenin yapıldığı yere katater takıyorlar. Spinal sinirin üstüne epidural sinirin içine yapılıyormuş. Birde spinalde doğuma eşin falanda girip yanında olbiliyormuş
aman ne alakası var ya neden olmasınmışYa kızlar bişey sorcam biraz alakasız olcak ama ben şimdi geceliğimi ve pijamamı uçuk pembe aldım.krem rengi iç gosteriyordu mavilerde çok soluk duruyordu.ama iş arkadaşlarım yok olmaz erkek bebek olcak mavi yada krem olmalı pembe olmaz dedi kafam karıştı..olmaz mı yani?
Önce spinalin açılımını alsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?