2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

genel anestezide bebeğe ulaşmadan hemen alıyolarki bebeği. bbayılmanla bebeğin cıkması bir oluyor. spinal en ağır doğummuş etkisi cok uzun sürüyor .sezeryan olursa genel anestezi isterim ben

Genel anestezinin bebeği etkilemek dışında anneye ne gibi zararı var. ÇOk zor uyanıyormuşsun sanırım öksürük mide bulantısı oluyormuş o da dikişlere zarar veriyormuş öyle mi

Genel anestezinin bebeği etkilemek dışında anneye ne gibi zararı var. ÇOk zor uyanıyormuşsun sanırım öksürük mide bulantısı oluyormuş o da dikişlere zarar veriyormuş öyle mi

bı zararı varmı bılmıyorum , kısıye gore degısıyor o durum sezeryanda cok az verılıyormus narkoz zaten
ben daha fazlasını aldıgım halde (farklı bı amelıyatta ) o sekılde uyanmadım , ama oksuruk mıde bulantısı yapıyormus cogu ınsanada cok kısa surelı gecıcı durum onlarda

genel anesteziden uyanmak geç oluyor 9ay içinde taşıdığın bebeğini herkes senden önce görecek sen uyanana kadar ilk anlarını kaçıracaksın bu bana çok kötü geliyor sezeryan olmak zorunda kalırsam bende epidural isterim

bende var makina ozaman onuda yanımıza alalım orda kıralamaya gerek olmasın dımı , ki hıc gerek kalmaz ıns
Orda kiralamadik canim onlar kendi verdi eve gelince kiraladik hemsireye sordum benim durumumda normal satilan elektriklininde cok ise yaramadigini soyledi mo
Bu çamaşırları neden büyük alıyoruz.
Yuksek bel olsun diye hem dikislere degmiyo hemde altina kocaman ped koyuyosun hastane pedleri cok guzel yumusacik rahatsiz etmiyo hastanede hasta bezinin icine koydum evde camasirimin hasta bezini fazla koydurtmuyolar tahris etmesin diye kullan at camasir nasi bilmem ama naylon gibiyse kullanmayin fazla tahris eder ben normal camasir ve hasta pediyle cok rahat ettim pijamama hic kan gecmedi camasirada az geciyo

İyi bi örnek sayılmam ama yemeyince burnunda tütüyo insanın dimi
evet sorma.. hemde nasil.. bende önceden hergün cips yiyen biriydim zaten hic kilo almiyordum ne yersem yiyim.. ama hamilelikte farkliymis onu anladim.. ne yesem hatta su bile icsem yaradi :) ama aliskanliklarindan vazgecemiyor insan.. sadece sigarayi tamamen birakabildim cok sükür.. birde yiyecek haric enerji icecegide hergün icerdim.. onu cok ariyorum simdi arada bir esimden 2-3 yudum alsamda..

kızlar geçen hafta gebe eğitimine başladım yarın yine var. eğitim cok güzel cok faydalı çevrenizdeki hastanelerde varsa mutlaka gidin. herşeyi rahatca konuşabiliyosunuz ebeler cok ilgili . eğitimi veren ebeler doğuma giriyormuş. normal doğum yapacaklar elinize muzık dinlemek için mp3 falan alın dediler kafanızı dağıtmak için yada odaklanacağınız bişey alın mesela bebeğin bi kıyafeti yada minik bi oyuncak gibi. sancıya odaklanmayın doğum bu şekilde daha kolay oluyormuş. sancı gelince pıt diye bebek doğmuyomuş hemen hastaneye koşturmayın dedi. sakin olun dedi. normal doğum uzun bi süreç olabiliyomuş 16 saat sürdüğü oluyomuş. nefes egzersizlerini öğrettiler. bu haftada doğumhaneyi falan gezdircekler sanırım odaları herşeyi görücez. eğer sezeryan istiyosanız çatı muayenesine gerek yok dedi. ama bebek geldiyse kanala girdiyse alttan mecburen bakılırmış. aklıma geldikçe yazayım buraya :)

Canim sen bilirsin ama sirf bebegi gormek ugrune epidural olma bence riskli sonucta ameliyat acisini oylede boylede cekiyosun normal olsa neyse ama ben haberlerde falanda gordium iyice korktum bide o agri yapabikiyomus fazladan bide onu cekme banada anestezi doktoru sordu direk genel istiyorum dedom saglik daha onemli bence ben hemen ayildim ustelik oyle bilincliydimki direk agri kesici yokmu dedim basima gelenin farkindaydim uyanir uyanmaz :)

QUOTE="alingirli, post: 38994648, member: 575023"]Genel anestezinin bebeği etkilemek dışında anneye ne gibi zararı var. ÇOk zor uyanıyormuşsun sanırım öksürük mide bulantısı oluyormuş o da dikişlere zarar veriyormuş öy
le mi[/QUOTE]
Bana sonda takcaklardi bayiltip takin dedim anestezi doktoru bebege ne kadar az narkoz giderse o kadar iyi dedi tmm dedim ben uyandigimda ne bulantim oldu ne oksuruk bogazimda az bi gicik vardi gitti hic sorun yasamadim ama kisiye gore degisiyodur belki basagrim sirt bel agrimda yok cok memnun kaldim ben keske sezeryan olmasaydim tabi ama kismet iste

Bana sonda takcaklardi bayiltip takin dedim anestezi doktoru bebege ne kadar az narkoz giderse o kadar iyi dedi tmm dedim ben uyandigimda ne bulantim oldu ne oksuruk bogazimda az bi gicik vardi gitti hic sorun yasamadim ama kisiye gore degisiyodur belki basagrim sirt bel agrimda yok cok memnun kaldim ben keske sezeryan olmasaydim tabi ama kismet iste[/QUOTE]
ben de genel ıstıyorum.yanı hıc bı sorun yok dıyosun degıl mı arkadasımmm.doktoruma dedım ben epidural onerırım dedı.ama ben ıstemıyorum 1 de epidural oldum.bu sefer kacıvercekmısım gıbı gelıyor ıstemıyorum belden ıgne yapmalarını..

hangi hastane bu hangi şehirdesin merak ettim.

ya ben zaten normal istiyorum ama kısmet olmazsa sezeryanda tamamen bayılamam ya hem genel anestezininde bebeğe etkileriyle ilgili birçok kötü haber var. olmaz olmaz diye bişey yok epiduralinde genel anestezininde kötü etkileri görülmüş imkan olursa ilaç almadan doğurmak istiyorum

Canım sanırım belli bir haftadan sonra küveze koymuyorlar sagsalım gelsınlerde erken gec farkermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…