- 18 Ekim 2014
- 459
- 424
- 73
- 38
Ben de alirken ayni seyi yasadim bebek erkek diye mavi almaliymisim gibi hissettim ama beden yoktu.Ordakiler bebek erkek sen degilsin dediler pembe aldimYa kızlar bişey sorcam biraz alakasız olcak ama ben şimdi geceliğimi ve pijamamı uçuk pembe aldım.krem rengi iç gosteriyordu mavilerde çok soluk duruyordu.ama iş arkadaşlarım yok olmaz erkek bebek olcak mavi yada krem olmalı pembe olmaz dedi kafam karıştı..olmaz mı yani?
Benimde durumum aynı gidemiyorumBen kuaföre gidemiyorum burda küçük yer olduğu 2 tane kuaför var birde çok laf oluyor birde öğrencimin annesi utanıyorum nedense
Bence artık küveze almazlar canım korkma, zaten gittiğinde 35 oluyor galiba.Ben de bu Perşembe ya da Cuma gideceğim ne zaman müsat olursam bakalım..Ama NST ye girmeye korkuyorum sancım çıkarsa diye geçen hafta gitmedim o yüzden Ctesi Pazar sancılarım vardı.Dr ay sancıları olabilir bu dönemlerde ama çoğalırsa gel dedi.Allahtan çoğalmadı 2 gün sonra kesildi.Şu 36 haftayı tamamlarsam baka bir şey istemiyorum.Bir de doğum yapacağım hastanede kuvöz yokmuş başka yere sevk ediyorlarmış küvöz ihtiyacı olan bebeği.O yüzden erken olması beni ürkütüyor...
Evet ama sıcak süt olması lazım soğuk süt gaz yapar.süt ile bırlıkte yıyınce kabız yapmıyormus
Amin canım puanımda iyi 89 yakın ama işte alımlara güven olmuyor maalesefumarım atanırsın canm belki bebek nasibiyle gelir
evet cnm gormek ıcın 6 gunum varr kontrole yanı
Bugun biraz daha iyiyim bebegimi 2 gun once gordum hastaneye gidip gelince agrilarim aartti doktor lohusa yatar sen yatamiyosunki diyince iyi olana kadar gitmeme karari aldik esim sabah aksam gidiyo kuzum iyi simdilik agizdan beslemeye baslamislar ama yoruluyomus hepsini agizdan vermiyolarmis beni emmesini falan bbeklicekler ama daha agizdan tam beslenemiyo beklicez artik bende bian once iyi olmak istiyorum kizima rahatca bakmak icin
Takmiyorum zaten kiloyu canim bebek biraz kilo alsin derdindeyim suan. Benim boy da 1.58 bu arada baya yusyuvarlak gibiyim.gir ne olcak =) 64 le basladım 75.7 yım =) 76 de yanı =)
Kadıköy'de melodi cikolata beğendim çikolata. Onu alacağım. Kilosu 85 tl. Aklında olsun.
nst den neden korkuyosun benimde sancım vardı dün gittim doktora hatta yatırır falan diyede korktum. nst de sancıların doğum sancısı değil bebek büyüduğu için kasların ağrıyo bebeği taşımakta zorlanıyo dedi. yani korkmana gerek yok .ne sancısı olduğunu bilemezsinki. hersancı bebek geliyo demek değil. bazen gazım oluyo bebekte baskı yapınca doğcak sanıyorum mesela :)Ben de bu Perşembe ya da Cuma gideceğim ne zaman müsat olursam bakalım..Ama NST ye girmeye korkuyorum sancım çıkarsa diye geçen hafta gitmedim o yüzden Ctesi Pazar sancılarım vardı.Dr ay sancıları olabilir bu dönemlerde ama çoğalırsa gel dedi.Allahtan çoğalmadı 2 gün sonra kesildi.Şu 36 haftayı tamamlarsam baka bir şey istemiyorum.Bir de doğum yapacağım hastanede kuvöz yokmuş başka yere sevk ediyorlarmış küvöz ihtiyacı olan bebeği.O yüzden erken olması beni ürkütüyor...
Ablam epidural spinal olmuştu. Dediğin gibi.epıdural&spınal bırlıktede yapılabılıryormus , doguma esınde gırebılıyormus, genel anestezı uygulanınca eşi almıyorlarmıs ıcerıye,
ben ya epıdural yada epıdural&spınal dusunuyorum.
herkesın tercıhı farklı tabı oncelıkle saygı duyarım belırteyım =)
benım tercıh sebebım , daha once genel anestezı alarak 2 kere amel gecırdım ve o narkozu ıstemıyorummm
ve bebegımle hemen ılgılenebılmek ıstıyorum , dogdugunda ılk ben gormek ıstıyorum ve tabıkı bebegın hıc narkozdan etkılenmemesı benım ıcın kararı netlestırdı dıyebılırım. anestezı dr ıle gorustum ben ve tahlıl yapılacakmıs once uygun ısem epıdural yada spınal yada ıkısı bırlıkte yapılabılırmıs.
he eger normal dogum sansım olsaydı once normal yapmaya calısırdım keısnlıkle onuda belırteyım=)
Komik olabilir ama hasta bezi ile Pedi aynı şey , mi?Orda kiralamadik canim onlar kendi verdi eve gelince kiraladik hemsireye sordum benim durumumda normal satilan elektriklininde cok ise yaramadigini soyledi mo
Yuksek bel olsun diye hem dikislere degmiyo hemde altina kocaman ped koyuyosun hastane pedleri cok guzel yumusacik rahatsiz etmiyo hastanede hasta bezinin icine koydum evde camasirimin hasta bezini fazla koydurtmuyolar tahris etmesin diye kullan at camasir nasi bilmem ama naylon gibiyse kullanmayin fazla tahris eder ben normal camasir ve hasta pediyle cok rahat ettim pijamama hic kan gecmedi camasirada az geciyo
Niye olmasn ya bu isin kurali mi varms. Bnm de kizim olck pijamami tutkuaz , gecelgmi krem aldim.Ya kızlar bişey sorcam biraz alakasız olcak ama ben şimdi geceliğimi ve pijamamı uçuk pembe aldım.krem rengi iç gosteriyordu mavilerde çok soluk duruyordu.ama iş arkadaşlarım yok olmaz erkek bebek olcak mavi yada krem olmalı pembe olmaz dedi kafam karıştı..olmaz mı yani?
Benimde durumum aynı gidemiyorum
Ablam epidural spinal olmuştu. Dediğin gibi.
bende korkuyorum ya nst de sancı cıkarsa ayrıca ordan doguma aldıkları fılan oluyormus ya :Syaa burcu korkular ciddi ciddi başladı bende
Ben 32+1 de gittim şimdi 36+1 de gidicem sonra haftalık mı yandık
kızlar sizi seviyorum içime su serptiniz tamam basit bişey altı ustu pijama ama olsun kafamı karıştırdılar:))bu arada sezeryan konusu olmuş ben sezeryan olucak biri olarak kesinlikle tam olarak bayılmayı tercih ediyorum..genel aneztezi en iyisi bnde temiz temiz uyucam..zaten bebeğe geçmeden hemen alıyorlar..bebeğe bi zararı olmuyor ama uyanıkken ne bilim cesaret edemem ona ben:)
bende korkuyorum ya nst de sancı cıkarsa ayrıca ordan doguma aldıkları fılan oluyormus ya :S
Ablam epidural spinal olmuştu. Dediğin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?