2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de alirken ayni seyi yasadim bebek erkek diye mavi almaliymisim gibi hissettim ama beden yoktu.Ordakiler bebek erkek sen degilsin dediler pembe aldim

Bence artık küveze almazlar canım korkma, zaten gittiğinde 35 oluyor galiba.

Canim ikinizin de iyi olmaniza cok sevindim daha da iyi olacaksiniz saglikla kollarina alacaksin kizini insallah. Ozamana kadar senin de guclenmen lazim tabi Allah yardimciniz olsun.

gir ne olcak =) 64 le basladım 75.7 yım =) 76 de yanı =)
Takmiyorum zaten kiloyu canim bebek biraz kilo alsin derdindeyim suan. Benim boy da 1.58 bu arada baya yusyuvarlak gibiyim.

Kadıköy'de melodi cikolata beğendim çikolata. Onu alacağım. Kilosu 85 tl. Aklında olsun.

Ustu bebekli olanlardan mi canim? Ben izmirdeyim.

Kizlar ben epidural sezaryenle dogum yaptim ilkinde. Hicbir sorun agri sizi yasamadim riskler her dogumda mevcut herkesin basina aynisi gelecek diye bir sey yok ki. Mesele su ki siz hangi riski daha cok goze alabilirsiniz? Onemli olan bu sorunun cevabi herkes kararini buna gore verir.

nst den neden korkuyosun benimde sancım vardı dün gittim doktora hatta yatırır falan diyede korktum. nst de sancıların doğum sancısı değil bebek büyüduğu için kasların ağrıyo bebeği taşımakta zorlanıyo dedi. yani korkmana gerek yok .ne sancısı olduğunu bilemezsinki. hersancı bebek geliyo demek değil. bazen gazım oluyo bebekte baskı yapınca doğcak sanıyorum mesela :)

Ablam epidural spinal olmuştu. Dediğin gibi.

Komik olabilir ama hasta bezi ile Pedi aynı şey , mi?

Niye olmasn ya bu isin kurali mi varms. Bnm de kizim olck pijamami tutkuaz , gecelgmi krem aldim.

kızlar sizi seviyorum içime su serptiniz tamam basit bişey altı ustu pijama ama olsun kafamı karıştırdılar:))bu arada sezeryan konusu olmuş ben sezeryan olucak biri olarak kesinlikle tam olarak bayılmayı tercih ediyorum..genel aneztezi en iyisi bnde temiz temiz uyucam..zaten bebeğe geçmeden hemen alıyorlar..bebeğe bi zararı olmuyor ama uyanıkken ne bilim cesaret edemem ona ben:)

Ben 32+1 de gittim şimdi 36+1 de gidicem sonra haftalık mı yandık

ben de 32+0'da gttim şimdi 35+0'da gitcem
senin 4 hafta ara vermiş...

bu gidişimde nstye girip öle doktora gircem sonra da her hafta...

bidahaki gelişinde artık doğumu konuşmaya başlıycaz dedi

bende spinalle genel anestezi arasında kalmıştım ama nette spinal doğum yapanları okuyunca genele döndüm gibi

bende korkuyorum ya nst de sancı cıkarsa ayrıca ordan doguma aldıkları fılan oluyormus ya :S

ben de öle bişe varsa da şu an göremiolar diye korkuyorum
bu hafta gitmicem haftaya gitcem ya
bu hafta çağırsaydı lkeşke diorum
ama niye durduk yere sancı olsun diorum bi yandan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…