Evet ama sıcak süt olması lazım soğuk süt gaz yapar.
Bende bu tv haberinden sonra spinal yada epidural düşünmüyorum çok korkmuştumbende spinalle genel anestezi arasında kalmıştım ama nette spinal doğum yapanları okuyunca genele döndüm gibi
Şişlik kiloyu etkilermiki acaba ?Ben çok şiştim
hım ben istanbuldayım burda böyle eğitim veren hastane varmıdır acaba bi bakmam gerek.devlet hastanesi eskişehir
ben de öle bişe varsa da şu an göremiolar diye korkuyorum
bu hafta gitmicem haftaya gitcem ya
bu hafta çağırsaydı lkeşke diorum
ama niye durduk yere sancı olsun diorum bi yandan da
Bende bu tv haberinden sonra spinal yada epidural düşünmüyorum çok korkmuştum
Bebekliler de var cok da tatli ama ben bundan alicam. Fistikli. Üzerindeki sticker da çıkıyor. Bebek alsam muhtemelen çöpe gidecek. En azindan bu sus olarak bir yerlere yapistirilir diye düşündükCanim ikinizin de iyi olmaniza cok sevindim daha da iyi olacaksiniz saglikla kollarina alacaksin kizini insallah. Ozamana kadar senin de guclenmen lazim tabi Allah yardimciniz olsun.
Takmiyorum zaten kiloyu
Ustu bebekli olanlardan mi canim? Ben izmirdeyim.
Epiduralin sezaryen versiyonu :)Önce spinalin açılımını alsam?
Evet birde o var zaten herkes makata kadar dikişim var diyor ozaman ne farkı var sezaryen ve normalin ?Normal doğum yapsam hemen epidural uygulayıp kesi atıyrlar sezeryan olsan yine kesiyorlar rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Evet canım. Kendisi Dr.memnun kaldımı ?
Bence alakası yok bende bu iç görünme olayına takık olduğum için kırmızı aldım , nasıl rahat hissedeceksen onu giymen önemli sonuçta sen giyecenYa kızlar bişey sorcam biraz alakasız olcak ama ben şimdi geceliğimi ve pijamamı uçuk pembe aldım.krem rengi iç gosteriyordu mavilerde çok soluk duruyordu.ama iş arkadaşlarım yok olmaz erkek bebek olcak mavi yada krem olmalı pembe olmaz dedi kafam karıştı..olmaz mı yani?
doktoruna güveniyorsan konuşup epidurali sen isteyene kadar taktrmayabilirsin keside her zaman atılmıyor ben dun burda bi arkadaşın önerisiyle pozitif doğum hikayelerini okudum çok güzel öernekler varNormal doğum yapsam hemen epidural uygulayıp kesi atıyrlar sezeryan olsan yine kesiyorlar rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Benim eğitimim yeni bitti. Zeynep Kamilde verdiler. Burada yazmistik. Ama Şubat ayı dolmuş sanirim ama yine de Düşünürsen bir konuş istersen.hım ben istanbuldayım burda böyle eğitim veren hastane varmıdır acaba bi bakmam gerek.
Evet canım. Kendisi Dr.
doktoruna güveniyorsan konuşup epidurali sen isteyene kadar taktrmayabilirsin keside her zaman atılmıyor ben dun burda bi arkadaşın önerisiyle pozitif doğum hikayelerini okudum çok güzel öernekler var
Benim bir düşüğüm olmuştu doktorum kürtaj önce genel aneztezi kararı vermişti uyanınca hiç bir şikayetim olmadı uzunda sürmedi bence tek dezavantajı bebişin dünyaya geldiğini görememek.bı zararı varmı bılmıyorum , kısıye gore degısıyor o durum sezeryanda cok az verılıyormus narkoz zaten
ben daha fazlasını aldıgım halde (farklı bı amelıyatta ) o sekılde uyanmadım , ama oksuruk mıde bulantısı yapıyormus cogu ınsanada cok kısa surelı gecıcı durum onlarda
o zaman bişey diyemem tabi ben doktorumla konuştum gayet doğal karşıladı bakalım bi aksilik olmaz bide bebiş dönerse normal olucak insallahHastaneden hastaneye doktordan doktora fark ediyor işte canım benim gittiğim hastanede hemen kesi yapıyorlarmış riske giriyoruz deyip
Ben de hastaneye ve doktora çok güveniyorum. Yanlış bir şey olsa kabul etmez zaten. İçini ferah tut. Ablam in çok rahat geçmisti. Senin de öyle olur inşallaho super, bu konuda hastaneye ve doktoruma guvenıyorum aslında , ıns bı aksılık cıkmaz ve o sekılde olur dogumum .
Bebek ters mi?o zaman bişey diyemem tabi ben doktorumla konuştum gayet doğal karşıladı bakalım bi aksilik olmaz bide bebiş dönerse normal olucak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?