2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de öle bişe varsa da şu an göremiolar diye korkuyorum
bu hafta gitmicem haftaya gitcem ya
bu hafta çağırsaydı lkeşke diorum
ama niye durduk yere sancı olsun diorum bi yandan da

nıye aklınıza boyle seyler getırıyorsunuz kızlar , bosuna stres kendınıze hersey olacagına varacak nasılsa

Bebekliler de var cok da tatli ama ben bundan alicam. Fistikli. Üzerindeki sticker da çıkıyor. Bebek alsam muhtemelen çöpe gidecek. En azindan bu sus olarak bir yerlere yapistirilir diye düşündük

Eklentiler

• 2015-01-21 13.46.11.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 90
Normal doğum yapsam hemen epidural uygulayıp kesi atıyrlar sezeryan olsan yine kesiyorlar rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Evet birde o var zaten herkes makata kadar dikişim var diyor ozaman ne farkı var sezaryen ve normalin ?

Bence alakası yok bende bu iç görünme olayına takık olduğum için kırmızı aldım , nasıl rahat hissedeceksen onu giymen önemli sonuçta sen giyecen

Normal doğum yapsam hemen epidural uygulayıp kesi atıyrlar sezeryan olsan yine kesiyorlar rabbim hakkımızda hayırlısını versin
doktoruna güveniyorsan konuşup epidurali sen isteyene kadar taktrmayabilirsin keside her zaman atılmıyor ben dun burda bi arkadaşın önerisiyle pozitif doğum hikayelerini okudum çok güzel öernekler var

hım ben istanbuldayım burda böyle eğitim veren hastane varmıdır acaba bi bakmam gerek.
Benim eğitimim yeni bitti. Zeynep Kamilde verdiler. Burada yazmistik. Ama Şubat ayı dolmuş sanirim ama yine de Düşünürsen bir konuş istersen.

doktoruna güveniyorsan konuşup epidurali sen isteyene kadar taktrmayabilirsin keside her zaman atılmıyor ben dun burda bi arkadaşın önerisiyle pozitif doğum hikayelerini okudum çok güzel öernekler var

Hastaneden hastaneye doktordan doktora fark ediyor işte canım benim gittiğim hastanede hemen kesi yapıyorlarmış riske giriyoruz deyip

Benim bir düşüğüm olmuştu doktorum kürtaj önce genel aneztezi kararı vermişti uyanınca hiç bir şikayetim olmadı uzunda sürmedi bence tek dezavantajı bebişin dünyaya geldiğini görememek.

Hastaneden hastaneye doktordan doktora fark ediyor işte canım benim gittiğim hastanede hemen kesi yapıyorlarmış riske giriyoruz deyip
o zaman bişey diyemem tabi ben doktorumla konuştum gayet doğal karşıladı bakalım bi aksilik olmaz bide bebiş dönerse normal olucak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…