2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktoruna güveniyorsan konuşup epidurali sen isteyene kadar taktrmayabilirsin keside her zaman atılmıyor ben dun burda bi arkadaşın önerisiyle pozitif doğum hikayelerini okudum çok güzel öernekler var
bende doktora özellikle bu kesi sorusunu sordum. kesi atılmadığı zaman eğer içerden kas yırltılması olursa bunun toparlanmasının çok zor olacağını ve hiç bi zaman eski hali gibi olamayacağını söyledi.bu yüzden kontrollü dışardan kesiyle yolu rahatlattıklarını ve daha sonrasında dikişi estetik diktikleri sürece çok kısa bir sürede eski halini alacağını söyledi. zaten sezaryen de de dikiş olduğu için aslında çok da bir farkı yok bence bu işin. çok zorlamamak lazım. hayırlısı hangisiyse bizim için o olsun bence.

iyi günler hanımlar bişeyi merak ettim bugün kontrolüm vardı bebegim gayet iyi ama ultrason kagıdında ben normalde sata göre 31 haftalıgım orda 33 hafta yazıyor inş normal doğum istiyorum bu doğum tarihini öne ceker mi

Benim bir düşüğüm olmuştu doktorum kürtaj önce genel aneztezi kararı vermişti uyanınca hiç bir şikayetim olmadı uzunda sürmedi bence tek dezavantajı bebişin dünyaya geldiğini görememek.

zaten cok az bır narkoz verıyorlarmıs sezeryanda ve kurtajdada bıldıgım kadarı ıle , bı sıkıntı olacak yada kotu dıye degıl herkesde hersey oldugu gıbı farklı etkı gosterıyor bu anestezı durumu , ben amelıyat oldum 2 kere genel anestezı ve ıkısındede rahat uyandım bı sıkıntım olmadı , sadece ben yasadım bılıyorum bunu , sımdı uyutulmak ıstemeyısımden , ve dogum olayı daha baska şimdi , ben kucagıma rahat alıp emzırebılmek ve ılgılenebılmek ıstıyorum , benım ıstedıgım gıbı dogum yapanda gordum ve amelıyat olmamıs gıbılerdı =)

yok canım o arada oyle oluyor gelısımı onde demekkı bebısın masallah , etkılese dr un soylerdı zaten

bu kesi işine lanet edenlerde duydum ben hiç dikişsiz normal doğum yapanlarda. o yüzden deneyip görmek istiyorum baktık durum ters gidiyor tabiki öyle bir durumda karşı çıkmam

Selam tekrar
son iş günleirm yoğun oluyorum pek bakamaıdm bugün

Aynen ne yesem kilo almazdım şimd +15 oldum
Ey gidi
Bende kolayı özlüyorum

Şişlik kiloyu etkilermiki acaba ?Ben çok şiştim
kilo olarak düşünme de doğumda yolları daha daralttığı için daha zor oluyormuş. yani her türlü zorluk.o yüzden son haftada özellikle şişlik gitsin diye bol yürüyüş bol su öneriyorlar.

zaman yaklastikca korkular artiyor.yani ben cok korkuyorummmmm
birbirimizi cesaretlendirelimm.dogum yapan milyonlarca kisi var.pozitif dusunelimmm....gencecik anneler dogum yapiyor koylerde..
sezeryana gelincede millet burnunu kirdiriyor yeniden yaptiriyor,estetikler bir sürü.ama ben yinede bu ameliyati olmaya korkuyorummmm

Allah sanada kızınada sağlık sıhhat versin canım. İnşallah en kısa sürede kavuşursunuz.

Olumlu şeyler duymak gerçekten çok rahatlatıyor bencede, ben etrafımda normal doğum yapıp sıkıntı yaşamayanları duyunca gaza gelip rabbim nasip ederse bende inşallah normal doğum yapıcam diyorum :)

aynen dün ve evvelsi gün girdim bende nstye. sancıları hissetmiyorum ama ister istemez insanı geriyor acaba çocuk erken mi doğacak falan diye. hayırlısı artık.

korkmuyorum aslında cunku nasıl bır sey daha once bılmedıgm ıcın ama heyecanlanıyorum anı yakalanırsam dıye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…