zaman yaklastikca korkular artiyor.yani ben cok korkuyorummmmm
birbirimizi cesaretlendirelimm.dogum yapan milyonlarca kisi var.pozitif dusunelimmm....gencecik anneler dogum yapiyor koylerde..
sezeryana gelincede millet burnunu kirdiriyor yeniden yaptiriyor,estetikler bir sürü.ama ben yinede bu ameliyati olmaya korkuyorummmm
Canım kendiside gelecek Allah ın izniyle. Sen şimdi kendine bak ona bol bol süt yap :)Evet cocuk doktoruna esim benim icin buraya gelince kotulesiyo doktoru istirahat dedi gelemiyo demis cocuk doktoru da annenin iyi olmasi daha onemli gelmemesi sorun degil demisler adi ben hamile kalmadan belliydi zeynep oldu kimliginide cikardik odasida hazir bi kendi eksik
14rekordayım ,
7 kilo aldım ben
5 kilo aldım
Birkac model begendim yukleyeyim buraya
7 kilo oldu
masallah kizlar, 20 kiloya kimse yaklasmamis
en fazla 15 kilo en azda 5 kilo alanlar var
Bende 12 kilo aldim toplam, 13e dogru gidiyorum bakalim.
Herkes icin hayirli olanini diliyorum, ama yazin ta$ gibi olucaz insallah
ben avrupa yakasındayım uzak oluyo bana orası ben bu taraftan bi bakıp araştırıcam tşk.ederimBenim eğitimim yeni bitti. Zeynep Kamilde verdiler. Burada yazmistik. Ama Şubat ayı dolmuş sanirim ama yine de Düşünürsen bir konuş istersen.
ben duydum ne yazikki o yüzdende korkuyorum sezeryandanbırak koylerı benım arkadaslarımdan normal dogum yapanlar var hep yaslarda 24-28 arası hep , ıyıkı normal yapmısım dıyor hepsı..
sezeryan yapanlarda ay asla kesınlıkle yapma etme dıyenı duymadım , amcamın kızı 1.5 sene ara ıle 2 kere sezeryan oldu , canıda cok tatlıdır , hıcde sıkayetcı olmadı yoktu sıkayetı yanı
sonraki pazarteside beni :)))Salı da benim :)
senin kaç kg cıkmıştı
ben ınanıyorum hedefım dogumdan sonra en kısa zamanda 58 olmakrejım yapmadan tabı sütü riske atmamalı =)
aynen canim bende sutu riske atmadan ufak ufak dikkat edicem, he bide kessinlikle spor yapicam.
zaten saglikli beslenip, bol su icip, abur cubur yemeden kilolar kendiliginden gider canim
ta$ gibi oluceeeezzzz, oleyyyyyyy gelsin mayolar bikiniler
belkıd ehıc bıse yapmadan ıncecık oluruz , bebek kosturmasından uykusuzluktan fln=)
aynen herkes kendi bünyesine göre yorumluyor. acı eşiğiniz düşükse normal doğum çok zor gelebilir. kimisi diyor ben bir kerede doğurdum hiç öyle abarttıkları gibi sancı çekmedim. kimisi de diyorki 16 saat sancı çektim perişan oldum. bu bence kendi bünyemizle alakalı. bebek ve bizim sağlığımız iyi olsunda hangisi oluyorsa olsun bence.bırak koylerı benım arkadaslarımdan normal dogum yapanlar var hep yaslarda 24-28 arası hep , ıyıkı normal yapmısım dıyor hepsı..
sezeryan yapanlarda ay asla kesınlıkle yapma etme dıyenı duymadım , amcamın kızı 1.5 sene ara ıle 2 kere sezeryan oldu , canıda cok tatlıdır , hıcde sıkayetcı olmadı yoktu sıkayetı yanı
ben duydum ne yazikki o yüzdende korkuyorum sezeryandanyengem ilk çocuğunu sezryan ikinciyi normal yaptı. ilkinde hiç hareket etmemişti sezeryan ona kolay göründü oldu sıkıntıdan falan bahsetmedi ama ikincide diğer yengem kalk hareket diye diye oturtmadı onu sonra doğum normal olunca ilkinde ameliyat yerim bi sene ağrıdı hala soğuk havalaarda sızlar eğilip kalkmak çok zordu Allah razı olsun beni hareket ettirdin diye çok dua etmişti eltisine. hala soğuk havalarda sızlıyo dediğinde sezryan olalı 10 yıl olmuştu
Kızlar ne kadar sezeryan istiyorum normal istiyorum desenizde bunu ancak Allah bilir.. benim görümcem ilk çocuğunu normal doğurdu ikinciyi de doğuracağı ana kadar normaldi doğuma girdi sezeryan oldu yani bu sizin istemenizle olmaz bence...
ben normal doğum yapmış biri olarak Allahtan bir şey gelmediği sürece bunu da normal doğurmak istiyorum... birkaç saat ağrı sızı oluyor ama hepimiz regl döneminde bu tür ağrıları çekmişizdir diye düşünüyorum.. katlanılmayacak birşey değil ki... olması da gayet normal bi mucize dünyaya getiriyorsunuz...
bu kadar kafaya takıpta stres yapmaya gerek yok bence.... kesi diyosunuz bende de oldu kese ne kesilirken anladım ne dikilirken ki 1 hafta sonra ne ağrım kaldı ne sızım... korkutmayın kendinizi (hani TRT de bir dizi var Zengin Kız Fakir Oğlan diye orda bi kadının sloganı var "akışına bırakın")
çok uzun oldu kusuruma da bakmayın
kesinlikle katılıyorum Allah bilir en hayırlısını versin hepimize ama dile getirioruz tabiki gönül ister normal olsun olmazsada nasip kısmet artıkKızlar ne kadar sezeryan istiyorum normal istiyorum desenizde bunu ancak Allah bilir.. benim görümcem ilk çocuğunu normal doğurdu ikinciyi de doğuracağı ana kadar normaldi doğuma girdi sezeryan oldu yani bu sizin istemenizle olmaz bence...
ben normal doğum yapmış biri olarak Allahtan bir şey gelmediği sürece bunu da normal doğurmak istiyorum... birkaç saat ağrı sızı oluyor ama hepimiz regl döneminde bu tür ağrıları çekmişizdir diye düşünüyorum.. katlanılmayacak birşey değil ki... olması da gayet normal bi mucize dünyaya getiriyorsunuz...
bu kadar kafaya takıpta stres yapmaya gerek yok bence.... kesi diyosunuz bende de oldu kese ne kesilirken anladım ne dikilirken ki 1 hafta sonra ne ağrım kaldı ne sızım... korkutmayın kendinizi (hani TRT de bir dizi var Zengin Kız Fakir Oğlan diye orda bi kadının sloganı var "akışına bırakın")
çok uzun oldu kusuruma da bakmayın
evet ağrı şiği çok önemli. benim annemözel doğum hastanesinde çalışıyor 13 senedir onunla konuştuk diyorki bazen bi hasta geliyor çığlık çığlığa bi bakıyoruz 1 cm açıklık belki 1hafta sonra doğuracak ama sanırsın kolunu koparıyorlar. ama bazende bi hasta geliyor yürüyor konuşuyor gülüyor kontrol sanıyoruz bi bakıyoruz açıklık 8-9 cm doğurmak üzere. herkesin acı eşiği farklı işte histe aynı olmuyorkısıden kısıye degısıyor ıste , bu herkese gore farklıdır ınan kı , kotu hıkayelerı olanda var ıyı olanda
bızde bır ornegız hangımız aynı sekılde hamılelık gecırıyoruz cogumuz aynı agrıları zorlukları cekıyoruz ama kımımıze gore cok zor kımımız daha kolay gecırıyor, vucut ıle alakalı agrı esıgı ıle alakalı seylerde var ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?