2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

genel anestezide bebeğe ulaşmadan hemen alıyolarki bebeği. bbayılmanla bebeğin cıkması bir oluyor. spinal en ağır doğummuş etkisi cok uzun sürüyor .sezeryan olursa genel anestezi isterim ben
Canım ben 3 çocuğumu da spinal sezeryanle doğurdum.Belin çukur kısmından iğne yapıyorlar ama hiiiç acımıyor.Otur ve belini kamburlaştır dedi doktor ve kımıldama dedi 10 saniye bile sürmedi yatabilirsin dedi yatınca yavaş yavaş ayağımın soğuduğunu hissettim sonra ayaklarımı kıpırdatamadım.İsteyen o şekilde ameliyat oluyor ama benim kapalı ortam korkum olduğu için uyku ilacıyla(sedasyon) uyutuyorlar.En azından bebeğe anestezi geçmiyor.Üstelik 2 doğumumu devlette yaptım 1i özeldi sadece.Bunda da spinal olacak kısmetse.Genel anesteziden uyanamayanlar da oluyor ama spinalde öyle bir risk yokmuş.

En son kontrolde dr 2 saatte bir on kere oynaması lazım az olursa direk geliyorsun dedi... bu haftaki bebek gelişimindede okudum... sizede öyle söyledilermi ?

keısnlıkle , her bunyeye gore farklı kımı gercekten rahat dogum yapıyor kımısı yapamıyor vucudun kendısı ıle alakalı bu durumda mesela

masallah kizlar, 20 kiloya kimse yaklasmamis
en fazla 15 kilo en azda 5 kilo alanlar var

Bende 12 kilo aldim toplam, 13e dogru gidiyorum bakalim.
Herkes icin hayirli olanini diliyorum, ama yazin ta$ gibi olucaz insallah
ay ben kaçırmışım mevzuyu pek giremedim bugün benimde 6 :)

Selam tekrar
son iş günleirm yoğun oluyorum pek bakamaıdm bugün

Aynen ne yesem kilo almazdım şimd +15 oldum
Ey gidi
Bende kolayı özlüyorum
bende normalde kola çok içmem ama şöyle soğuk ve lıkır lıkır gidecek şekilde özlemim var inşallah doğumdan sonra

Canım sanırım belli bir haftadan sonra küveze koymuyorlar sagsalım gelsınlerde erken gec farkermez
Evet 36dan sonra risk azalıyormuş..Hayırlısıyla göreydik iyiydi :)
Bence artık küveze almazlar canım korkma, zaten gittiğinde 35 oluyor galiba.
Burda öyle yazıyor ama cuma günü 34 oluyorum.Burada doldurduğun haftayı değil de gün aldığın haftayı hesaplıyor ama doktora gittiğimizde 34 haftalıksın diyecek.O yüzden de normalde 2 hafta daha doldurmam gerek küvözden yırtmam için

heh yaşayan biri beri gelsin =))

Kızımda NSTde sancım çıkmıştı ama ben hiiiç hissetmiyordum.Dr ille de sancın var dedi içeri aldı yarına da doğuma gittim yani bende fobi oldu NST..NSTFOBİ(Türkçeye yeni bir kelime daha geldi :) O kas ağrılarını da sorma canım yaa 2 kutu magnezyum içtim bana mısın demiyor.Suyum da fazla olduğu için bacaklarım beni taşımıyor artık.Yakında karnım güüüüm diye patlayacak diye korkuyorum

En son kontrolde dr 2 saatte bir on kere oynaması lazım az olursa direk geliyorsun dedi... bu haftaki bebek gelişimindede okudum... sizede öyle söyledilermi ?

ben bu hareket sayma olayını anlayamıyorum. ya o sırada bebek uyuyorsa. bence çok yanıltıcı bir şey. biş yere insana stres yaptırıyor.

atlıyormu kii benim de nadir şekilde kaşınıyor gercı benım kı harıtaya dondu ama
Bendeki de imaj ve kahverengi beyaz kasket gibi şapkası var.Ben çok beğenerek aldım.Benimki de 10 lu 50 ye almıştım sanırım

ben bu hareket sayma olayını anlayamıyorum. ya o sırada bebek uyuyorsa. bence çok yanıltıcı bir şey. biş yere insana stres yaptırıyor.
Doktorlar ille de bebeğin tekmelemesini falan istemiyorlar hani gerilme,yuvarlanma.kabarcıklanma gibi şeylerde olabiliyor canım.Şekerli bir şeyler yiyin sessiz bir yere çekilip sola yatıp sayın diyorlar.Ben daha hiç yapmadım yapan var mı bilmiyorum.

Bende söyledikten sonra stres oldum... eşimde zırt pırt soruyor oynuyormu diye arayıp...
Ama bir bildikleri var... hoş maşallah bir oynadımmı kaç 10 kere oynuyor paşam

Maşallah ne güzel abiymiş böyle iyi duyarlı abilerden ablalardan Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…