Bence bir gün denk gelip bir kahve icelim:)sonraki pazarteside beni :)))
Sen evdesin canım galiba o yüzden bebişin rahat maşallah :) Benim oğlan taş gibi çakılıp orada kalıyor akşam eve gidip yemek yiyip uzanınca çiftetelli oynamaya başlıyor.Akşama kadar sandalyede oturmaktan yoruluyor sanırım benimki :)Kızlar benım karnım ıkı gundur cok sert. kızım da asırı hareketlı.
normal mı sızce ?
masallah kizlar, 20 kiloya kimse yaklasmamis
en fazla 15 kilo en azda 5 kilo alanlar var
Bende 12 kilo aldim toplam, 13e dogru gidiyorum bakalim.
Herkes icin hayirli olanini diliyorum, ama yazin ta$ gibi olucaz insallah
korkmuyorum aslında cunku nasıl bır sey daha once bılmedıgm ıcın ama heyecanlanıyorum anı yakalanırsam dıye :)
ben dogumdan sonra
dıkıcem buz gıbı kolayı lıkır lıkır :)
bende normalde kola çok içmem ama şöyle soğuk ve lıkır lıkır gidecek şekilde özlemim var inşallah doğumdan sonra
ben duydum ne yazikki o yüzdende korkuyorum sezeryandanyengem ilk çocuğunu sezryan ikinciyi normal yaptı. ilkinde hiç hareket etmemişti sezeryan ona kolay göründü oldu sıkıntıdan falan bahsetmedi ama ikincide diğer yengem kalk hareket diye diye oturtmadı onu sonra doğum normal olunca ilkinde ameliyat yerim bi sene ağrıdı hala soğuk havalaarda sızlar eğilip kalkmak çok zordu Allah razı olsun beni hareket ettirdin diye çok dua etmişti eltisine. hala soğuk havalarda sızlıyo dediğinde sezryan olalı 10 yıl olmuştu
Ben nerdeyse 2 yıldır içmiyorum eşimde alıştı ama alış veriş yaptığımız da küçüklerden alıyoruz sırf nefsimizi köreltmek için gerçi ben hamileliği öğrendiğimden bu yana bi yudum dahi içmedim :)Ben arada tutamıyorum kendimi ve töbe yarabbim onu içince de şifa bulmuş gibi de bi his oluyo
normalinde tek dikişi var hemen ayaklanmıştı bi ağrı sızıda çekmeyince hiç söylenmedi. ama doğru diyosun bir çok doktor sezeryan sonrası normal doğumu riskli görüyor zatenO da kötü bence
2 yerden de dikişi vardır şimdi
Ben bi sezeryan olursam ikinciyi de sezeryan isterim Allah kısmet ederse
ben sola yatarken hıc rahat değilim bebekde devamlı tekme atıyor demek oda rahatsız oluyor sağa dönüyorum ikimizde rahat edıyoruz
:) bana gore
En son kontrolde dr 2 saatte bir on kere oynaması lazım az olursa direk geliyorsun dedi... bu haftaki bebek gelişimindede okudum... sizede öyle söyledilermi ?
Bence bir gün denk gelip bir kahve icelim:)
kızlar doğumdan sonraki kanama için ben büyük boy pedler yeterli olur diye ondan koydum ama dün görümcemle konuştum kesinlikle hastabezi al pedler küçük kalır dedi. deneyimli anneler hastabezi mi alalım? hasta bezi alacaksak nasıl birşey olacak ne marka mesela ben daha önce hiç görmedim de
41 kere Maşallah hem beslenmen hem tipin süperBu da benden
kızlar doğumdan sonraki kanama için ben büyük boy pedler yeterli olur diye ondan koydum ama dün görümcemle konuştum kesinlikle hastabezi al pedler küçük kalır dedi. deneyimli anneler hastabezi mi alalım? hasta bezi alacaksak nasıl birşey olacak ne marka mesela ben daha önce hiç görmedim de
Ben arada tutamıyorum kendimi ve töbe yarabbim onu içince de şifa bulmuş gibi de bi his oluyo
normalinde tek dikişi var hemen ayaklanmıştı bi ağrı sızıda çekmeyince hiç söylenmedi. ama doğru diyosun bir çok doktor sezeryan sonrası normal doğumu riskli görüyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?