2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benım karnım ıkı gundur cok sert. kızım da asırı hareketlı.
normal mı sızce ?
Sen evdesin canım galiba o yüzden bebişin rahat maşallah :) Benim oğlan taş gibi çakılıp orada kalıyor akşam eve gidip yemek yiyip uzanınca çiftetelli oynamaya başlıyor.Akşama kadar sandalyede oturmaktan yoruluyor sanırım benimki :)

O da kötü bence
2 yerden de dikişi vardır şimdi
Ben bi sezeryan olursam ikinciyi de sezeryan isterim Allah kısmet ederse

Ben arada tutamıyorum kendimi ve töbe yarabbim onu içince de şifa bulmuş gibi de bi his oluyo
Ben nerdeyse 2 yıldır içmiyorum eşimde alıştı ama alış veriş yaptığımız da küçüklerden alıyoruz sırf nefsimizi köreltmek için gerçi ben hamileliği öğrendiğimden bu yana bi yudum dahi içmedim :)

O da kötü bence
2 yerden de dikişi vardır şimdi
Ben bi sezeryan olursam ikinciyi de sezeryan isterim Allah kısmet ederse
normalinde tek dikişi var hemen ayaklanmıştı bi ağrı sızıda çekmeyince hiç söylenmedi. ama doğru diyosun bir çok doktor sezeryan sonrası normal doğumu riskli görüyor zaten

kızlar doğumdan sonraki kanama için ben büyük boy pedler yeterli olur diye ondan koydum ama dün görümcemle konuştum kesinlikle hastabezi al pedler küçük kalır dedi. deneyimli anneler hastabezi mi alalım? hasta bezi alacaksak nasıl birşey olacak ne marka mesela ben daha önce hiç görmedim de

ben sola yatarken hıc rahat değilim bebekde devamlı tekme atıyor demek oda rahatsız oluyor sağa dönüyorum ikimizde rahat edıyoruz
:) bana gore

bende solumda rahat degilim.sagda rahatim.doktora soyledigimde bebek sol taraftan daha iyi kan akisi saglandigi icin hareketleniyor dedi.yani bu bebegin hosuna giden biseymisss:

kızlar yaa acayip uyku problemi yaşıyorum gece uyusam uyanında tekrar uyuyamıyorum . gndüz uyuyayım diyorum yatakta boş yatıyorum. uyumak istiyorum ben yaa

Ablam hastanelerde hasta bezi veriyolar yük etme dedi bana

Ben külotlu hasta bezi aldım canım depentin

normalinde tek dikişi var hemen ayaklanmıştı bi ağrı sızıda çekmeyince hiç söylenmedi. ama doğru diyosun bir çok doktor sezeryan sonrası normal doğumu riskli görüyor zaten

Evet eskiden hatta önce sezeryansa hep sezeryan dmeişlerdi ablama dikişlerden dolayı sakıncalı olabiliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…