Aynen ya sanki dünyalar benim oluyor. İciyorum valla ne yalan soylim
http://www.butikbebe.com/Kampanya/orenda,KA_15155.html
isimli yastıkları gördünüzmü kızlar..? güzel dimi?
Evet bende 10 yazmıştım
kızlar doğumdan sonraki kanama için ben büyük boy pedler yeterli olur diye ondan koydum ama dün görümcemle konuştum kesinlikle hastabezi al pedler küçük kalır dedi. deneyimli anneler hastabezi mi alalım? hasta bezi alacaksak nasıl birşey olacak ne marka mesela ben daha önce hiç görmedim de
Benimki de en son sola yattığımda hemen tekmelemeye başlıyor... Gerçi sağıma da çok yatırmıyor ama sağım. soluma göre daha rahat oluyor... artık her şekilde tekmeler kımıldamalar var...ben sola yatarken hıc rahat değilim bebekde devamlı tekme atıyor demek oda rahatsız oluyor sağa dönüyorum ikimizde rahat edıyoruz
:) bana gore
kızlar günaydın kilo konusu olmuş şoklardayım sağlık ocağına gitmiştim sabah
64 ile başladım şuan 78 kiloyummmm o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl oldu buu
Yok sanki 2 saatte bir 10 dedin ?
Öyleyse benim çok az
Günde 10 demişti bana doktor yanlış hatırlamıyorsam
ben aldım bundan, tkı yastığı da almıycam buna taksınlar, beşiğine koycaz ama makineye atılır mı bilemedim
Heee evet 2 saatte bir dedi valla... bilmiyorum.. toplamda 10 hareket az ama bence...
normal doğumda daha kanamalı olur sanırım değil mi? ben de bilmiyorum ki adet kanaması gibiyse bu iş yeter uzun pedler ama daha fazla ve sürekli gelirse yetmez heraldeKızım sezeryan oldu öyle güldür güldür bir kanamam olmadı... kimseden de duymadım sezeryan olupda çok kanaması olan uzun pedler yeterli oluyor... ben öyle yapacam... :)
ne resmi istersin canım :)sen hiç resim eklemedin Burcuuu
Heee evet 2 saatte bir dedi valla... bilmiyorum.. toplamda 10 hareket az ama bence...
normal doğumda daha kanamalı olur sanırım değil mi? ben de bilmiyorum ki adet kanaması gibiyse bu iş yeter uzun pedler ama daha fazla ve sürekli gelirse yetmez heralde
Benimde öyle taş gibi ve oğlan kıpır kıpır maşallah
ne resmi istersin canım :)
Nasıl sayıcam dıye dusunuyorum , surelı bı hareket sureklı bı hareket saymaya gerek yok sanırım
En son kontrolde dr 2 saatte bir on kere oynaması lazım az olursa direk geliyorsun dedi... bu haftaki bebek gelişimindede okudum... sizede öyle söyledilermi ?
Bendee bendeee =)
Bence nst gırmeye basladıkca denk gelecegız , ay bırbırımızı zıyaret ederız belkı dogum yaptıgımızdada =))
yaw utanıyorum benım kı ıkız gobegı gıbıbir boy bir portregöbek resmi şekerim... seninde yaklaştı..
bu sayma işi çok stresli bence. banada günde 10 kere demişti dr. bizim oğlan duruyo duruyor (sanırım uyuyor) bir uyanınca fıkır fıkır hiç durmuyor. aramız yok yani ya hep ya hiç ehehe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?