2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım sezeryan oldu öyle güldür güldür bir kanamam olmadı... kimseden de duymadım sezeryan olupda çok kanaması olan uzun pedler yeterli oluyor... ben öyle yapacam... :)

ben sola yatarken hıc rahat değilim bebekde devamlı tekme atıyor demek oda rahatsız oluyor sağa dönüyorum ikimizde rahat edıyoruz
:) bana gore
Benimki de en son sola yattığımda hemen tekmelemeye başlıyor... Gerçi sağıma da çok yatırmıyor ama sağım. soluma göre daha rahat oluyor... artık her şekilde tekmeler kımıldamalar var...

Heee evet 2 saatte bir dedi valla... bilmiyorum.. toplamda 10 hareket az ama bence...

Benim çok hareketli değil zaten günde 20 dir herhalde en fazla
Ya da hıçkırık oluyo genelde
Ama iki saatte 10 olmuyo ya

Kızım sezeryan oldu öyle güldür güldür bir kanamam olmadı... kimseden de duymadım sezeryan olupda çok kanaması olan uzun pedler yeterli oluyor... ben öyle yapacam... :)
normal doğumda daha kanamalı olur sanırım değil mi? ben de bilmiyorum ki adet kanaması gibiyse bu iş yeter uzun pedler ama daha fazla ve sürekli gelirse yetmez heralde

normal doğumda daha kanamalı olur sanırım değil mi? ben de bilmiyorum ki adet kanaması gibiyse bu iş yeter uzun pedler ama daha fazla ve sürekli gelirse yetmez heralde

Evet normal doğumlarda çok kanama oluyor... keşke sezeryandada olsada bizde rahatlasak normal doğuranlar gibi...

En son kontrolde dr 2 saatte bir on kere oynaması lazım az olursa direk geliyorsun dedi... bu haftaki bebek gelişimindede okudum... sizede öyle söyledilermi ?

bu sayma işi çok stresli bence. banada günde 10 kere demişti dr. bizim oğlan duruyo duruyor (sanırım uyuyor) bir uyanınca fıkır fıkır hiç durmuyor. aramız yok yani ya hep ya hiç ehehe :)

bu sayma işi çok stresli bence. banada günde 10 kere demişti dr. bizim oğlan duruyo duruyor (sanırım uyuyor) bir uyanınca fıkır fıkır hiç durmuyor. aramız yok yani ya hep ya hiç ehehe :)

Evet yaa stresli... maşallah oğluşuna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…