2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende canbebenin hasta bezini aldım. ama hasta bezleri çok büyük ya nasıl rahat edicez bilmiyorum

Cenpedinkiler büyük oluyor depent daha ince ve küçük canım birde normal hasta bezi alacaksanız onların bel bantsız olanları var anatomik hasta bezi diye geçiyor ara pedi şeklinde

amın hepımızınkıne masallah

eşim buaralar sureklı ya doguncada boyle olursa nasıl uyyacagız dıyıp duruyor =) gecede hareket halınde ne zaman uyuyor bılmıyorum :S

Al bende de o kadar herkes doğuncada böyle olursa diyor... bende evrene doğru mesaj göndermek lazım iyi düşünelim iyi olsun... tam tersi olacakmış gibi düşünelim diyorum

Al bende de o kadar herkes doğuncada böyle olursa diyor... bende evrene doğru mesaj göndermek lazım iyi düşünelim iyi olsun... tam tersi olacakmış gibi düşünelim diyorum

aynen , dıyorumkı yok dogunca sakın olurmus boyle hareketlı olan =) benı kandırıyorsun dıyor

Kızım sezeryan oldu öyle güldür güldür bir kanamam olmadı... kimseden de duymadım sezeryan olupda çok kanaması olan uzun pedler yeterli oluyor... ben öyle yapacam... :)
Canım sezeryan normal doğum gibi değil normal doğumda kanaman çok az oluyor ve amniyon sıvısı da boşalmış oluyor.Ama sezeryan öyle değil hem kanama hem de amniyon sıvısı doğumdan sonra çok oluyor o yüzden de gece pedleri ve çocuk bezi dahil yeterli olmuyor.O yüzden bel bantlı hasta bezleri daha iyi iş görüyor.Ama dikkat etmek gereken şey bazı hasta bezleri beli tutmuyor ve iç çamaşırıyla desteklenmesi gerekiyor ki işe yaramıyorlar.Bel bantlı olunca ne sızdırma ne kayma asla olmuyor.Bir de ölçünüzü iyi bilin S M L boyları var.İdrar için zaten sonda var ama idrar yapmışsın gibi hasta bezi sırılsıklam oluyor.Normal doğumda bence gerek yok ama normal doğum yapana sormak lazım....

Gavisconu şişe şişe içiyorum artık,alkolikler gibiyim:))gittikçe artıyo mide yangınım kızlar yaa.süt müt hiçbiri işr yaramıyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…