doktor banada günde 10 dedi
guzelde benım kızımın adıda olsaymıs =)
Cenpedinkiler büyük oluyor depent daha ince ve küçük canım birde normal hasta bezi alacaksanız onların bel bantsız olanları var anatomik hasta bezi diye geçiyor ara pedi şeklinde
Gavisconu şişe şişe içiyorum artık,alkolikler gibiyim:))gittikçe artıyo mide yangınım kızlar yaa.süt müt hiçbiri işr yaramıyo artık
Bu da benim taki yastigim. Havuzlu handan
Gavisconu şişe şişe içiyorum artık,alkolikler gibiyim:))gittikçe artıyo mide yangınım kızlar yaa.süt müt hiçbiri işr yaramıyo artık
Aynen bir kahve içelim.Bence bir gün denk gelip bir kahve icelim:)
bana doktorum gunde 1o defa dedıAlla Alla benim de kafamı karıştırdınız ? günde on mu 2 saatte 10 mu?
mide yanmalarından dolayımı istira ettin canımbende öyle. bir kaç gün içmedim öldüm ağrıdan hatta istifra falan ettim. dr da istifra bu haftalarda olmaması gerekir karaciğer yada safra kesesinde sorun olabikri dedi bir sürü tahlil istedi bakalım şimdi onları yaptırıyoruz ne diyecek dr
Canım bende 32 den sonra sanırım her hafta gelicem kontrole. denk geliriz herhalde. uygun olursa muhakkak ziyaret ederiz doğumda. Aynı zaman denk gelirmiş bide :))Bendee bendeee =)
Bence nst gırmeye basladıkca denk gelecegız , ay bırbırımızı zıyaret ederız belkı dogum yaptıgımızdada =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?