Canım bende 32 den sonra sanırım her hafta gelicem kontrole. denk geliriz herhalde. uygun olursa muhakkak ziyaret ederiz doğumda. Aynı zaman denk gelirmiş bide :))Bendee bendeee =)
Bence nst gırmeye basladıkca denk gelecegız , ay bırbırımızı zıyaret ederız belkı dogum yaptıgımızdada =))
Komşu çıkıyomuşsunuz bi de
Benim kızımında oğlumunda ismi var ... Aldımmı bir değil iki tane alıyorum abla kıskanmasın diye :)
Canım bende 32 den sonra sanırım her hafta gelicem kontrole. denk geliriz herhalde. uygun olursa muhakkak ziyaret ederiz doğumda. Aynı zaman denk gelirmiş bide :))
Alla Alla benim de kafamı karıştırdınız ? günde on mu 2 saatte 10 mu?
günde 10 kızlarr bugün sağlık ocağı da söyledi..
artık yerleri daraldı saatte 10 kez hareket edemezler ki..
günde 10 benim doktorum da öyle dedi
Kızlar günde 10 çok az...Çünkü USGde bakarsanız uyusalar bile elleri ayakları hep hareket ediyor.2saatte 10 hareket etmesi illede tekmelemek değil ve her an değil.Enerji verici şeyleri yiyip yarım saat bekledikten sonra o enerji bebişin kanına geçecek ve 2 saatte en az 10 hareket etmesi demek sağlıklı olduğunu gösterir diyor.Bu bir kriter yani her bebişin hareketi farklı 2 saat o kadar da kısa bir zaman değil ki canlarım onlar karnımızda ne cambazlıklar yapıyorlar ohooooobana doktorum gunde 1o defa dedı
KolaNe içiyorsunuz?
ne iyi yengen varyaayyy yengem kızıma cıcıler almıss , süslü olucaz bız hıh dıyede msj atmıs ya =)) nazar degecek yengeme ya =) Eki Görüntüle 1383457 Eki Görüntüle 1383458 Eki Görüntüle 1383459
Aynen. Çocukları uyutup :))evet =) odalar cok buyuk zaten 3 umuzu yan yana yatırmalarını ısteyelım muhabbet ederız
Ya kızlar bişey sorcam biraz alakasız olcak ama ben şimdi geceliğimi ve pijamamı uçuk pembe aldım.krem rengi iç gosteriyordu mavilerde çok soluk duruyordu.ama iş arkadaşlarım yok olmaz erkek bebek olcak mavi yada krem olmalı pembe olmaz dedi kafam karıştı..olmaz mı yani?
ne iyi yengen varya
bende 4 tane varda bişi yapmıyorlar biri zaten hamile benden bi hata önde gerçi de
bana da yengem kapı susu balonlar bıde popnlar almıs hastane odası ıcın resımlerını yarın atarımne iyi yengen varya
bende 4 tane varda bişi yapmıyorlar biri zaten hamile benden bi hata önde gerçi de
bel bantlı olanmı iyi olmayanmı canım
Maşallah yaa yengene ne güzel şeyler yapıyoayyy yengem kızıma cıcıler almıss , süslü olucaz bız hıh dıyede msj atmıs ya =)) nazar degecek yengeme ya =) Eki Görüntüle 1383457 Eki Görüntüle 1383458 Eki Görüntüle 1383459
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?