2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bendee bendeee =)
Bence nst gırmeye basladıkca denk gelecegız , ay bırbırımızı zıyaret ederız belkı dogum yaptıgımızdada =))
Canım bende 32 den sonra sanırım her hafta gelicem kontrole. denk geliriz herhalde. uygun olursa muhakkak ziyaret ederiz doğumda. Aynı zaman denk gelirmiş bide :))

Alla Alla benim de kafamı karıştırdınız ? günde on mu 2 saatte 10 mu?
günde 10 kızlarr bugün sağlık ocağı da söyledi..
artık yerleri daraldı saatte 10 kez hareket edemezler ki..
günde 10 benim doktorum da öyle dedi
bana doktorum gunde 1o defa dedı
Kızlar günde 10 çok az...Çünkü USGde bakarsanız uyusalar bile elleri ayakları hep hareket ediyor.2saatte 10 hareket etmesi illede tekmelemek değil ve her an değil.Enerji verici şeyleri yiyip yarım saat bekledikten sonra o enerji bebişin kanına geçecek ve 2 saatte en az 10 hareket etmesi demek sağlıklı olduğunu gösterir diyor.Bu bir kriter yani her bebişin hareketi farklı 2 saat o kadar da kısa bir zaman değil ki canlarım onlar karnımızda ne cambazlıklar yapıyorlar ohooooo

Bugün ne çok sayfa yazılmış hızınıza yetişemiyom :)
Zevkler ve renkler tartışılmaz ,o kadar üstünde durma bence benimkide pembe ve kırmızı renk
bebişlerim ikiz oğlan

kızlar ya alakasız olucak ama hiç bilmediğim bir konu sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var.

görümcemin kayınvalidesi hafta sonu umreye gidiyor.. şimdi eşim aradı ne yapıcaz ne vericez diye soruyo illa birşey mi vermek lazım sizce napalım ?

bel bantlı olanmı iyi olmayanmı canım

Külotsuz kullanırım ara bez gibi diyorsan belbantsız daha iyi canım ki ben külotsuz hiç duramam o yüzdende hasta bezini külotlu aldım kolay olsun diye ama belbantlı hasta bezi tercih edende var bebeklerin bezi gibi bellerinden bantlı şekilde sadece o şekilde kullananlarda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…