2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen yıl bu sıralar ablamlar gittiler (eniştem yeğenim) bende bilmiyordum ama annem para vermemi söyledi bi miktar para verdik yeğenime deyip

Gavisconu şişe şişe içiyorum artık,alkolikler gibiyim:))gittikçe artıyo mide yangınım kızlar yaa.süt müt hiçbiri işr yaramıyo artık
BENİMDEEEEEEEEEEEEEE... artık gecem gündüzüm farketmiyor... su içiyorum tek... sıcak bişiler zaten içemiyorum..

Ay kızlar minder geldi benden büyük
Ben unuttum ev adresini vericektim eski kayıtlı adres iş diye buraya geldi..

annemler 2 kere umreye gitti güle güle gidine gelenler havlu patik çamaşır tarzında şeyler getirdiler hep

Geçen yıl bu sıralar ablamlar gittiler (eniştem yeğenim) bende bilmiyordum ama annem para vermemi söyledi bi miktar para verdik yeğenime deyip

Sen yeğenine harçlık verirsin de pıtırcık niye görümcesinin kaynanasına para veriyo anlamadım

Patik ,yemeni ,iç çamaşırı vs koyabilirsin.genelde öyle yapılır

Hastanenin bebek yogun bakiminda unibaby kullaniyolardi bende ondan almistim gorunce icim dahada rahat etti

Sende demişin ya bende iyi görümceyim diye gerçekten öyle ama birinizden biri aksi olsa yada iyi anlaşmasaydınız bunların yapılması şurda dursun lafı dahi edillmezdi

İşin sakasıydı o ama , o bızım aılemıze gırdıgınde hıc kıskanclık yapmadım ustelık aramızda 3 yas var sadece , benım ablam yok ve hep ablam olsun ıstemısımdır , yengemde bızım aılemıze gırınce baktım bırlıkte yemek masasını hazırlıyor bırlıkte bulasıga gırıyoruz muhabbet sohbet , hep abla gıbı gormek ıstedım sanırım bırazda , oda sagolsun ılgılendı hep benmle ve zamanla ıkı ıyı arkadas olduk gercekten , ve bana 2 tane baldan tatlı yegen verdı , dahada bı baglandım =) ben yengemı tanıdıgımda 12 yasındaydım =)

bebeğin hareketlerini sayma işi riskli gebeliklerde oluyor diye biliyorum. gün içinde hareket ediyosa normal herşey yolunda diyo doktorum . ama benden önce gelen bayana saymasını söylemişti 10 kere onun gebeliği riskliymiş bana öyle bişe demedi mesela.. ama doktordan doktora değişiyoda olabilir

benım gorumcelerımdende hıc ses yok

he gecenlerde 1 tanesı bebek yapıalcak bırsey varsa soyle yapayım dedı sonra ılgılenmıyor fln deme dedı=)
bende demem meraketme dedım
esımde pat dıye atladı bazı seyler soylenmez soylenmesı gerekmez ıcınden gelen zaten yapar dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…