Geçen yıl bu sıralar ablamlar gittiler (eniştem yeğenim) bende bilmiyordum ama annem para vermemi söyledi bi miktar para verdik yeğenime deyipkızlar ya alakasız olucak ama hiç bilmediğim bir konu sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var.
görümcemin kayınvalidesi hafta sonu umreye gidiyor.. şimdi eşim aradı ne yapıcaz ne vericez diye soruyo illa birşey mi vermek lazım sizce napalım ?
BENİMDEEEEEEEEEEEEEE... artık gecem gündüzüm farketmiyor... su içiyorum tek... sıcak bişiler zaten içemiyorum..Gavisconu şişe şişe içiyorum artık,alkolikler gibiyim:))gittikçe artıyo mide yangınım kızlar yaa.süt müt hiçbiri işr yaramıyo artık
Maşallah yaa yengene ne güzel şeyler yapıyo
annemler 2 kere umreye gitti güle güle gidine gelenler havlu patik çamaşır tarzında şeyler getirdiler hepkızlar ya alakasız olucak ama hiç bilmediğim bir konu sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var.
görümcemin kayınvalidesi hafta sonu umreye gidiyor.. şimdi eşim aradı ne yapıcaz ne vericez diye soruyo illa birşey mi vermek lazım sizce napalım ?
Geçen yıl bu sıralar ablamlar gittiler (eniştem yeğenim) bende bilmiyordum ama annem para vermemi söyledi bi miktar para verdik yeğenime deyip
böyle bişi götürebilirim dimi sonuçta yaşlı kadın... eline para vermek olmaz ayıp olurannemler 2 kere umreye gitti güle güle gidine gelenler havlu patik çamaşır tarzında şeyler getirdiler hep
böyle bişi götürebilirim dimi sonuçta yaşlı kadın... eline para vermek olmaz ayıp olur
Ay kızlar minder geldi benden büyük
Ben unuttum ev adresini vericektim eski kayıtlı adres iş diye buraya geldi..
Sende demişin ya bende iyi görümceyim diye gerçekten öyle ama birinizden biri aksi olsa yada iyi anlaşmasaydınız bunların yapılması şurda dursun lafı dahi edillmezdiAllah razı olsun valla ya , herseyde destektır bana zaten sagolsun
ne mınderı ?
Patik ,yemeni ,iç çamaşırı vs koyabilirsin.genelde öyle yapılırkızlar ya alakasız olucak ama hiç bilmediğim bir konu sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Hastanenin bebek yogun bakiminda unibaby kullaniyolardi bende ondan almistim gorunce icim dahada rahat ettiBende üşenirim unibaby yeter diyodum da deniycem umarım başarırım da daha katkısız şeylerle silerim kızımı
Kozmetik ürünlerini en son atarım diye düşündüm çantaya,çatal bardak vs. kantinde plastik yok mudur
Sende demişin ya bende iyi görümceyim diye gerçekten öyle ama birinizden biri aksi olsa yada iyi anlaşmasaydınız bunların yapılması şurda dursun lafı dahi edillmezdi
Kv bacağından sıkıntılı ama o haliyle kadın tacımızı yapıyo ( isimli olanlardan ) görümcemde keçedir süslemedir allah için çok beceriklidir ama hiç sesi soluğu çıkmıyo bende bişeyler yapayım mı diyeAynen öyle
Bana sadece doğum ne zaman diyolar mesela hala
Sende demişin ya bende iyi görümceyim diye gerçekten öyle ama birinizden biri aksi olsa yada iyi anlaşmasaydınız bunların yapılması şurda dursun lafı dahi edillmezdi
bebeğin hareketlerini sayma işi riskli gebeliklerde oluyor diye biliyorum. gün içinde hareket ediyosa normal herşey yolunda diyo doktorum . ama benden önce gelen bayana saymasını söylemişti 10 kere onun gebeliği riskliymiş bana öyle bişe demedi mesela.. ama doktordan doktora değişiyoda olabilirKızlar günde 10 çok az...Çünkü USGde bakarsanız uyusalar bile elleri ayakları hep hareket ediyor.2saatte 10 hareket etmesi illede tekmelemek değil ve her an değil.Enerji verici şeyleri yiyip yarım saat bekledikten sonra o enerji bebişin kanına geçecek ve 2 saatte en az 10 hareket etmesi demek sağlıklı olduğunu gösterir diyor.Bu bir kriter yani her bebişin hareketi farklı 2 saat o kadar da kısa bir zaman değil ki canlarım onlar karnımızda ne cambazlıklar yapıyorlar ohooooo
http://www.kliksa.com/urun/minderim-pigro-junior-fistik-yesili/902000822 Şunu beğeniyodum ya kargosu pahalıya geliyodu
Geçen kargo bedavaydı diye sipariş ettim
Kocamanmış , işyerinin şöförlerine rica edicem artık müsait olunca bizim eve bırakırlar umarım
mide yanmalarından dolayımı istira ettin canım
Kv bacağından sıkıntılı ama o haliyle kadın tacımızı yapıyo ( isimli olanlardan ) görümcemde keçedir süslemedir allah için çok beceriklidir ama hiç sesi soluğu çıkmıyo bende bişeyler yapayım mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?