benım gorumcelerımdende hıc ses yok
he gecenlerde 1 tanesı bebek yapıalcak bırsey varsa soyle yapayım dedı sonra ılgılenmıyor fln deme dedı=)
bende demem meraketme dedım
esımde pat dıye atladı bazı seyler soylenmez soylenmesı gerekmez ıcınden gelen zaten yapar dedı
Ben çıkıyorum kızlar oğlumu görmeye gidiyorum. Herkese iyi akşamlar...
Canım kiracı olanlar.. tayin bekleyenler.. park yatak alıyor düşünüyor.. oda yapanlar oldukları yerde daimi kalanlar mobilya beşik alıyor ya da yaptırıyorlar... bende park yatak alacam kiracıyım oda yapamıcam..kızlar bişi sorcam sizce beşik mi almalıyım yoksa park yatak mı bi karar veremedim ya yardımcı olurmusunuz?
bravo eşine benimkilerdende ses yok
bana tuhaf gelıyor ya bende hala oldum ve aklım gıdıyordu, yengemle gun sayıyor alısverıse fln gıdıyordum , her asamalarını takıp edıyordum , bunlar sormuyor bıle , renklı usg aldıgımızda esım telden gonderdı ablasına bak nasılda bana benzıyor yegenın dıye, ses seda yok aradı sonra resım attım sana baksana dıye , he evet gordum dedı , sadece bu kadar =)
ayyy hepsi aynı bunların :))ablam teyze olcam diye havalara uçuyor sürekli bişeyler alıyor görümcem daha gelip odasını bile gormedi.kayınvalide desen aradım dedim odası geldi çınarın gel bak dedim aynı mahallede oturuyoruz 20 gun sonra geldi:)bişeye ihtiyaç varmı eksik varmı sormak zaten akıllarına bile gelmiyor..annem ablam kendini parçalıyor..ee eşimde goruyor haliyleee ama ben eşimi bu konuda soylenip ezmek istemiyorum.keyifleri bilir zorla çocuk sevdircek değilim.
ayyy hepsi aynı bunların :))ablam teyze olcam diye havalara uçuyor sürekli bişeyler alıyor görümcem daha gelip odasını bile gormedi.kayınvalide desen aradım dedim odası geldi çınarın gel bak dedim aynı mahallede oturuyoruz 20 gun sonra geldi:)bişeye ihtiyaç varmı eksik varmı sormak zaten akıllarına bile gelmiyor..annem ablam kendini parçalıyor..ee eşimde goruyor haliyleee ama ben eşimi bu konuda soylenip ezmek istemiyorum.keyifleri bilir zorla çocuk sevdircek değilim.
bende hazımsızlıktan yapıyorum bazen ama o kadr rahatsız ediyorki kendimi kusturuyorum ben sakıncası varmı ki ya korktum şimdievet canım bulantı yanma ve hazımsızlık vardı ondan ettim
eşine bravo vallahi.benım gorumcelerımdende hıc ses yok
he gecenlerde 1 tanesı bebek yapıalcak bırsey varsa soyle yapayım dedı sonra ılgılenmıyor fln deme dedı=)
bende demem meraketme dedım
esımde pat dıye atladı bazı seyler soylenmez soylenmesı gerekmez ıcınden gelen zaten yapar dedı
aynn biz tayinciyiz mesela park yatak aldıkCanım kiracı olanlar.. tayin bekleyenler.. park yatak alıyor düşünüyor.. oda yapanlar oldukları yerde daimi kalanlar mobilya beşik alıyor ya da yaptırıyorlar... bende park yatak alacam kiracıyım oda yapamıcam..
ben dün 3.30 da yatağa girdim 4.30 5 te ancak uyumuşumdurBu saatte yarın işe gidecek birinin uykusu neden kaçar ki
a gerçektenmi hemen bakıyorum canım iyi oldu söylediğin..ebebekte kampanyalı bi evtipi anakucağı var 60 a inmiş ama gerçeğini görmeden almaya cesaret edemedim ben de
siteden bak istersen kampanyalar bölümüne
fisherprice düşünmüştüm ben de, sonra gereksiz mi d,ie almadım
merak ettim canım koyarsan bakarım hemencik,karnım davul gibi oldu ama benim yaSenin de iyi canim 9 kilo. Unutmazsam foto koyarım
Günaydın herkese
İş güç hemen giremedim bugün
Ha ha herkes öyle sanmış, o avatarı kk da buldum
Benim ilk kan ve idrarda çıktı hamile olduğumu öğrenirken bi de TSH yı öğrendim
100 kullanıyorum bende
Değiştiriyolar
Benim ilk zamandan bu zamana aldığım kilo 18 kg olmuş.50den 68e çıktım haftaya 70i bulurum galiba.Ama benim bahanem var :Suyum fazlaymışAma bu ayakkabı olayını atlamışım.Bir de kış ayındayız botlar en az 3 kilo gelirler dimi ama
Olur mu olur :))Komşu çıkıyomuşsunuz bi de
Güle güle kullan canım. Çeşit de çöktü oradaaa bende havuzlu handan aldım. internetten beğendiğim bir tane vardı onu alacaktım ama babamız çok ısrar etti burdan alalım diye hadi dedim buda senin istediğin gibi olsun eheheh :)
Geçmiş olsunbende öyle. bir kaç gün içmedim öldüm ağrıdan hatta istifra falan ettim. dr da istifra bu haftalarda olmaması gerekir karaciğer yada safra kesesinde sorun olabikri dedi bir sürü tahlil istedi bakalım şimdi onları yaptırıyoruz ne diyecek dr
Keyifli olur bak :)) 6.katı gezdin mi? İzlenimlerini özelden yazar misin?evet =) odalar cok buyuk zaten 3 umuzu yan yana yatırmalarını ısteyelım muhabbet ederız
Keyifli olur bak :)) 6.katı gezdin mi? İzlenimlerini özelden yazar misin?
Keyifli olur bak :)) 6.katı gezdin mi? İzlenimlerini özelden yazar misin?
Ben de koç allianz fiyat alıcam. Fiyatlar değişmiş çünkü. Bir gün olur da eşimle gidersem beraber bakarız diye düşündüm. Aslında süsleme yapsalar ne iyi olur. Vip oda fiyat farkı nedir biliyor musun?6. katta yatmıstım ben 2 gun , odalara hıc baktın mı bılmıyorum ama genıs ferah odaydı , ılgı alakada guzeldı baya ,
12. kattada VIP oda var 2 tane , orası cok guzeldı tam dogum yapanların odası olmalı dedım bebek oluyor gelen gıden olunca havasız kalıyorya oda , orası oyle genıs ferah kı tam kalabalıga gore =)
bebek odaları kapıları gordum sadece , hastnemı susluyor kendılerımı bılmyorum ama bı ornektı sankı hepsı hastane susu gıbı
gecen hafta dogum fıyatlarını aldım koç allınz fıyatı , ozaman sordum susleme varmı dıye suan yok dedıler
Önemli değil ya. Meşgul etmeyelim sayfayi diye düşünmüştümozzelden demıssım sımdı gordum =) neyse bısı yok onda =) isim vermedım reklamda yok
sag bobregimde sancim bayagi vardi dr a gittim ultrasonla her iki bobregimede bakildi sol bobregim normal fakat sag bobregim daha buyukmus o zaman 22 mm idi galiba simdi 33 mm olmusböbrek büyümesini nasıl teşhis etti ki doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?