2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bravo eşine benimkilerdende ses yok

kızlar bişi sorcam sizce beşik mi almalıyım yoksa park yatak mı bi karar veremedim ya yardımcı olurmusunuz?

kızlar bişi sorcam sizce beşik mi almalıyım yoksa park yatak mı bi karar veremedim ya yardımcı olurmusunuz?
Canım kiracı olanlar.. tayin bekleyenler.. park yatak alıyor düşünüyor.. oda yapanlar oldukları yerde daimi kalanlar mobilya beşik alıyor ya da yaptırıyorlar... bende park yatak alacam kiracıyım oda yapamıcam..

bravo eşine benimkilerdende ses yok

bana tuhaf gelıyor ya bende hala oldum ve aklım gıdıyordu, yengemle gun sayıyor alısverıse fln gıdıyordum , her asamalarını takıp edıyordum , bunlar sormuyor bıle , renklı usg aldıgımızda esım telden gonderdı ablasına bak nasılda bana benzıyor yegenın dıye, ses seda yok aradı sonra resım attım sana baksana dıye , he evet gordum dedı , sadece bu kadar =)

ayyy hepsi aynı bunların :))ablam teyze olcam diye havalara uçuyor sürekli bişeyler alıyor görümcem daha gelip odasını bile gormedi.kayınvalide desen aradım dedim odası geldi çınarın gel bak dedim aynı mahallede oturuyoruz 20 gun sonra geldi:)bişeye ihtiyaç varmı eksik varmı sormak zaten akıllarına bile gelmiyor..annem ablam kendini parçalıyor..ee eşimde goruyor haliyleee ama ben eşimi bu konuda soylenip ezmek istemiyorum.keyifleri bilir zorla çocuk sevdircek değilim.

inş bu alakasızlıkları doğumdan sonra da olurda rahat ederiz biraz..

bu konuda bende esıme bırsey soyluyorum soylememe gerek yok zaten gozuylede goruyor , annem habıre bıseler oruyor yapıyor alıyor , yengem oyle , arkadaslarımızda hedıyeler alıyor arada , bıse soylememe gerek yokkı babanne ve hala onlarda , sadece bır kere esıme dedım annene kırgınım bebek ıle ılgılı , en bastan berı ılk defa kırıldım annene dedım , konuyu oda bıldıgı ıcın haklısın dedı.ıclerınden gelmedıkten sonra bıse yapsınlar ıstemem bı beklentımde yok onlardan ,

evet canım bulantı yanma ve hazımsızlık vardı ondan ettim
bende hazımsızlıktan yapıyorum bazen ama o kadr rahatsız ediyorki kendimi kusturuyorum ben sakıncası varmı ki ya korktum şimdi
eşine bravo vallahi.
benim dün akşam kaynım sormuş ilk deFa bi eksiğiniz varmı diye eşimde yok demiş.içinden de geç kaldın demiş ama içinden yani. herşeyini aldık şükür Fazlası var eksiği yok ama insan düşünülmek istiyor
aynn biz tayinciyiz mesela park yatak aldık

eşine bravo vallahi.
benim dün akşam kaynım sormuş ilk deFa bi eksiğiniz varmı diye eşimde yok demiş.içinden de geç kaldın demiş ama içinden yani. herşeyini aldık şükür Fazlası var eksiği yok ama insan düşünülmek istiyor

aynen ya bız bırsey beklemıyoruzkı yada sunu alsınlar bunu dıye kımseye guvenerek bebek sahıbı olmak ıstemedık sonucta hepımız emınım , ama kayıtsız kalmalarına sasırıyor ınsan bazen , ve esım uzuldugu ıcın uzuluyorum sadece gercekten..

Bu saatte yarın işe gidecek birinin uykusu neden kaçar ki
ben dün 3.30 da yatağa girdim 4.30 5 te ancak uyumuşumdur sabahta 7 de gideceğim okula 8i geçiyodu gidebildim
a gerçektenmi hemen bakıyorum canım iyi oldu söylediğin..

Senin de iyi canim 9 kilo. Unutmazsam foto koyarım
merak ettim canım koyarsan bakarım hemencik,karnım davul gibi oldu ama benim yasanki 20 almış gibi hissediyorum

evet bende öyle sanmıştım

ahaha bu iyiydi kışlık kıyafet ağırlıklarınıda sayalım o zaman kesin benim aldığım 9kilonun 4ü bot kıyafet filandır o zaman (öyle teselli ediciiim kendimi bundan sonra )

aa bende havuzlu handan aldım. internetten beğendiğim bir tane vardı onu alacaktım ama babamız çok ısrar etti burdan alalım diye hadi dedim buda senin istediğin gibi olsun eheheh :)
Güle güle kullan canım. Çeşit de çöktü orada

Geçmiş olsun

Keyifli olur bak :)) 6.katı gezdin mi? İzlenimlerini özelden yazar misin?

6. katta yatmıstım ben 2 gun , odalara hıc baktın mı bılmıyorum ama genıs ferah odaydı , ılgı alakada guzeldı baya ,

12. kattada VIP oda var 2 tane , orası cok guzeldı tam dogum yapanların odası olmalı dedım bebek oluyor gelen gıden olunca havasız kalıyorya oda , orası oyle genıs ferah kı tam kalabalıga gore =)

bebek odaları kapıları gordum sadece , hastnemı susluyor kendılerımı bılmyorum ama bı ornektı sankı hepsı hastane susu gıbı

gecen hafta dogum fıyatlarını aldım koç allınz fıyatı , ozaman sordum susleme varmı dıye suan yok dedıler

Ben de koç allianz fiyat alıcam. Fiyatlar değişmiş çünkü. Bir gün olur da eşimle gidersem beraber bakarız diye düşündüm. Aslında süsleme yapsalar ne iyi olur. Vip oda fiyat farkı nedir biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…