Hediyelerdwn cok yenge ilgimi cekti benim yengelerde cit yokayyy yengem kızıma cıcıler almıss , süslü olucaz bız hıh dıyede msj atmıs ya =)) nazar degecek yengeme ya =) Eki Görüntüle 1383457 Eki Görüntüle 1383458 Eki Görüntüle 1383459
evet cnm dr 25 veya 26 mm e kadar onermiyoruz dedi ama benimki gecmis 33 olmus ve sag sırtım agriyo oturunca falan ben bingoldeyim burdaki dr lara guvenemiyorum elazigdaki hastaneye gitcem bide orasi burdan iyidir bakalim orasi ne diyor :\ seninki kac mm cnm??az kaldı , sıkma canını , bobrek buyumesı bendede var agrıda yapıyor , dr banada gerek yok takılmasına dedı , bellı bı sınırı varmıs ozaman takmak sart oluyormus ,
ve hamılelıkte bobrek buyumesı normal bırseymıs, dogumdan sonra gecıyormus cogu zaman
Çook beğendim ellerine sağlık. Ben de kırmızı mi alsam diyorum lohusa tacini.bir akrabam cerenin annesi yazan bir taç yapıcak sanırım keçeden ama doğumdan önce gelirmi bilemiyorun.Eki Görüntüle 1381335 Eki Görüntüle 1381339
Bu kizimin hastane çıkışı
digeride lohusa tacim ayni şekilde beyaz terlikte süsluyorum daha bitmie
Benim doktorum öyle demiyor 34+ falan diyor yani bana 35 te gel dedi ben 34+5 tr gidicem.Evet 36dan sonra risk azalıyormuş..Hayırlısıyla göreydik iyiydi :)
Burda öyle yazıyor ama cuma günü 34 oluyorum.Burada doldurduğun haftayı değil de gün aldığın haftayı hesaplıyor ama doktora gittiğimizde 34 haftalıksın diyecek.O yüzden de normalde 2 hafta daha doldurmam gerek küvözden yırtmam için
benimde oyleydiama işin ggaribi karnımın şişkin bölgelerinde değil
göğüsle göbek arasındaki kişmemiş bölgedee
kilo olarak düşünme de doğumda yolları daha daralttığı için daha zor oluyormuş. yani her türlü zorluk.o yüzden son haftada özellikle şişlik gitsin diye bol yürüyüş bol su öneriyorlar.
Allah gönlüne göre versin.aslında kesi dikiş falan gözümü korkutmuyor tek isteğim sezeryan olmamak umarım normal olur
O zamanda emziriyorsun dicekler :) :)ben dogumdan sonra
dıkıcem buz gıbı kolayı lıkır lıkır :)
Yorma kendini artık.belim kopuyor dun temizlik yapmistim bugun misafir odasini bosaltirken her taraf batti tekrar full temizlik yaptm cok yorgunum belimde sancilar agrilar....
Sezeryn olursam bn de bayilmk isterim. O igneden korkarim allh korusn bisey olck diye bide o anda da kotu bisey olur diye aklma kotu seylr gelirkızlar sizi seviyorum içime su serptiniz tamam basit bişey altı ustu pijama ama olsun kafamı karıştırdılar:))bu arada sezeryan konusu olmuş ben sezeryan olucak biri olarak kesinlikle tam olarak bayılmayı tercih ediyorum..genel aneztezi en iyisi bnde temiz temiz uyucam..zaten bebeğe geçmeden hemen alıyorlar..bebeğe bi zararı olmuyor ama uyanıkken ne bilim cesaret edemem ona ben:)
maşallah nasıl yapıyorsun ya? ben hafif eğilince sanki bebek de aşağı geliyor gibi oluyor hareketim kısıtlanıyor.belim kopuyor dun temizlik yapmistim bugun misafir odasini bosaltirken her taraf batti tekrar full temizlik yaptm cok yorgunum belimde sancilar agrilar....
Ay her şeyin başka bir riski var Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.Canım ben 3 çocuğumu da spinal sezeryanle doğurdum.Belin çukur kısmından iğne yapıyorlar ama hiiiç acımıyor.Otur ve belini kamburlaştır dedi doktor ve kımıldama dedi 10 saniye bile sürmedi yatabilirsin dedi yatınca yavaş yavaş ayağımın soğuduğunu hissettim sonra ayaklarımı kıpırdatamadım.İsteyen o şekilde ameliyat oluyor ama benim kapalı ortam korkum olduğu için uyku ilacıyla(sedasyon) uyutuyorlar.En azından bebeğe anestezi geçmiyor.Üstelik 2 doğumumu devlette yaptım 1i özeldi sadece.Bunda da spinal olacak kısmetse.Genel anesteziden uyanamayanlar da oluyor ama spinalde öyle bir risk yokmuş.
Bizmki donmus artk dogum pozisyonunda :)ewt 31+1deyiz hala baş yukarda yada yan yatıyor
Sol tarafta ise rahatsız oluyordur benimkide oluyor bazenben sola yatarken hıc rahat değilim bebekde devamlı tekme atıyor demek oda rahatsız oluyor sağa dönüyorum ikimizde rahat edıyoruz
:) bana gore
Yavrucuk yoruluyor demekki bende evdeyim ama iş yapınca hiç oynamıyor taş gibi oluyor sonra bişeyler yiyip uzanınca oynuyor kuzum ,onlarında hayatı zor :)Sen evdesin canım galiba o yüzden bebişin rahat maşallah :) Benim oğlan taş gibi çakılıp orada kalıyor akşam eve gidip yemek yiyip uzanınca çiftetelli oynamaya başlıyor.Akşama kadar sandalyede oturmaktan yoruluyor sanırım benimki :)
Ben hasta kilodu aldım canped bitane denedim sıkıda rahat yanikızlar doğumdan sonraki kanama için ben büyük boy pedler yeterli olur diye ondan koydum ama dün görümcemle konuştum kesinlikle hastabezi al pedler küçük kalır dedi. deneyimli anneler hastabezi mi alalım? hasta bezi alacaksak nasıl birşey olacak ne marka mesela ben daha önce hiç görmedim de
Ben ilk dogumda aldım hiç kullanmadım.bundada almıycam lazım olursa hastaneden veriyorlar zatenkızlar doğumdan sonraki kanama için ben büyük boy pedler yeterli olur diye ondan koydum ama dün görümcemle konuştum kesinlikle hastabezi al pedler küçük kalır dedi. deneyimli anneler hastabezi mi alalım? hasta bezi alacaksak nasıl birşey olacak ne marka mesela ben daha önce hiç görmedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?