2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy yengem kızıma cıcıler almıss , süslü olucaz bız hıh dıyede msj atmıs ya =)) nazar degecek yengeme ya =) Eki Görüntüle 1383457 Eki Görüntüle 1383458 Eki Görüntüle 1383459
Hediyelerdwn cok yenge ilgimi cekti benim yengelerde cit yok annem yapar bi suru bisi onu goeuncede hemen hamile kalirlar hatta birinin hamile haberini alirim yakin zamanda die bekliyorum gorumce zaten yok kiz kardesim 1 valiz esya yolladi esimle ben cok kiyafet aldik
Kv de 3 tane yelek ormus oyle boyle gwcinip gidioz iste gule gule giysin kuzucun yengenide cok taktir ettim allah gonlune gore versin

evet cnm dr 25 veya 26 mm e kadar onermiyoruz dedi ama benimki gecmis 33 olmus ve sag sırtım agriyo oturunca falan ben bingoldeyim burdaki dr lara guvenemiyorum elazigdaki hastaneye gitcem bide orasi burdan iyidir bakalim orasi ne diyor :\ seninki kac mm cnm??

Benim doktorum öyle demiyor 34+ falan diyor yani bana 35 te gel dedi ben 34+5 tr gidicem.

kilo olarak düşünme de doğumda yolları daha daralttığı için daha zor oluyormuş. yani her türlü zorluk.o yüzden son haftada özellikle şişlik gitsin diye bol yürüyüş bol su öneriyorlar.

bende bol su var ama yürüyüş yok maalesef her yer kar

Selam herkese :)
hayırlısı ile bugün de bitti çok şükür bir gün kaldı sayılır evde kalmaya
çoraplarımı çıkarınca anladım sanırım bacaklarım ayak bileklerim şişmiş biraz,okuldakiler de yüzün şişmiş diyor.iyice çirkin olmaya başladım :)

belim kopuyor dun temizlik yapmistim bugun misafir odasini bosaltirken her taraf batti tekrar full temizlik yaptm cok yorgunum belimde sancilar agrilar....

Sezeryn olursam bn de bayilmk isterim. O igneden korkarim allh korusn bisey olck diye bide o anda da kotu bisey olur diye aklma kotu seylr gelir

belim kopuyor dun temizlik yapmistim bugun misafir odasini bosaltirken her taraf batti tekrar full temizlik yaptm cok yorgunum belimde sancilar agrilar....
maşallah nasıl yapıyorsun ya? ben hafif eğilince sanki bebek de aşağı geliyor gibi oluyor hareketim kısıtlanıyor.
artık süpürge yapamıyorum.vilada ile yer bile silmek çok zor.

Ay her şeyin başka bir riski var Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Yavrucuk yoruluyor demekki bende evdeyim ama iş yapınca hiç oynamıyor taş gibi oluyor sonra bişeyler yiyip uzanınca oynuyor kuzum ,onlarında hayatı zor :)

Ben hasta kilodu aldım canped bitane denedim sıkıda rahat yani

Ben ilk dogumda aldım hiç kullanmadım.bundada almıycam lazım olursa hastaneden veriyorlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…