2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar arkadaşlar yorucu bir günü daha geride bıraktık. Biz oğluşumla çok şükür iyiyiz sizler Nasılsıniz bugün.

Ben ilk dogumda aldım hiç kullanmadım.bundada almıycam lazım olursa hastaneden veriyorlar zaten
evet mantıklı aslında hastanede hasta bezi illaki vardır. birde bişey daha sorucam bebek bezi ve biberon koyuyor musunuz hastane çantasına. orda sanırım hastane kendi ürünlerini kullanıyormuş.

evet mantıklı aslında hastanede hasta bezi illaki vardır. birde bişey daha sorucam bebek bezi ve biberon koyuyor musunuz hastane çantasına. orda sanırım hastane kendi ürünlerini kullanıyormuş.
Bebek bezinin çogunlukla aileden istiyorlar biberonuda ama mama veriyorlar .bazı hastane ler kıyafet veriyor ama kendi hastane logolu

maşallah nasıl yapıyorsun ya? ben hafif eğilince sanki bebek de aşağı geliyor gibi oluyor hareketim kısıtlanıyor.
artık süpürge yapamıyorum.vilada ile yer bile silmek çok zor.
aynen bende yemeği kolay şeylerden yapıyorum onda bile ayakta kaldım dye sırtım belim ağrıyor. normalde hiç nazlanmam ama gerçekten artık hareketlerim çok kısıtlandı. birde bebek aşağı iniyormuş gibi gelince iyice tedirgin oluyor insan.

Bebek bezinin çogunlukla aileden istiyorlar biberonuda ama mama veriyorlar .bazı hastane ler kıyafet veriyor ama kendi hastane logolu
Ilk hasta bezi parayla degil ama 2.sine dunya kadar para yaziyorlarmis benim arkadas kendin gotur mamayida bezide dedi
Kizlar 2 gundur sol kurek kemiginin altinda bir agri var gecmiyor bir turlu acidan kivraniyorum resmen napsam nasl gecer

Selam tekrar
son iş günleirm yoğun oluyorum pek bakamaıdm bugün

Aynen ne yesem kilo almazdım şimd +15 oldum
Ey gidi
Bende kolayı özlüyorum

Ben arada tutamıyorum kendimi ve töbe yarabbim onu içince de şifa bulmuş gibi de bi his oluyo

kolayi oldu bitti pek sevmem anca yemekle soguk olursa belki bir bardak.. ama ice tea cok icerim.. hala daha iciyorum yani onun sekerden baska bir zarari olacagini düsünmüyorum.. hem öyle arada bir icmeyle birsey olmaz yaa.. hic dikkat etmeyenleride görüyorum cocuklari turp gibi masallah.. fazlada abartmamak lazim bence.. :)

Ilk hasta bezi parayla degil ama 2.sine dunya kadar para yaziyorlarmis benim arkadas kendin gotur mamayida bezide dedi
Kizlar 2 gundur sol kurek kemiginin altinda bir agri var gecmiyor bir turlu acidan kivraniyorum resmen napsam nasl gecer
uzan bence, sıcak su torbası yap ama çok sıcak olmasın onu ağrıyan bölgeye ısınana kadar tut. fazla tutma ne olur ne olmaz. birkere bana da olmuştu böyle yaptım baya rahatladım. ama kesinlikle bi kaç saat uzan hiç kalkma derim. çok geçmiş olsun.

Saol canim tesekkur ederim aslinda surekli uzaniyorum ayakta durdugum ve uzandihim zaman problem yok ama oturdugum zaman sirtimi bir yere dayadigim zaman cok agriyor

merhaba arkadaşlar..

nasılsınız keyifler nasıl ?
ben iyiym çok şükür gecenin hiç olmayacak saatinde uyanıp 2-3 saat uyanık kalmayı ve vajinama gelen sanki açılma hissi veren o acıyı saymazsak

Ben hasta kilodu aldım canped bitane denedim sıkıda rahat yani
bana hemşire arkadaşım burda hastanede hasta bezi var veriyoruz dedi,bir de olmazsa bebeğin bezini çok koy onlardan da kullanabilirsin dedi.kendisi kullanmış.

şimdi oturdum yemek yaptım ben de.zaten eve geldiğimde ayaklarım çok acıyordu.bir de yemek yaparken iyice çivi batar gibi acıdı özellikle topuklarım.bu kilolar bana çok fazla kendimi taşıyamıyorum şaka gibi

ayne hayatımda en fazla üç kilo almışımdır onu da geri vermiştim hemen. şuan 16 kilo aldım ve bi azimle devam ediyoruz. Allahım sağlık versn bebeklerimize de napalım analık böyle birşey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…