- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Oglusum 1650 kg 42 cm olmus. Herseyimiz iyi sevideydi.
Senin kuzunada masallah. Evet saglikli olduklarini gormek cok guzelMasallah kuzucuga, bende gittim bugun benim damarlarda centik var ona ragmen benimkide 1500gr olmus. Saglikli haberlerini almak cok guzel
Banada günde 10 demişti doktor.Alla Alla benim de kafamı karıştırdınız ? günde on mu 2 saatte 10 mu?
evet mantıklı aslında hastanede hasta bezi illaki vardır. birde bişey daha sorucam bebek bezi ve biberon koyuyor musunuz hastane çantasına. orda sanırım hastane kendi ürünlerini kullanıyormuş.Ben ilk dogumda aldım hiç kullanmadım.bundada almıycam lazım olursa hastaneden veriyorlar zaten
Bebek bezinin çogunlukla aileden istiyorlar biberonuda ama mama veriyorlar .bazı hastane ler kıyafet veriyor ama kendi hastane logoluevet mantıklı aslında hastanede hasta bezi illaki vardır. birde bişey daha sorucam bebek bezi ve biberon koyuyor musunuz hastane çantasına. orda sanırım hastane kendi ürünlerini kullanıyormuş.
aynen bende yemeği kolay şeylerden yapıyorum onda bile ayakta kaldım dye sırtım belim ağrıyor. normalde hiç nazlanmam ama gerçekten artık hareketlerim çok kısıtlandı. birde bebek aşağı iniyormuş gibi gelince iyice tedirgin oluyor insan.maşallah nasıl yapıyorsun ya? ben hafif eğilince sanki bebek de aşağı geliyor gibi oluyor hareketim kısıtlanıyor.
artık süpürge yapamıyorum.vilada ile yer bile silmek çok zor.
Ilk hasta bezi parayla degil ama 2.sine dunya kadar para yaziyorlarmis benim arkadas kendin gotur mamayida bezide dediBebek bezinin çogunlukla aileden istiyorlar biberonuda ama mama veriyorlar .bazı hastane ler kıyafet veriyor ama kendi hastane logolu
Mama niye veriyorlar? Sonucta anneyi emecek zatenBebek bezinin çogunlukla aileden istiyorlar biberonuda ama mama veriyorlar .bazı hastane ler kıyafet veriyor ama kendi hastane logolu
Anneden ilk basta sut gelmiyor ya o yuzden ac kalmasin diye boyle durumda veriyorlar.Mama niye veriyorlar? Sonucta anneyi emecek zaten
Ama rutin degil degil mi? Gerekirse veriliyor?Anneden ilk basta sut gelmiyor ya o yuzden ac kalmasin diye boyle durumda veriyorlar.
Tabi canim insallah sutlerimiz gelirde kuzucuklar bizi emerAma rutin degil degil mi? Gerekirse veriliyor?
Selam tekrar
son iş günleirm yoğun oluyorum pek bakamaıdm bugün
Aynen ne yesem kilo almazdım şimd +15 oldum
Ey gidi
Bende kolayı özlüyorum
Ben arada tutamıyorum kendimi ve töbe yarabbim onu içince de şifa bulmuş gibi de bi his oluyo
uzan bence, sıcak su torbası yap ama çok sıcak olmasın onu ağrıyan bölgeye ısınana kadar tut. fazla tutma ne olur ne olmaz. birkere bana da olmuştu böyle yaptım baya rahatladım. ama kesinlikle bi kaç saat uzan hiç kalkma derim. çok geçmiş olsun.Ilk hasta bezi parayla degil ama 2.sine dunya kadar para yaziyorlarmis benim arkadas kendin gotur mamayida bezide dedi
Kizlar 2 gundur sol kurek kemiginin altinda bir agri var gecmiyor bir turlu acidan kivraniyorum resmen napsam nasl gecer
Saol canim tesekkur ederim aslinda surekli uzaniyorum ayakta durdugum ve uzandihim zaman problem yok ama oturdugum zaman sirtimi bir yere dayadigim zaman cok agriyoruzan bence, sıcak su torbası yap ama çok sıcak olmasın onu ağrıyan bölgeye ısınana kadar tut. fazla tutma ne olur ne olmaz. birkere bana da olmuştu böyle yaptım baya rahatladım. ama kesinlikle bi kaç saat uzan hiç kalkma derim. çok geçmiş olsun.
bana hemşire arkadaşım burda hastanede hasta bezi var veriyoruz dedi,bir de olmazsa bebeğin bezini çok koy onlardan da kullanabilirsin dedi.kendisi kullanmış.Ben hasta kilodu aldım canped bitane denedim sıkıda rahat yani
şimdi oturdum yemek yaptım ben de.zaten eve geldiğimde ayaklarım çok acıyordu.bir de yemek yaparken iyice çivi batar gibi acıdı özellikle topuklarım.bu kilolar bana çok fazla kendimi taşıyamıyorum şaka gibiaynen bende yemeği kolay şeylerden yapıyorum onda bile ayakta kaldım dye sırtım belim ağrıyor. normalde hiç nazlanmam ama gerçekten artık hareketlerim çok kısıtlandı. birde bebek aşağı iniyormuş gibi gelince iyice tedirgin oluyor insan.
ayne hayatımda en fazla üç kilo almışımdır onu da geri vermiştim hemen. şuan 16 kilo aldım ve bi azimle devam ediyoruz. Allahım sağlık versn bebeklerimize de napalım analık böyle birşey :)bana hemşire arkadaşım burda hastanede hasta bezi var veriyoruz dedi,bir de olmazsa bebeğin bezini çok koy onlardan da kullanabilirsin dedi.kendisi kullanmış.
şimdi oturdum yemek yaptım ben de.zaten eve geldiğimde ayaklarım çok acıyordu.bir de yemek yaparken iyice çivi batar gibi acıdı özellikle topuklarım.bu kilolar bana çok fazla kendimi taşıyamıyorum şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?