2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar bu aksam ustu eczaneye girdik eczanede calisan bayan kac ayliksin cinsiyeti adi ne muhabbetinden sonra bana cati muayene oldun mu dedi. Hayir dedim son ay kontrollerini aksatma benim kuzenim gitmedi cati muayenesine bebegi vakumla cektiler doktorlar hazneye elini sokup genisletiyo mutlaka ol dedi ben şok.. Elini sokup genisletiyo mu:S evet ben ameliyat hemsiresiyim dedi.. Saskin bi sekilde ciktim eczaneden. Zaten hicbi fikrim olmayan bisey hakkinda ne de guzel korkuttu beni bayan tecrubesizim ilk gebeligim zaten endiseliyim.. daha once olan arkadaslar var mi gercekten cati muayenesi boyle bisey mi??

Çatı muayenwsinde elini sokmuyor cnm 2 parmakla bakıyor.onun dedigi dogum esnasında yapılabiliyor bebek rahat şekilde çıkmayınca

Ilk hasta bezi parayla degil ama 2.sine dunya kadar para yaziyorlarmis benim arkadas kendin gotur mamayida bezide dedi
Kizlar 2 gundur sol kurek kemiginin altinda bir agri var gecmiyor bir turlu acidan kivraniyorum resmen napsam nasl gecer
Her hastanede öyle degildir ya sanmıyorum yinede ablama sorayım .ben zaten hasta bezini sevmiyorum kocaman

Ne sacmalamis o ya,elini nereye sokuyomus Dr.elle genişletilen yer vajinanin agzi,kimsenin bi yere bisey soktuğu yok.ayrica çatı muayaensi ol yada olma doğum anında ikinmazsan bebegi ittiremezsin,Dr da bengi kurtarabilmek için vakum atar.ama oda bi yere sokulmuyor,vajinanın ağzında kalıyor ve emin ol sen hiçbirşey hissetmiyosun.ayrıca ameliyat hemşireleri doğuma girmeyemi baslamis ben bilmeyeli.onlar anlasa anlasa sezeryandan anlar,korkma sen bana guven ebeyim ben. Sen güzel ce ikinir sancılarını bos gecirmezsen masadan on dakikada inersin

ben de genel ıstıyorum.yanı hıc bı sorun yok dıyosun degıl mı arkadasımmm.doktoruma dedım ben epidural onerırım dedı.ama ben ıstemıyorum 1 de epidural oldum.bu sefer kacıvercekmısım gıbı gelıyor ıstemıyorum belden ıgne yapmalarını..[/QUOTE]
Valla canim kisiye gore degisiyodur belki ben yasamadim ama baskasini bilemem sezeryanda kimisi 2 gune ayaga kalktim diyo benim 1 hafta oldu kalkamadim yanlis yonlendirmiyeyim

Ben ilk dogumumu normal yaptim. Cati muayenesi 2 saniyelik birsey abartılacak bir durum degil inan. Sancı cekerken dogum oncesi acilmalar arttiginda doktor eliyle dogum yolunu aciyor. Ama sende zaten acilma oldugundan onuda anlamiyorsun. Normal dogumda tek zor olan sanciya dayanabilnek hele de son 1 saat sancisina.

İyi akşamlar herkese

bunu bebek odasıdamı kullanacaktın , guelmıs bende begendım rengıde cok tatlıı =)

Evet bebek odasına yere koyarım yumuşak ve sıcak olur diye düşündüm
Ama buna ben bile sığarım kocamanmış
Getiremedim, işyerinden şöförler bu tarafa geçerse bırakıcak

maşallah nasıl yapıyorsun ya? ben hafif eğilince sanki bebek de aşağı geliyor gibi oluyor hareketim kısıtlanıyor.
artık süpürge yapamıyorum.vilada ile yer bile silmek çok zor.
Bn de dogru duzgn temzlk yapamiyrm artk. Yemk , bulask, camasr disnda pek bi is yaptgm yok. Esim supururse bn de siliyrm bide.

kızlar bizim cimcime için ada-mira-neva isimlerini beğeniyoruz daha doğrusu eşim nevayı bende ada yada mirayı koyacağım dolayısıyla ;

ada-neva mı?
mira-neva mı?

isimleri daha güzel sizce ?

dipnot:isimler her halukarda ayrı söylenecek atıyorum ada-neva olur ise ada yada neva denecek bu şekilde koyacağız sizce hangiisimler daha güzel (uyumu önemlideğil ayrı söylenecek zaten)

Çatı muayenwsinde elini sokmuyor cnm 2 parmakla bakıyor.onun dedigi dogum esnasında yapılabiliyor bebek rahat şekilde çıkmayınca

Ay Allah razi olsun rahatladim biraz.. Ben ona dogum sormadim bisey yapmadim. Karni burnunda birine neden bu sekilde anlatirsin bilmem.. Normalse normal sezaryansa sezaryan Allah hepimize kolay dogumlar versin

vallahi tırstım ben normal doğumdan sonra yürüyemez o zaman insan

Bende bilmiyorum ama sezeryan tercih ettiğim için bir aksilik olmazsa çatı muayenesinden yırtıyomuşum
Normal doğumda çatıya bakılıyomuş

Allah şifa versin miniğe

Neva'yı ilk kez duydum Ada'yı beğendim Mira'ya göre

Neva'yı ilk kez duydum Ada'yı beğendim Mira'ya göre

neva önceden beri beğendiğim isimlerdendi ama koyma fikri yoktu, ben önermiştim eşime koysakmı diye bi ismi Kuranda geçen bi isim olsun istediğimiz için nevada karar kıldık.Enam suresi 95. ayette geçiyormuş, ada yıda hep derdim bi kızım olsa ada koyarım ismini diye mirada isim araştırırken kulağıma hoş geldi bu üçlü oluştu böylece

bende ada ve nevayı beğendim aslında ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…