2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bencede ada neva ikiside cok begendigim isimler, ismiyle guzel yasasin insallah. Senin icinden gecen onemli

Hayırlı bi evlat olur inşallah, adıyla yaşasın
Bizde İkra'ya karar verdik ( :

Canim bencede ada neva ikiside cok begendigim isimler, ismiyle guzel yasasin insallah. Senin icinden gecen onemli

teşekkür ederim canım iki isimde içime çok sindi uzun zamandır düşünmekten sıkılmıştım artık :) çok şükür koyduk cimcimemizin ismini sağlıkla doğarda ismiyle çağırmakta nasip olur inşallah ...

Hayırlı bi evlat olur inşallah, adıyla yaşasın
Bizde İkra'ya karar verdik ( :
ikrada çok güzel isim sanırım dini bi isim, dini isimler daha çok hoşuma gidiyor benim nedense :) vahiydi dimi anlamı , isim araştırmaktan hepsini ezberledim kız isimlerinin sağlıkla doğsun İkra fıstık, adıyla yaşasın inş.

İkra ilk ayet oku demek
Arkadaşımın yeğeninde duymuştum bu ismi ilk, çok hoşuma gitmişti
Eşim de beğendi şükür : ) koyduk
Amin cümlemizin yavrusu inşallah

Şaka maka işyerinde son 2 günüm
2 hafta sonra da doğum
doğum yaklaştıkça insan kendini kurbanlık koyun gibi hissediyor, bugün okulda arkadaşlara karnımı yarmalarına bi ayım kaldı diyorum gülüyolar tabi dedim karnı kocaman kesilcek olan benim, hastaneye gittiğimde korkudan sünnetlik çocuklar gibi geri kaçmazsam iyidir

Bende eşime dedim aynısını
Kurbanlık koyun gibi acıklı acıklı meee licem artık dedim
Bende ondan korktuğumdan sezeryan istedim hemde tam bayıltmalı
Beni etkisiz hale getirmeleri doktorlar açısından da en iyisi

ben lokal aneztezili yapabildiysem herkes yapar aslında o kadar korkağımdır doğum konusunda, kızımda aneztezi yapıldıktan sonra kaldırın beni gidicem ben doğurmuycam diye cırladığımı hatırlıyorum ameliyathanede Allahtan doğumdan sonra doktorla bi daha görüşmedik meğer ben söyenirken onlar kesmişler bile birazdan bebek çıktı , rezil olmuştum doktor ve aneztezi ekibine

Bende bugun doktorla konustum kizim donmus ben normal istiyorum doktorumda normal taraftari, dogum nasil olur dedim normal icin simdilik problem yok ama zaman ne gosterir bilinmez suan dort hasta beni bekliyo hepsininde ilk dogumu birinin suyu gelmis, birinin catisi dar, biride aksamdan beri yatiyo sancisi var acilmasi yok boyle devam ederse mecbur sezeryan olacaklar dedi. Hakkimizda hayirlisi artik bende normal israrindan vazgectim Rabbim nasil nasip ederse oyle olsun, sonu saglik olsunda

Ben de hem cok cesaretsizim hem ce kararsiz bazen sezaryan diyorum bazen normal.. Senin dogumun daha erken oldugu icin dort gozle bekliyorum cekirge:) Allah nasip ederse musait oldugunda tecrubelerini bekliyoruz dogumdan sonra:)

Bende diyorum bi bayılayım, ayıldığımda kızımı göreyim başka bişey hatırlamamış olayım ( :
Hayırlısı

Evet
Yakın bi arkadaşım da Kasım da normal diye gitti, açılma olmayınca usni sancı verdiler yine yeterli olmadı
Sonra sezeryana aldılar

Ben de hem cok cesaretsizim hem ce kararsiz bazen sezaryan diyorum bazen normal.. Senin dogumun daha erken oldugu icin dort gozle bekliyorum cekirge:) Allah nasip ederse musait oldugunda tecrubelerini bekliyoruz dogumdan sonra:)

Ben doğurursam herkes doğurur o yüzden buraya da yazarım nasip olursa
O kadar yazışıyoruz merak eden olur , yazarım tabi

Bende gündüz fazla uyudugumdan için hala uyuyamayanlardanım. Uyumadikça karnim acikiyor

Günaydın herkese
doğumdan önceki son iş günüm diyebilirim yarını saymıyorum
Sanmam, şimdi aman bişey lazım olur duymıyım görmiyim cebimden para çıkmaısn diye uğramıyorlar
Ama bebek doğsun torunumuz yeğenimiz oldu diye doluşur evi kadın gününe çevirirler
şu eve bir sürü kadını toplama işini ben de anlamıyorum.
kvdem de aynısını yapıyor,bütün apartmandakileri dolduruyor evime.bir de şoförlük yapıyorlar onlara,kendi arabaları ile iki postada taşıyorlar.
ilk evlendiğimde de,yeni evime taşındığımda da aynısı oldu.bizim yaptığımız,aldığımız,doğuracağımız çocuk bile niyeyse onları bir havalara sokuyor çok ilginçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…