- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
kızlar bizim cimcime için ada-mira-neva isimlerini beğeniyoruz daha doğrusu eşim nevayı bende ada yada mirayı koyacağım dolayısıyla ;
ada-neva mı?
mira-neva mı?
isimleri daha güzel sizce ?
dipnot:isimler her halukarda ayrı söylenecek atıyorum ada-neva olur ise ada yada neva denecek bu şekilde koyacağız sizce hangiisimler daha güzel (uyumu önemlideğil ayrı söylenecek zaten)
neva önceden beri beğendiğim isimlerdendi ama koyma fikri yoktu, ben önermiştim eşime koysakmı diye bi ismi Kuranda geçen bi isim olsun istediğimiz için nevada karar kıldık.Enam suresi 95. ayette geçiyormuş, ada yıda hep derdim bi kızım olsa ada koyarım ismini diye mirada isim araştırırken kulağıma hoş geldi bu üçlü oluştu böylece
bende ada ve nevayı beğendim aslında ...
Canim bencede ada neva ikiside cok begendigim isimler, ismiyle guzel yasasin insallah. Senin icinden gecen onemli
ikrada çok güzel isim sanırım dini bi isim, dini isimler daha çok hoşuma gidiyor benim nedense :) vahiydi dimi anlamı , isim araştırmaktan hepsini ezberledim kız isimlerininHayırlı bi evlat olur inşallah, adıyla yaşasın
Bizde İkra'ya karar verdik ( :
ikrada çok güzel isim sanırım dini bi isim, dini isimler daha çok hoşuma gidiyor benim nedense :) vahiydi dimi anlamı , isim araştırmaktan hepsini ezberledim kız isimlerininsağlıkla doğsun İkra fıstık, adıyla yaşasın inş.
doğum yaklaştıkça insan kendini kurbanlık koyun gibi hissediyor, bugün okulda arkadaşlara karnımı yarmalarına bi ayım kaldı diyorum gülüyolarŞaka maka işyerinde son 2 günüm
2 hafta sonra da doğum
doğum yaklaştıkça insan kendini kurbanlık koyun gibi hissediyor, bugün okulda arkadaşlara karnımı yarmalarına bi ayım kaldı diyorum gülüyolartabi dedim karnı kocaman kesilcek olan benim, hastaneye gittiğimde korkudan sünnetlik çocuklar gibi geri kaçmazsam iyidir
Bende eşime dedim aynısını
Kurbanlık koyun gibi acıklı acıklı meee licem artık dedim
Bende ondan korktuğumdan sezeryan istedim hemde tam bayıltmalı
Beni etkisiz hale getirmeleri doktorlar açısından da en iyisi
Ben de hem cok cesaretsizim hem ce kararsiz bazen sezaryan diyorum bazen normal.. Senin dogumun daha erken oldugu icin dort gozle bekliyorum cekirge:) Allah nasip ederse musait oldugunda tecrubelerini bekliyoruz dogumdan sonra:)Bende eşime dedim aynısını
Kurbanlık koyun gibi acıklı acıklı meee licem artık dedim
Bende ondan korktuğumdan sezeryan istedim hemde tam bayıltmalı
Beni etkisiz hale getirmeleri doktorlar açısından da en iyisi
ben lokal aneztezili yapabildiysem herkes yapar aslında o kadar korkağımdır doğum konusunda, kızımda aneztezi yapıldıktan sonra kaldırın beni gidicem ben doğurmuycam diye cırladığımı hatırlıyorum ameliyathanede Allahtan doğumdan sonra doktorla bi daha görüşmedik meğer ben söyenirken onlar kesmişler bile birazdan bebek çıktı , rezil olmuştum doktor ve aneztezi ekibine
Bende bugun doktorla konustum kizim donmus ben normal istiyorum doktorumda normal taraftari, dogum nasil olur dedim normal icin simdilik problem yok ama zaman ne gosterir bilinmez suan dort hasta beni bekliyo hepsininde ilk dogumu birinin suyu gelmis, birinin catisi dar, biride aksamdan beri yatiyo sancisi var acilmasi yok boyle devam ederse mecbur sezeryan olacaklar dedi. Hakkimizda hayirlisi artik bende normal israrindan vazgectim Rabbim nasil nasip ederse oyle olsun, sonu saglik olsunda
Ben de hem cok cesaretsizim hem ce kararsiz bazen sezaryan diyorum bazen normal.. Senin dogumun daha erken oldugu icin dort gozle bekliyorum cekirge:) Allah nasip ederse musait oldugunda tecrubelerini bekliyoruz dogumdan sonra:)
Iyi geceler millet ilaclarim geldi insallah bu gece rahat bir gece geciririm
Degiil canim hasta bezi cocuk bezinin buyugu hasta pedi orkidden kalin ve uzun bi ped yumusacik basta kanama cok oldugu icin ikisini bir verdiler simdi camasirimin icinde pedi kullaniyorumKomik olabilir ama hasta bezi ile Pedi aynı şey , mi?
şu eve bir sürü kadını toplama işini ben de anlamıyorum.Sanmam, şimdi aman bişey lazım olur duymıyım görmiyim cebimden para çıkmaısn diye uğramıyorlar
Ama bebek doğsun torunumuz yeğenimiz oldu diye doluşur evi kadın gününe çevirirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?