seninde dediğin gibi canm başa gelen Allahtan.. tabiki birşeylerde sebep olabilir dikkatsizlik yanlış beslenme vs falan..
bende ara ara korkmuyor değilm bazen bazı şeyleri detaylı düşünüyorum ama korkuyla da yaşanmyr..
detaylara takılmadan yüzeysel bi şeklde yaşamaya çalışıyorum gebeliğimi.. yoksa gerçekten çekilmez bir hal alıyor.. pozitif düşün hep güzel hayaller kur cnm.. ben öyle keyif alıyorum
Kızlar whats up iyi güzeldeo kadar mesajı bi anda kaldıramayabiliriz die katılmadım ben henüz malum iş yerindeyşz
ben de bi kez bebek hareketleri yavaşladı diye ertesi gün gittim doktora doktorum bana çok kızmıştı bi hastası 2 gün hissetmemiş bebeği meğer bebek ölmüş.. bizim anlayabileceğimz tek şey bebek hareketleri hissedyrsan sıkıntı yoktur cnm..ben hamile olunca konuyu kapatıp kadını odadan çıkardılar konuşamadımki bilmiyorum o yüzden canım
ŞİMDİ STRES YAPTIN OYNADI MI OYNAYACAK MI DİYE BEKLİYOSUN ONDANDIR
BEKLEMEDİĞİNDE DAHA ÇOK OYNUYODUR EMİNİM
ALLAH SABIR VERSİN O ANNEYE AMA HER KÖTÜ HİKAYEDEN BU KADAR ETKİLENME, BELKİ DE AĞRISIZ SIZISIZ DOĞUM YAPAN HİKAYELERDENDİR SENİN Kİ
off benım kı tepıklıyor poposunu da yaslıyor otururken ben Allahım korusun ya..
bu arada kızlar hani hiçkirik tutuo diosunuz ya ben asagıda pıtpıtlar hıssedıyorum omu dedıgınız sey
bu arada kızlar hani hiçkirik tutuo diosunuz ya ben asagıda pıtpıtlar hıssedıyorum omu dedıgınız sey
Bebegim iyi simdilik daha agizdan beslenemiyo yoriluyomus ben hastaneye gidince gogsume yaslayip emme provasi yapcaz emmez ama hissetsin sadece dedi doktor ama maalesef ben iyi degilim hastaneye gidemiyorum doktor dinlenmem gerektigini sotledi 1 hafta oldu iyilesemedim dikis degilde ust taraflari agriyo onerecegin bisey varmi kalkip yuruyorum iilik suyla dus aliyorum sivi tuketiyorum baska napabilirim kizimi goremiyorum sinirlerim bozuk sizi okuyup size dua ediyorum kizim eve gelse cok kucuk nasi bakarim diye korkuyorum kafamda bin tane soru burada olmasa surekli aglarim heralde tv falan avutmuyo tek istegim bian once ayaga kalkmak kizimi eve getirmmek
çok almışsın cnm yeter tabiki .zaten giyebilecekleri 40 gün anca sonra küçülmeye başlıyor bide kilosu iyi doğarsa daha çabuk küçülüyor
Benimde 23-24 olur ozaman :)alırız di mi o kadar daha :S
toplamda 12 kilo aldım bi 4-5 daha alsam 17 kiloyla bitrcem o zamn
Bebegim iyi simdilik daha agizdan beslenemiyo yoriluyomus ben hastaneye gidince gogsume yaslayip emme provasi yapcaz emmez ama hissetsin sadece dedi doktor ama maalesef ben iyi degilim hastaneye gidemiyorum doktor dinlenmem gerektigini sotledi 1 hafta oldu iyilesemedim dikis degilde ust taraflari agriyo onerecegin bisey varmi kalkip yuruyorum iilik suyla dus aliyorum sivi tuketiyorum baska napabilirim kizimi goremiyorum sinirlerim bozuk sizi okuyup size dua ediyorum kizim eve gelse cok kucuk nasi bakarim diye korkuyorum kafamda bin tane soru burada olmasa surekli aglarim heralde tv falan avutmuyo tek istegim bian once ayaga kalkmak kizimi eve getirmmek
Rabbim yardmcn olsn cnm cok zor yasadklrn. Ama bebegni dunyaya getrdn hayrlsyla kavusskcnz. Ikinz de cok mutlu ve saglkli olcksnz allhn iznyle. Bol bol dua et allha. Derman veren o.Bebegim iyi simdilik daha agizdan beslenemiyo yoriluyomus ben hastaneye gidince gogsume yaslayip emme provasi yapcaz emmez ama hissetsin sadece dedi doktor ama maalesef ben iyi degilim hastaneye gidemiyorum doktor dinlenmem gerektigini sotledi 1 hafta oldu iyilesemedim dikis degilde ust taraflari agriyo onerecegin bisey varmi kalkip yuruyorum iilik suyla dus aliyorum sivi tuketiyorum baska napabilirim kizimi goremiyorum sinirlerim bozuk sizi okuyup size dua ediyorum kizim eve gelse cok kucuk nasi bakarim diye korkuyorum kafamda bin tane soru burada olmasa surekli aglarim heralde tv falan avutmuyo tek istegim bian once ayaga kalkmak kizimi eve getirmmek
yapma burcuu her duydugumuz kotu sey basımıza gelecek dıye bırsey yokkı , ınan benım etrafımda var ki teyzem daha kotusunu yasadı calıstıgım ıs arkadasım yasadı ve sureklı yemege beraber cıkıyoruz oda anlatır arada ve hanı soyle yapmasana boyle yapmasana der hatta bak ben dede boleydı dıye kıyaslamada yapar , tek bırsey gecer aklımdan ıcımden Allah ım sana emanet senın bırlıgıne emanet Rabbım derım , baska bıselerle ılgılen at kafandan,şu an dinliyorum keske duymasaydım
melteme mesaj at cnaımkızlar whatsup grubuna nasıl dahil olabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?