2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

başından beri hep sorunlu bir hamilelik yaşadım yinede sürekli pozitif olmaya çalıştım (ki elhamdürillah benden çok daha kötü durumda olanları düşündüm hep) ama vakit yaklaştıkça birde böyle şeyler duyunca daha demoralize oluyor insan

off benım kı tepıklıyor poposunu da yaslıyor otururken ben Allahım korusun ya..
bu arada kızlar hani hiçkirik tutuo diosunuz ya ben asagıda pıtpıtlar hıssedıyorum omu dedıgınız sey

Kızlar whats up iyi güzelde o kadar mesajı bi anda kaldıramayabiliriz die katılmadım ben henüz malum iş yerindeyşz

ben de genelde iş dışındayken girebiliorum
akşamları eşim varken pek bakamıorum da o yanımda yokken ii oluo

ama asıl izne çıktıktan sonra aktif oalbilirim

Bebegını kaybeden anneye Rabbım sabır versın cok zordur elbet ama bence burda konuyu konusarak hepımızın canı sıkılır olmadık seyler dusunuruz , bır sebebı vardı yada yoktu hersey Allah tan Rabbımın vardır bı bıldıgı hıc bır sebep yokkende olmus olabılır, bence banada olurmu dıye dusunmektense dua edıp hayırlısını ıstemek hakkımızda en ıyısı..

ben hamile olunca konuyu kapatıp kadını odadan çıkardılar konuşamadımki bilmiyorum o yüzden canım
ben de bi kez bebek hareketleri yavaşladı diye ertesi gün gittim doktora doktorum bana çok kızmıştı bi hastası 2 gün hissetmemiş bebeği meğer bebek ölmüş.. bizim anlayabileceğimz tek şey bebek hareketleri hissedyrsan sıkıntı yoktur cnm..
benimde o zamn bebeğim gayet hareketliymş ama ben hissedemiyormuşum yorgunluktan ve stresten..

inşallah canım inşallah rabbim cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Bi yandan lohusalık bi yandan yavrundan uzak oluşun çok zordur tabi
Ama dua et Ya Şafi çek, Allah şifa verir inşallah sana da yavruna da

off benım kı tepıklıyor poposunu da yaslıyor otururken ben Allahım korusun ya..
bu arada kızlar hani hiçkirik tutuo diosunuz ya ben asagıda pıtpıtlar hıssedıyorum omu dedıgınız sey

O galiba evet

Rabbim yardımcın olsun canım ya, hayırlısıyla bi eve gelsinde hemde ne güzel bakarsın sen annesin...

Rabbim yardmcn olsn cnm cok zor yasadklrn. Ama bebegni dunyaya getrdn hayrlsyla kavusskcnz. Ikinz de cok mutlu ve saglkli olcksnz allhn iznyle. Bol bol dua et allha. Derman veren o.

Kizlar benim soyle temizlik kokmayan evde canim sklyo yaaa bi yemek camasir bulasik ustten ustten de supurmeyle idare ettim bu aralar.. Nasil icimden geliyo anlatamam hafta sonu soyle bi girissem eve yavas yavas ama derinden yapsam temizligi.. Nine gibi hemen de yoruluyorum ama denicem insallah basarili olabilirim

şu an dinliyorum keske duymasaydım
yapma burcuu her duydugumuz kotu sey basımıza gelecek dıye bırsey yokkı , ınan benım etrafımda var ki teyzem daha kotusunu yasadı calıstıgım ıs arkadasım yasadı ve sureklı yemege beraber cıkıyoruz oda anlatır arada ve hanı soyle yapmasana boyle yapmasana der hatta bak ben dede boleydı dıye kıyaslamada yapar , tek bırsey gecer aklımdan ıcımden Allah ım sana emanet senın bırlıgıne emanet Rabbım derım , baska bıselerle ılgılen at kafandan,

Bazen sorasım gelıyor burdan bıseler kızlar etkılenır fln bendede var aynısımı olacak dıye dusunurler dıye yazmıyorum sormuyorum hıc ya =)

Ve hamılelıgı cıddı rısk tasıyanlarda var elbet aramızda..
atın kafanızdakılerı yasadıgınız ana bakın ya , erken dogarmı dogdumu dogacakmı , duydugunuz seylerı banada olursa ya oldumu olmadımı kendınızıde cocuguda strese sokmayın arkadaslar

yanlıs anlamayın benı lutfen kızlar ama kotu hıkayelerı paylasmama taraftarıyım..
burcu yanlıs anlama benı sakın , bebegın hareket edıyor hıckırıyor hatta bak sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…