2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

En kısa zamanda kavusacaksın ıns bebegıne , amentü duasını tavsıye ederım , salavat-ı tefrıcıye duasını tavsıye ederım ,
neden okadar agrın oluyor acaba doktorla hıc gorustunmu bu durumu ?

evet edıyor ama ınsan ıster ıstemez hakkaten etkılenıyor ya paylasmasak olur mu :?

canım iyi olmaya çalış bebeğin turp gibi olcak görceksin. arkadaşımda erken doğum yaptı şimdi gör bebeişi kocaman olmuş. ilk zamanlar bakımı zorlar ama sonra alışcaksın inşallah. iyi düşün iyi olsun

hayıırr tabikii sakın öyle çekmeli itmeli uzanmalı işlere girişme.. bırak şurda ne kaldı zaten doğuma yakın dip temizliğin yapılır.. bende dayanamyrm sennde dedğn gibi üstten üstten yapıyorum ama daha fazlası için riske giremem..

sen yınede yorma kendını dıkkat artık dahada zor temızlık ısı

Hamile olmak ekstra ilgi gormek iyi hos da:) evin isi yine bize bakiyo zaten dogumdan sonra da bi sure eskisi gibi yapamicaz camlari ve koltuklari silmeye biri gelicek ama diger seyleri benim elim degmezse rahat edemiyorum. Yine iyi dayandim bu kadar ben. kendimi hirpalamadan ufak ufak yapmaya calisiyim bakiyim nine enerjimle)

sen gene üstten yap . detaya girme yorma kendini ne kalmş şurda bende geçen cok sinirim bozulduda annem yetişti allahtan geldi temzledi heryeri sağolsun. yoksa bende dalcaktım eve artık akşama ne hale girerdm bilmiyorum

benden de beni gaza getiren bi olay anlatayım..

dün kuzenimle konuşuyorum o da doğuracak artık inş 40. haftası sancılanmış geçen devlet hastanesine giitmiş acile doğumhane nasıldı doğum yapan var mıydı falan dedim.. gayet nezih rahat bi ortamdı bağırışlar yoktu bi tanede doğuma denk geldim dedi korkmadın mı dedim 3 ıkınmada doğum yaptı bebek sesi duydum hiç etkilemedi beni dedi..
öyle bi anlatıyorki kuzenim gaza geldim resmen şimdi doğuma girsem doğururm dedim

Ay Allah korusun hepimizi böyle şeyleri duymamak , görmemek , bilmemek gerek bu aralar insanın çok morali buzluyor Zaten çok hassas olduk artık

Allahım yar ve yardımcın olsun acil şifalar versin sana ve biran önce bebişine kavuş inşallah.

Arkadaşım Allah yar ve yardımcın olsun... Bize ettiğin dualar içinde Allah razı olsun... Merak etme bebeğin en kısa sürede toparlanır ve evine gelir... Nasıl bakarım diye de düşünme Allah insana öyle bir kuvvet veriyor ki kırk yıllık anneymişsin gibi bakıyorsun yavruna... benimde duaların senin bebeğin ve senin gibi olan tüm annelerle...

ben 10 takım iç dış zıbın aldım 6 tane tek iç zıbın 12 tane falanda tek alt aldım yetermi acaba
yeter yeter çok bile bnm toplasan üç dört tane tek alt yedi sekiz tane iç zıbın üç dört tane de tulumum var. ilk zamanlar çok çabuk büyüyormuş onları giydirmeye fırsat kalmadan büyüklerini alırsın dedi annem. bende abartmadım kendime göre. tabi anneme göre aldıklarımın hepsi çok küçükmüş biraz bol almak daha iyiymiş ama küçük şeylere hevesleniyor insan olsun artık bir kere de giyse yeter :)

Ben bırak dip köşe yapmayı azıcık mutfak tezgahında oyalanayım belim ağrıyor hemen... bir üstten süpürge takayım iki saat uzanıyorum...

Yapmayın temizlik öyle dip köşe sonradan pişman olursunuz Allah korusun.!

Olmuyor canım artık çok yoruluyoruz bir günde 1 oda belki.Ben sabah günlük tuvaletleri vimledim birde ortaları topayıp mutfağı süpürdüm nefes nefese kaldım.Bu arada senin kaçıncı haftan.

kızlarrrr kötü olayları dinlemeyin doğumla ilgili hiçkimse iyi bişeler anlatmaz zaten. sıkmayın canınızı herşey Allahtan o ne derse o olur
Bence de ya erkeklerde askerlik hep zor kadınlarda da doğum bunlar fix menu :) Tabi gerçekten acı yaşayanlara Allah sabır versin kimselere yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…