Bebegim iyi simdilik daha agizdan beslenemiyo yoriluyomus ben hastaneye gidince gogsume yaslayip emme provasi yapcaz emmez ama hissetsin sadece dedi doktor ama maalesef ben iyi degilim hastaneye gidemiyorum doktor dinlenmem gerektigini sotledi 1 hafta oldu iyilesemedim dikis degilde ust taraflari agriyo onerecegin bisey varmi kalkip yuruyorum iilik suyla dus aliyorum sivi tuketiyorum baska napabilirim kizimi goremiyorum sinirlerim bozuk sizi okuyup size dua ediyorum kizim eve gelse cok kucuk nasi bakarim diye korkuyorum kafamda bin tane soru burada olmasa surekli aglarim heralde tv falan avutmuyo tek istegim bian once ayaga kalkmak kizimi eve getirmmek
evet edıyor ama ınsan ıster ıstemez hakkaten etkılenıyor ya paylasmasak olur mu :?yapma burcuu her duydugumuz kotu sey basımıza gelecek dıye bırsey yokkı , ınan benım etrafımda var ki teyzem daha kotusunu yasadı calıstıgım ıs arkadasım yasadı ve sureklı yemege beraber cıkıyoruz oda anlatır arada ve hanı soyle yapmasana boyle yapmasana der hatta bak ben dede boleydı dıye kıyaslamada yapar , tek bırsey gecer aklımdan ıcımden Allah ım sana emanet senın bırlıgıne emanet Rabbım derım , baska bıselerle ılgılen at kafandan,
Bazen sorasım gelıyor burdan bıseler kızlar etkılenır fln bendede var aynısımı olacak dıye dusunurler dıye yazmıyorum sormuyorum hıc ya =)
Ve hamılelıgı cıddı rısk tasıyanlarda var elbet aramızda..
atın kafanızdakılerı yasadıgınız ana bakın ya , erken dogarmı dogdumu dogacakmı , duydugunuz seylerı banada olursa ya oldumu olmadımı kendınızıde cocuguda strese sokmayın arkadaslar
yanlıs anlamayın benı lutfen kızlar ama kotu hıkayelerı paylasmama taraftarıyım..
burcu yanlıs anlama benı sakın , bebegın hareket edıyor hıckırıyor hatta bak sorun yok
kızlarrrr kötü olayları dinlemeyin doğumla ilgili hiçkimse iyi bişeler anlatmaz zaten. sıkmayın canınızı herşey Allahtan o ne derse o olur
canım iyi olmaya çalış bebeğin turp gibi olcak görceksin. arkadaşımda erken doğum yaptı şimdi gör bebeişi kocaman olmuş. ilk zamanlar bakımı zorlar ama sonra alışcaksın inşallah. iyi düşün iyi olsunBebegim iyi simdilik daha agizdan beslenemiyo yoriluyomus ben hastaneye gidince gogsume yaslayip emme provasi yapcaz emmez ama hissetsin sadece dedi doktor ama maalesef ben iyi degilim hastaneye gidemiyorum doktor dinlenmem gerektigini sotledi 1 hafta oldu iyilesemedim dikis degilde ust taraflari agriyo onerecegin bisey varmi kalkip yuruyorum iilik suyla dus aliyorum sivi tuketiyorum baska napabilirim kizimi goremiyorum sinirlerim bozuk sizi okuyup size dua ediyorum kizim eve gelse cok kucuk nasi bakarim diye korkuyorum kafamda bin tane soru burada olmasa surekli aglarim heralde tv falan avutmuyo tek istegim bian once ayaga kalkmak kizimi eve getirmmek
Kizlar benim soyle temizlik kokmayan evde canim sklyo yaaabi yemek camasir bulasik ustten ustten de supurmeyle idare ettim bu aralar.. Nasil icimden geliyo anlatamam hafta sonu soyle bi girissem eve yavas yavas ama derinden yapsam temizligi.. Nine gibi hemen de yoruluyorum ama denicem insallah basarili olabilirim
Kizlar benim soyle temizlik kokmayan evde canim sklyo yaaabi yemek camasir bulasik ustten ustten de supurmeyle idare ettim bu aralar.. Nasil icimden geliyo anlatamam hafta sonu soyle bi girissem eve yavas yavas ama derinden yapsam temizligi.. Nine gibi hemen de yoruluyorum ama denicem insallah basarili olabilirim
sen gene üstten yap . detaya girme yorma kendini ne kalmş şurda bende geçen cok sinirim bozulduda annem yetişti allahtan geldi temzledi heryeri sağolsun. yoksa bende dalcaktım eve artık akşama ne hale girerdm bilmiyorumKizlar benim soyle temizlik kokmayan evde canim sklyo yaaabi yemek camasir bulasik ustten ustten de supurmeyle idare ettim bu aralar.. Nasil icimden geliyo anlatamam hafta sonu soyle bi girissem eve yavas yavas ama derinden yapsam temizligi.. Nine gibi hemen de yoruluyorum ama denicem insallah basarili olabilirim
ben 10 takım iç dış zıbın aldım 6 tane tek iç zıbın 12 tane falanda tek alt aldım yetermi acaba
Baya almışssın canım ben okadar iç zıbın almadımben 10 takım iç dış zıbın aldım 6 tane tek iç zıbın 12 tane falanda tek alt aldım yetermi acaba
Ay Allah korusun hepimizi böyle şeyleri duymamak , görmemek , bilmemek gerek bu aralar insanın çok morali buzluyorkızlar sabah aşımı olmak ve kan vermek için sağlık ocağına gittim bir kadın vardı 8 aylık bebeği karnında ölmüş bugünlerde bu durumu çok duyar oldum psikolojim bozuldu resmen bugün kontrolümüz var korkudan gidesim yok hiç. dr sanki kötü şeyler söyleyecek gibigelen herşey allahtan evet ama neden olurki böyle bir şey yaa
Allahım yar ve yardımcın olsun acil şifalar versin sana ve biran önce bebişine kavuş inşallah.Bebegim iyi simdilik daha agizdan beslenemiyo yoriluyomus ben hastaneye gidince gogsume yaslayip emme provasi yapcaz emmez ama hissetsin sadece dedi doktor ama maalesef ben iyi degilim hastaneye gidemiyorum doktor dinlenmem gerektigini sotledi 1 hafta oldu iyilesemedim dikis degilde ust taraflari agriyo onerecegin bisey varmi kalkip yuruyorum iilik suyla dus aliyorum sivi tuketiyorum baska napabilirim kizimi goremiyorum sinirlerim bozuk sizi okuyup size dua ediyorum kizim eve gelse cok kucuk nasi bakarim diye korkuyorum kafamda bin tane soru burada olmasa surekli aglarim heralde tv falan avutmuyo tek istegim bian once ayaga kalkmak kizimi eve getirmmek
Özelden yazıyorum canım şimdiSayıya göre genel bir fiyat listesi verebilirmisin...
Bebegim iyi simdilik daha agizdan beslenemiyo yoriluyomus ben hastaneye gidince gogsume yaslayip emme provasi yapcaz emmez ama hissetsin sadece dedi doktor ama maalesef ben iyi degilim hastaneye gidemiyorum doktor dinlenmem gerektigini sotledi 1 hafta oldu iyilesemedim dikis degilde ust taraflari agriyo onerecegin bisey varmi kalkip yuruyorum iilik suyla dus aliyorum sivi tuketiyorum baska napabilirim kizimi goremiyorum sinirlerim bozuk sizi okuyup size dua ediyorum kizim eve gelse cok kucuk nasi bakarim diye korkuyorum kafamda bin tane soru burada olmasa surekli aglarim heralde tv falan avutmuyo tek istegim bian once ayaga kalkmak kizimi eve getirmmek
yeter yeter çok bile bnm toplasan üç dört tane tek alt yedi sekiz tane iç zıbın üç dört tane de tulumum var. ilk zamanlar çok çabuk büyüyormuş onları giydirmeye fırsat kalmadan büyüklerini alırsın dedi annem. bende abartmadım kendime göre. tabi anneme göre aldıklarımın hepsi çok küçükmüş biraz bol almak daha iyiymiş ama küçük şeylere hevesleniyor insan olsun artık bir kere de giyse yeter :)ben 10 takım iç dış zıbın aldım 6 tane tek iç zıbın 12 tane falanda tek alt aldım yetermi acaba
Olmuyor canım artık çok yoruluyoruz bir günde 1 oda belki.Ben sabah günlük tuvaletleri vimledim birde ortaları topayıp mutfağı süpürdüm nefes nefese kaldım.Bu arada senin kaçıncı haftan.Kizlar benim soyle temizlik kokmayan evde canim sklyo yaaabi yemek camasir bulasik ustten ustten de supurmeyle idare ettim bu aralar.. Nasil icimden geliyo anlatamam hafta sonu soyle bi girissem eve yavas yavas ama derinden yapsam temizligi.. Nine gibi hemen de yoruluyorum ama denicem insallah basarili olabilirim
Bence de ya erkeklerde askerlik hep zor kadınlarda da doğum bunlar fix menu :) Tabi gerçekten acı yaşayanlara Allah sabır versin kimselere yaşatmasınkızlarrrr kötü olayları dinlemeyin doğumla ilgili hiçkimse iyi bişeler anlatmaz zaten. sıkmayın canınızı herşey Allahtan o ne derse o olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?