2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen gene üstten yap . detaya girme yorma kendini ne kalmş şurda bende geçen cok sinirim bozulduda annem yetişti allahtan geldi temzledi heryeri sağolsun. yoksa bende dalcaktım eve artık akşama ne hale girerdm bilmiyorum

Ben hiç anneme evimi temizletemem yazık kadın kendi evinde yoruluyor zaten birde anne gel evimi temizle diyemem gelsede temizletmem. Kayınvaldemede aynı şekilde

Aman temizlik umrumda değil
Sağ salim kurtulalım başka bişey istemiyorum
Yarın son iş günüm, 2 hafta ıstırahat etsem doğuma gircem kısmetse

Hayırlısıyla hayırlı dogum nasıp olsun çek , şaka maka sona geldık ya sen daha bı sona geldınde =)

çeekk nasılsın peki büyük heyecan var mı ?
2 hafta sonra kucağında minnak bi bebiş olcak evinde neşe olcak ayy çok heyecanlı yaa

çiğdem normalde 37 haftaya kadar calısmıomusun senin 38 haftamı oldu anlamadım

Hayırlısıyla hayırlı dogum nasıp olsun çek , şaka maka sona geldık ya sen daha bı sona geldınde =)

Sonunu düşünen kahraman olamaz diyodum görücez kahraman mı oluyorum yusuf yusuf mu

ne guzell cnm ya bebısıne kavusuosun

O günleri görsek hepimiz sağ slaim başka bişey istemicem

çeekk nasılsın peki büyük heyecan var mı ?
2 hafta sonra kucağında minnak bi bebiş olcak evinde neşe olcak ayy çok heyecanlı yaa

Heyecan da var kurbanlık koyun modu da

çiğdem normalde 37 haftaya kadar calısmıomusun senin 38 haftamı oldu anlamadım

Çiğdem mi
Ben sezeryan tarihimi yazdım diye 1 hafta önde takvim, 37 deyim 39 da sezeryan

Çiğdem mi
Ben sezeryan tarihimi yazdım diye 1 hafta önde takvim, 37 deyim 39 da sezeryan[/QUOTE]

ayy çekirge yazıcaktım kusura bakma hayırlı olsun sağ sağlım yavruna kavusursun

Arada acıklı acıklı meee yapıyorum
Kurbanlık koyunlar kesileceğini anlayıp yapıyo ya hani, ondan işte

Cekirgee çiğdem diyince bende şaşırdım aklıma da faceteki mart anneleri grubundaki meşhur çiğdem geldi

Ben hiç anneme evimi temizletemem yazık kadın kendi evinde yoruluyor zaten birde anne gel evimi temizle diyemem gelsede temizletmem. Kayınvaldemede aynı şekilde
valla doğru diyosun canm ama benim annemde pimpirik evin halini görünce durmuyo :) annemde kv demde cok düşünürler beni .ben demeden herşeyime yetişirler sağolsunlar

Merhaba kızlarrr. Hepimiz iyiyiz inşallah. Kızlar size bir şey sormak istiyorum. İsim konusunda son haftalara gelmemize rağmen hala bizde bir kararsızlık var Ömür ve Özgür ismini düşünüyorduk minik kuş için . Fikirlerinizi almak istedim sence oğluşa Ömür mü Özgür mü yoksaa Ömür Özgür olacak şekilde ikisi mi güzel gider

Çok bastirmadan hafif hafif masaj yap canım, su an senin psikoljin de iyi değil hem lohusasin hemde korkuların var hepsi doğal, tedirgin olma,artik bir annesin daha da guclusun,tahammül sınırına sen bile sasiracaksin....

valla gün bilmek daha iyi mi ne sanki ben de gün belli olsn isterdm hani normalde olsa belli olsa tarih diye :

Bi bakıma iyi bi bakıma kötü
Şimdi takvimi de sezeryana göre yaptım son 15 vs. diyo.. yusufluyosun
Bazen de diyosun ki acaba o tarihi beklicke mi bebek, yine vesvese bitmiyo yani

Ama aksilik olmazsa, o gün herşeyini alıp hazırlık gitmek eşin ve annenle güzel bişey olur herhalde
Yoksa ben tek olurum, hastane yakın syaılmaz, eşim de 1,5 saat öte de taksici bulmak dışında bişey yapamazdım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…