sen gene üstten yap . detaya girme yorma kendini ne kalmş şurda bende geçen cok sinirim bozulduda annem yetişti allahtan geldi temzledi heryeri sağolsun. yoksa bende dalcaktım eve artık akşama ne hale girerdm bilmiyorum
31+5 canim :)Olmuyor canım artık çok yoruluyoruz bir günde 1 oda belki.Ben sabah günlük tuvaletleri vimledim birde ortaları topayıp mutfağı süpürdüm nefes nefese kaldım.Bu arada senin kaçıncı haftan.
Aman temizlik umrumda değil
Sağ salim kurtulalım başka bişey istemiyorum
Yarın son iş günüm, 2 hafta ıstırahat etsem doğuma gircem kısmetse
ne guzell cnm ya bebısıne kavusuosunAman temizlik umrumda değil
çeekk nasılsın peki büyük heyecan var mı ?Aman temizlik umrumda değil
çiğdem normalde 37 haftaya kadar calısmıomusun senin 38 haftamı oldu anlamadımAman temizlik umrumda değil
Hayırlısıyla hayırlı dogum nasıp olsun çek , şaka maka sona geldık ya sen daha bı sona geldınde =)
ne guzell cnm ya bebısıne kavusuosun
çeekk nasılsın peki büyük heyecan var mı ?
2 hafta sonra kucağında minnak bi bebiş olcakevinde neşe olcak ayy çok heyecanlı yaa
çiğdem normalde 37 haftaya kadar calısmıomusun senin 38 haftamı oldu anlamadım
ayy çekirge yazıcaktım kusura bakmahayırlı olsun sağ sağlım yavruna kavusursun
Maşallah bebişe büyümüş31+5 canim :)
valla gün bilmek daha iyi mi ne sanki ben de gün belli olsn isterdm hani normalde olsa belli olsa tarih diye :Arada acıklı acıklı meee yapıyorum
Kurbanlık koyunlar kesileceğini anlayıp yapıyo ya hani, ondan işte
valla doğru diyosun canm ama benim annemde pimpirik evin halini görünce durmuyo :) annemde kv demde cok düşünürler beni .ben demeden herşeyime yetişirler sağolsunlarBen hiç anneme evimi temizletemem yazık kadın kendi evinde yoruluyor zaten birde anne gel evimi temizle diyemem gelsede temizletmem. Kayınvaldemede aynı şekilde
Çok bastirmadan hafif hafif masaj yap canım, su an senin psikoljin de iyi değil hem lohusasin hemde korkuların var hepsi doğal, tedirgin olma,artik bir annesin daha da guclusun,tahammül sınırına sen bile sasiracaksin....Bebegim iyi simdilik daha agizdan beslenemiyo yoriluyomus ben hastaneye gidince gogsume yaslayip emme provasi yapcaz emmez ama hissetsin sadece dedi doktor ama maalesef ben iyi degilim hastaneye gidemiyorum doktor dinlenmem gerektigini sotledi 1 hafta oldu iyilesemedim dikis degilde ust taraflari agriyo onerecegin bisey varmi kalkip yuruyorum iilik suyla dus aliyorum sivi tuketiyorum baska napabilirim kizimi goremiyorum sinirlerim bozuk sizi okuyup size dua ediyorum kizim eve gelse cok kucuk nasi bakarim diye korkuyorum kafamda bin tane soru burada olmasa surekli aglarim heralde tv falan avutmuyo tek istegim bian once ayaga kalkmak kizimi eve getirmmek
valla gün bilmek daha iyi mi ne sanki ben de gün belli olsn isterdm hani normalde olsa belli olsa tarih diye :
canım sürekli tatlı bişiler yemek istiyor yaaa bu da yeni çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?