2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizde aynı dertten muzdaribiz :) daha ısıme karar veremedık

işte bende o açıdan düşünüyorum zamn belli olsa yanında birileri olur herşeyini o güne göre ayarlamış olursun..
Ben bilmiyorum hiç o grubu da çiğdem i de, komik bişey galiba
ortalık pek bi karışmıştıda o kişi yüzünden :) konuşmuşluğum o sayfada yazışmam vs yokta denk geldi 2 gün olaylar vardı sonra burdan cesurarya da başka grup açtı sanırım :)

Slm kızlar öğle arasındayiz yemeğimizi yedik geldik.zil çalsin diye bekliyoruz. Keyifler nasıl sizlerde

bizde aynı dertten muzdaribiz :) daha ısıme karar veremedık
al benden de o kadar kızımıza hala isim yok..
her girdiğimz ortamda isim konusu açılıyor ama hala bi sonuca varamıyoruz..
hiç bu kadar düşüneceğimizi düşünmezdm..
babam çok hassastr isimler konusunda anlamı güzel islami vs olmalı diye uyarıyordu bizi en başta şimdi baktı biz olayı çok abartmışız şimdide tamam çocuğunuza vereceğinz ismi detaylı düşünmek güzelde o kadar da abartmayın diyor..

ben farklı degısık ısım olsun ıstıyorum esım ben macera pesınde degılım bılındık bır ısım olsun dıyor
bakıcaz bu h sonu sakın kafayla cunku gecen baya gerıldık ısım yuzunden

isim konusuna karar veremeyenler için durum zor ya. bir arkadaşımız bu durumdaydı son güne kadar hep değişiklik yaptılar o mu olsun bu mu olsun derken doktor suyun azalmış doğuma alıyoruz dedi. en son konuştukları isim neyse onda kaldılar. arkadaş doğuma gidecek hazırlanırken eşi isimle ilgili hoşgeldin asya yazılı kağıtlar basıyormuş noldu karar verdik mi demiş eşide doğuma gidiyoruz artık bu olsun napalım demiş

ben farklı degısık ısım olsun ıstıyorum esım ben macera pesınde degılım bılındık bır ısım olsun dıyor

Kesinlikle karar verelim diyoruz oturuyoruz net başına yok şu olmaz bu olmaz insan bir süre sonra tartışmaya başlıyor. Tamam aylar geçti bu şekilde ama çocuk neredeyse doğacak hala isimsiz yavrum

Islak mendil kutum geldi ciciymiş
Evde bildiğimiz pamuk ve suyla hazırlıcaz dimi

çekirgee çikolatalarını nereden yaptırdın ? netten siparişmi

Yaptırmadım ki, karar bile vermeidm kurabiye mi çikolata mı diye ?

Gün saat bilerek kesilmek te zor

Bizim de bu gidişle öyle olacak gibi... Tamam doğmadan acele etmeyin diyorlar ama mesela bir bebek şekeri bişi bir süs yaptırcam herşeyde isim lazım vakit de az kaldı

bizde normal, söylenmesi kolay ,anlamı güzel hoş bi isim arıyoruz ama yok olmuyor bütün isim sitelerini hatmettim resmen..
etrafmda çok fazla hira mira mina beril zümra vs gibi isimler var o yüzden bu tarz istemyrz..
berre veya berra istiyordum kararlıydım hatta ama koyulmazmış bu isimler o gün bunu öğrendim hüsrana uğradım bi daha içimize sinen isim bulamadık.. şimdilik Betül ve elif isimlermz arasında.. ben 2 isim istyrm eşimde tek olsun istyr bizde bu konuda baya çatışıyoruz maalesef

Islak mendil kutum geldi ciciymiş
Evde bildiğimiz pamuk ve suyla hazırlıcaz dimi

Yaptırmadım ki, karar bile vermeidm kurabiye mi çikolata mı diye ?

Gün saat bilerek kesilmek te zor
hmm bi ara hacı şerife bakıyodun sanki yanlış mı hatırlıyorum bide senin az kaldı ya ondan dedim

Ben ömür ismini çok severim Ömür daha güzel

bizimde öyle olcak sanrm ne etiket bastırabiliyrm ne kapı süsü falan hazrlayablyrm pufff çok zor ama yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…