Cekirgee çiğdem diyince bende şaşırdım aklıma da faceteki mart anneleri grubundaki meşhur çiğdem geldi
bende 2 gündür aşeriyorum resmen.. sürekli tatlı bişiler yemek istiyorum garip bişi... hamileliğin ilk zamanlarında yaşamadım böyle bişiTatlıyla aram yoktu ama sabahın köründe tatlı bişeyler yedim hayırdır inşallah
Ağzımın tadı garipti düzeldi
bizde aynı dertten muzdaribiz :) daha ısıme karar veremedıkMerhaba kızlarrr. Hepimiz iyiyiz inşallah.Kızlar size bir şey sormak istiyorum. İsim konusunda son haftalara gelmemize rağmen hala bizde bir kararsızlık var Ömür ve Özgür ismini düşünüyorduk minik kuş için . Fikirlerinizi almak istedim sence oğluşa Ömür mü Özgür mü yoksaa Ömür Özgür olacak şekilde ikisi mi güzel gider
işte bende o açıdan düşünüyorum zamn belli olsa yanında birileri olur herşeyini o güne göre ayarlamış olursun..Bi bakıma iyi bi bakıma kötü
Şimdi takvimi de sezeryana göre yaptım son 15 vs. diyo.. yusufluyosun
Bazen de diyosun ki acaba o tarihi beklicke mi bebek, yine vesvese bitmiyo yani
Ama aksilik olmazsa, o gün herşeyini alıp hazırlık gitmek eşin ve annenle güzel bişey olur herhalde
Yoksa ben tek olurum, hastane yakın syaılmaz, eşim de 1,5 saat öte de taksici bulmak dışında bişey yapamazdım sanırım
ortalık pek bi karışmıştıda o kişi yüzünden :) konuşmuşluğum o sayfada yazışmam vs yokta denk geldi 2 gün olaylar vardı sonra burdan cesurarya da başka grup açtı sanırım :)Ben bilmiyorum hiç o grubu da çiğdem i de, komik bişey galiba
al benden de o kadar kızımıza hala isim yok..bizde aynı dertten muzdaribiz :) daha ısıme karar veremedık
ben farklı degısık ısım olsun ıstıyorum esım ben macera pesınde degılım bılındık bır ısım olsun dıyoral benden de o kadar kızımıza hala isim yok..
her girdiğimz ortamda isim konusu açılıyor ama hala bi sonuca varamıyoruz..
hiç bu kadar düşüneceğimizi düşünmezdm..
babam çok hassastr isimler konusunda anlamı güzel islami vs olmalı diye uyarıyordu bizi en başta şimdi baktı biz olayı çok abartmışız şimdide tamam çocuğunuza vereceğinz ismi detaylı düşünmek güzelde o kadar da abartmayın diyor..
Ins biter canim ben bitirdim.biraz once rabbim kabul eder insAllh kabul etsn cnm. Bn de hatim yapiyrm bebegm icn son sayflrdaym dogurmdn biter ins :)
ben farklı degısık ısım olsun ıstıyorum esım ben macera pesınde degılım bılındık bır ısım olsun dıyor
bakıcaz bu h sonu sakın kafayla cunku gecen baya gerıldık ısım yuzunden
çekirgee çikolatalarını nereden yaptırdın ? netten siparişmi
işte bende o açıdan düşünüyorum zamn belli olsa yanında birileri olur herşeyini o güne göre ayarlamış olursun..
ortalık pek bi karışmıştıda o kişi yüzünden :) konuşmuşluğum o sayfada yazışmam vs yokta denk geldi 2 gün olaylar vardı sonra burdan cesurarya da başka grup açtı sanırım :)
isim konusuna karar veremeyenler için durum zor ya. bir arkadaşımız bu durumdaydı son güne kadar hep değişiklik yaptılar o mu olsun bu mu olsun derken doktor suyun azalmış doğuma alıyoruz dedi. en son konuştukları isim neyse onda kaldılar. arkadaş doğuma gidecek hazırlanırken eşi isimle ilgili hoşgeldin asya yazılı kağıtlar basıyormuşnoldu karar verdik mi demiş eşide doğuma gidiyoruz artık bu olsun napalım demiş
bizde normal, söylenmesi kolay ,anlamı güzel hoş bi isim arıyoruz ama yok olmuyor bütün isim sitelerini hatmettim resmen..ben farklı degısık ısım olsun ıstıyorum esım ben macera pesınde degılım bılındık bır ısım olsun dıyor
bakıcaz bu h sonu sakın kafayla cunku gecen baya gerıldık ısım yuzunden
hmm bi ara hacı şerife bakıyodun sanki yanlış mı hatırlıyorum bide senin az kaldı ya ondan dedimIslak mendil kutum geldi ciciymiş
Evde bildiğimiz pamuk ve suyla hazırlıcaz dimi
Yaptırmadım ki, karar bile vermeidm kurabiye mi çikolata mı diye ?
Gün saat bilerek kesilmek te zor
Merhaba kızlarrr. Hepimiz iyiyiz inşallah.Kızlar size bir şey sormak istiyorum. İsim konusunda son haftalara gelmemize rağmen hala bizde bir kararsızlık var Ömür ve Özgür ismini düşünüyorduk minik kuş için . Fikirlerinizi almak istedim sence oğluşa Ömür mü Özgür mü yoksaa Ömür Özgür olacak şekilde ikisi mi güzel gider
hmm bi ara hacı şerife bakıyodun sanki yanlış mı hatırlıyorum bide senin az kaldı ya ondan dedim
Ben ömür ismini çok severim Ömür daha güzel
isim konusuna karar veremeyenler için durum zor ya. bir arkadaşımız bu durumdaydı son güne kadar hep değişiklik yaptılar o mu olsun bu mu olsun derken doktor suyun azalmış doğuma alıyoruz dedi. en son konuştukları isim neyse onda kaldılar. arkadaş doğuma gidecek hazırlanırken eşi isimle ilgili hoşgeldin asya yazılı kağıtlar basıyormuşnoldu karar verdik mi demiş eşide doğuma gidiyoruz artık bu olsun napalım demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?