Allah kabul etsin inşş..Ins biter canim ben bitirdim.biraz once rabbim kabul eder ins
Bence de biraz öyle Ömür nedense bana duygusal daha samimi yakın bir isim geliyor. Tek aklıma takılan unisex olmasıydı. Ama çevrede ona bakarsan çoğu isimler öyle dedim sonradan
ömür cok guzel bence..Bence de biraz öyle Ömür nedense bana duygusal daha samimi yakın bir isim geliyor. Tek aklıma takılan unisex olmasıydı. Ama çevrede ona bakarsan çoğu isimler öyle dedim sonradan
Valla canim kisiye gore degisiyodur belki ben yasamadim ama baskasini bilemem sezeryanda kimisi 2 gune ayaga kalktim diyo benim 1 hafta oldu kalkamadim yanlis yonlendirmiyeyim[/QUOTE]ben de genel ıstıyorum.yanı hıc bı sorun yok dıyosun degıl mı arkadasımmm.doktoruma dedım ben epidural onerırım dedı.ama ben ıstemıyorum 1 de epidural oldum.bu sefer kacıvercekmısım gıbı gelıyor ıstemıyorum belden ıgne yapmalarını..
Şimdi çatlıcam galiba
valla evde olmak guzel canım.ben ıkı bına arasında gezıyordum zor oluyordu.9 a kadar uyuyoruz kızımla.kahvaltı derken 11 oluyor.12 de onu hazırlayıp krese gonderıyorum.zaman gecıp gıdıyor...bu arada senin bransın ne??ilk gorev yerım muradıye-turgut yılmazipek pio du.sonra ılceye geldım bendegünaydın kızlar...son 2 gün sonra tatil acaba evde oturmakmı iyi yoksa çalışmakmı .sıkılmayız inşallah.
yarın bizimde kontrolümüz var dr bişey demedi nst ya alırmı acaba
Bence de biraz öyle Ömür nedense bana duygusal daha samimi yakın bir isim geliyor. Tek aklıma takılan unisex olmasıydı. Ama çevrede ona bakarsan çoğu isimler öyle dedim sonradan
niye ki
Karnımda bi sertlik var gunlerdır gecmedı.
bugun de sankı patlayacak gıbıyım
Şimdi çatlıcam galiba
Kızlar merhaba.
Doktoruma sezeryan şeklini sordum ne yapalım diye.anestezi doktorula görüştürücem seni onunla birlikte karar vericeksiniz dedi.peki beni tanıdığınız kadarıyla ne tvsiye ediyosunuz dedim.sen paniksin,tahammül edemiyebilirsin ayık olmaya,bayıl görme bişi daha iyi olur dedi:)ama ben karar vermedim daha.eşim yanımda olursa yapabilirim sanki.
Ayılamamaktan da korkuyorum çünkü ya da çok büyük acılarla ayılmaktan.panik kişilikte olup var mı yaptırabilen epural vs..
Süs konusunda hızlı girdim devamı gelmedi
Magnet ve kapı süsü dışında bişey hazır değil
Eki Görüntüle 1384472 Eki Görüntüle 1384473
İkramlık ta muamma
Canim ben ilk dogumu genel anestezi ile yaptim 21 saat sancidan sonra tum kemiklwrim agriyordu zor gecti uyanma kismi ve o narkozu atma kismi cok zordu pis bi oksurek takilio bogazina oksursen tum dikisler aciyo uyanip yuruys yapman zaman aliyo 2.dogum epidurel oldu cok memnun kaldim 3.de epidurel istiyorum 15 dk bile surmuo bebegi almalari zaten sakinlestieicede veriyorlar galiba oyle leyla olmus bi durumda dogum gerceklesiyo ve geneldeki kadar aci hissetmiyosun sonrasinda ins kolay gecer dogumun hepsinin bir zorlugu var mutlaka emeksiz yemek olmaz ama bende ki korkuda su mesela uyursam ya uyanamazsam bu korkudan dolayi bende genel istemiyorum goreyim herseyi diyorum bana bisi bile olsa o sirada uyanik olayim bileyim istiyorum benimkide boyle bi psikoloji iste :)Kızlar merhaba.
Doktoruma sezeryan şeklini sordum ne yapalım diye.anestezi doktorula görüştürücem seni onunla birlikte karar vericeksiniz dedi.peki beni tanıdığınız kadarıyla ne tvsiye ediyosunuz dedim.sen paniksin,tahammül edemiyebilirsin ayık olmaya,bayıl görme bişi daha iyi olur dedi:)ama ben karar vermedim daha.eşim yanımda olursa yapabilirim sanki.
Ayılamamaktan da korkuyorum çünkü ya da çok büyük acılarla ayılmaktan.panik kişilikte olup var mı yaptırabilen epural vs..
olsun ufak tefek şeyler çabuk halledilir:)
Islak mendil kutum geldi ciciymiş
Evde bildiğimiz pamuk ve suyla hazırlıcaz dimi
Yaptırmadım ki, karar bile vermeidm kurabiye mi çikolata mı diye ?
Gün saat bilerek kesilmek te zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?