2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence de biraz öyle Ömür nedense bana duygusal daha samimi yakın bir isim geliyor. Tek aklıma takılan unisex olmasıydı. Ama çevrede ona bakarsan çoğu isimler öyle dedim sonradan

Kız ismi olarak hiç duymadım ama erkek ismi olarak arkadaşımız vardı annesine babasına bağlı o kadr saygılı bir o kadarda başarılı biriydi :)) Birde öğrencim var benim o da öyle çok düzgün bir çocuk

Valla canim kisiye gore degisiyodur belki ben yasamadim ama baskasini bilemem sezeryanda kimisi 2 gune ayaga kalktim diyo benim 1 hafta oldu kalkamadim yanlis yonlendirmiyeyim[/QUOTE]
canım ben zaten 5 ay once amelıyat oldum gebelık esnasında.sezeryan olacagı kesın benım.
genel anestezi ıstıyorum doktor epidural olsun dedı ama netlestırmedık daha.
1.dogumumda bende 4-5 gunde ayaklanmıstım.bıraz canım kıymetlı galıba.acı esıgıyle ılgılı sanırımmmm

günaydın kızlar...son 2 gün sonra tatil acaba evde oturmakmı iyi yoksa çalışmakmı .sıkılmayız inşallah.
yarın bizimde kontrolümüz var dr bişey demedi nst ya alırmı acaba
valla evde olmak guzel canım.ben ıkı bına arasında gezıyordum zor oluyordu.9 a kadar uyuyoruz kızımla.kahvaltı derken 11 oluyor.12 de onu hazırlayıp krese gonderıyorum.zaman gecıp gıdıyor...bu arada senin bransın ne??ilk gorev yerım muradıye-turgut yılmazipek pio du.sonra ılceye geldım bende

bebişinden guzel haberlerle gel...

Kızlar merhaba.
Doktoruma sezeryan şeklini sordum ne yapalım diye.anestezi doktorula görüştürücem seni onunla birlikte karar vericeksiniz dedi.peki beni tanıdığınız kadarıyla ne tvsiye ediyosunuz dedim.sen paniksin,tahammül edemiyebilirsin ayık olmaya,bayıl görme bişi daha iyi olur dedi:)ama ben karar vermedim daha.eşim yanımda olursa yapabilirim sanki.
Ayılamamaktan da korkuyorum çünkü ya da çok büyük acılarla ayılmaktan.panik kişilikte olup var mı yaptırabilen epural vs..

merhaba kizlar umarim hersey iyidir ve herkes iyiyidir biz cok iyiyiz oglusumla dun kontrole gittik hic bi sorun yok masallah saglikli bi oglumuz olacak Allahimin izniyle kafasi asagiya donmus OGLUSUM .. herseyi guzel dusunelim ki hersey cok guzel olsun kizlar kotu seyleri atin kafanizdan ki sizde bebekte pozitif enerji alsin dogumlarimizda bi o kadar guzel gecsin insallah Kurani kerimi hatim edenler Allahim kabul etsin insallah benim gibi okumaya devam edenlerde bir an once bitiririz insallah bebekler dogmadan simdi oglusumla temizlik moduna girmisiz bitirip bende okumaya baslicam

buda kapı susumuz balonlarımız ve yatagın uclarına takmak ıcın suslerımız eger hastane kapıyı suslemezse tul de alıcaz bıde bebegın besıne takmak ıcın pembe tull alıcaz :) kurabıye koymak ıcın bı baby lı kutum kaldı

Eklentiler

• IMG-20150121-WA0022.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 108
sealm yine ben

Şimdi çatlıcam galiba

Benimde göbeğim kaşınıp duruyo

Ben çok korkuyorum bayıltılmak istiyorum o yüzden

Canim ben ilk dogumu genel anestezi ile yaptim 21 saat sancidan sonra tum kemiklwrim agriyordu zor gecti uyanma kismi ve o narkozu atma kismi cok zordu pis bi oksurek takilio bogazina oksursen tum dikisler aciyo uyanip yuruys yapman zaman aliyo 2.dogum epidurel oldu cok memnun kaldim 3.de epidurel istiyorum 15 dk bile surmuo bebegi almalari zaten sakinlestieicede veriyorlar galiba oyle leyla olmus bi durumda dogum gerceklesiyo ve geneldeki kadar aci hissetmiyosun sonrasinda ins kolay gecer dogumun hepsinin bir zorlugu var mutlaka emeksiz yemek olmaz ama bende ki korkuda su mesela uyursam ya uyanamazsam bu korkudan dolayi bende genel istemiyorum goreyim herseyi diyorum bana bisi bile olsa o sirada uyanik olayim bileyim istiyorum benimkide boyle bi psikoloji iste :)

Islak mendil kutum geldi ciciymiş
Evde bildiğimiz pamuk ve suyla hazırlıcaz dimi

Yaptırmadım ki, karar bile vermeidm kurabiye mi çikolata mı diye ?

Gün saat bilerek kesilmek te zor

zor valla gelıp senı alıyorlar ustunde onlugun kafanda komık bır bone , aılene alttan alttan baka baka gıdıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…