Bi de şunu süslemiştim ama hastane çıkışı kırık beyaz? onu da mı süslesem
Eki Görüntüle 1384474
isim konusuna karar veremeyenler için durum zor ya. bir arkadaşımız bu durumdaydı son güne kadar hep değişiklik yaptılar o mu olsun bu mu olsun derken doktor suyun azalmış doğuma alıyoruz dedi. en son konuştukları isim neyse onda kaldılar. arkadaş doğuma gidecek hazırlanırken eşi isimle ilgili hoşgeldin asya yazılı kağıtlar basıyormuşnoldu karar verdik mi demiş eşide doğuma gidiyoruz artık bu olsun napalım demiş
Kesinlikle karar verelim diyoruz oturuyoruz net başına yok şu olmaz bu olmaz insan bir süre sonra tartışmaya başlıyor. Tamam aylar geçti bu şekilde ama çocuk neredeyse doğacak hala isimsiz yavrum
isimde karar veremeyenler arasinda bende varim malesef..bizde normal, söylenmesi kolay ,anlamı güzel hoş bi isim arıyoruz ama yok olmuyor bütün isim sitelerini hatmettim resmen..
etrafmda çok fazla hira mira mina beril zümra vs gibi isimler var o yüzden bu tarz istemyrz..
berre veya berra istiyordum kararlıydım hatta ama koyulmazmış bu isimlero gün bunu öğrendim hüsrana uğradım bi daha içimize sinen isim bulamadık.. şimdilik Betül ve elif isimlermz arasında.. ben 2 isim istyrm eşimde tek olsun istyr bizde bu konuda baya çatışıyoruz maalesef
Canim ben ilk dogumu genel anestezi ile yaptim 21 saat sancidan sonra tum kemiklwrim agriyordu zor gecti uyanma kismi ve o narkozu atma kismi cok zordu pis bi oksurek takilio bogazina oksursen tum dikisler aciyo uyanip yuruys yapman zaman aliyo 2.dogum epidurel oldu cok memnun kaldim 3.de epidurel istiyorum 15 dk bile surmuo bebegi almalari zaten sakinlestieicede veriyorlar galiba oyle leyla olmus bi durumda dogum gerceklesiyo ve geneldeki kadar aci hissetmiyosun sonrasinda ins kolay gecer dogumun hepsinin bir zorlugu var mutlaka emeksiz yemek olmaz ama bende ki korkuda su mesela uyursam ya uyanamazsam bu korkudan dolayi bende genel istemiyorum goreyim herseyi diyorum bana bisi bile olsa o sirada uyanik olayim bileyim istiyorum benimkide boyle bi psikoloji iste :)
Merhaba hamişler ve bebişleriiiiiiiiiiii nasilsiniz??? Bugun bebişimizin karyolasi geldiiiiiiiii ama henüz kurulmadı. BabamızI bekliyor.Sıra minik beşiğinde o da ön güne kargoya verilir herhalde.Bebis gelene kadar onun cicileri ile mutlu olup avunuyorum.Sizinle de paylasim istedim
çok panik ve küçücük böcekten korkan kan hiç veremeyen hatta görmeye dayanamayan kuzenim epidural sezeryan oldu.. o kadar şaşırdık onu tanıyanlarda çok şaşırdı.. ama ona ne ses duyurmuşlar ne de aletleri vs göstermişler doktorunu eşi özellikle uyarmıştı. doktor vs hep gündem konuşmuşlar..Kızlar merhaba.
Doktoruma sezeryan şeklini sordum ne yapalım diye.anestezi doktorula görüştürücem seni onunla birlikte karar vericeksiniz dedi.peki beni tanıdığınız kadarıyla ne tvsiye ediyosunuz dedim.sen paniksin,tahammül edemiyebilirsin ayık olmaya,bayıl görme bişi daha iyi olur dedi:)ama ben karar vermedim daha.eşim yanımda olursa yapabilirim sanki.
Ayılamamaktan da korkuyorum çünkü ya da çok büyük acılarla ayılmaktan.panik kişilikte olup var mı yaptırabilen epural vs..
Baktım ama sipariş etmedim
İzne ayrılınca belki kurabiye yaparım diye
Yaparsam paylaşırım
zor valla gelıp senı alıyorlar ustunde onlugun kafanda komık bır bone , aılene alttan alttan baka baka gıdıyorsun
Mira isminin hayranıyım ama su sira çok konulacak die vazgeçtik isimden ama bebis doğdu doğacak hala ismine karar veremedik.Ne zor bişi buada ve mira favorilerim en başından beri:)
Aynen canim gobeginin oldugu kisim pwrdeyle kapali esin senin bas kisminda kalir elini tutar hic biside gormez bende esimi istiyorum bu defa anlattim durumu benimkini kan tutar ondan korkuyo seni birakirlar benle ilgilenirler cunku ben bayilmis olurum dio ama bayilacak bisi gormicek sadace beni gorecek bence esinde girsin sana destek olsun ben cok israr edemiyorum bayilir falan sonra 50 yil unutmaz laf ederbende gormek ıstıyorum ne oluyor ne bıtıyor bebegı hemen alıp ne yapıyorlar nasıl davranıyorlar =) 2 kere uyutuldum ayılısı narkozu cartı curtu bılıyorum bunu da yasıyayım buda bı deneyımhem esımde yanımda olaıblır boylece bırlıkte aynı heyecanı yasarız.
dıpnot: esımde doguma gırecek buyuk ıhtımal dedıgımde ayy ben sokmazdım ıyy gorecek fln dıyenler oluyor oyuaden acıklıyorum , dr uma eger gozukecekse gorecekse esım kalsın dedım , dr ne sen nede esın bıse goremeyeceksınız sadece bebegı cıkardıgımda bebegı goreceksınız onunde ortu oluyor zaten dedı
cekirgee senin pusetler bunlarmıydı farklı hatrlıyorum sanki ? bir de bu dalgalı kısımları nasıl yaptın ?Süs konusunda hızlı girdim devamı gelmedi
Magnet ve kapı süsü dışında bişey hazır değil
Eki Görüntüle 1384472 Eki Görüntüle 1384473
İkramlık ta muamma
bende gormek ıstıyorum ne oluyor ne bıtıyor bebegı hemen alıp ne yapıyorlar nasıl davranıyorlar =) 2 kere uyutuldum ayılısı narkozu cartı curtu bılıyorum bunu da yasıyayım buda bı deneyımhem esımde yanımda olaıblır boylece bırlıkte aynı heyecanı yasarız.
dıpnot: esımde doguma gırecek buyuk ıhtımal dedıgımde ayy ben sokmazdım ıyy gorecek fln dıyenler oluyor oyuaden acıklıyorum , dr uma eger gozukecekse gorecekse esım kalsın dedım , dr ne sen nede esın bıse goremeyeceksınız sadece bebegı cıkardıgımda bebegı goreceksınız onunde ortu oluyor zaten dedı
o duyguyu çok iyi biliyorum çok aciz hissediyosun kendiniama bu sefer tek gidip iki kişi dönmek var inşallah
benmde eşim illa elif diyor ama ben de bu isme pek yakın değildim ama şimdi alışmaya çalışıyorum bakalım farklı bi isim bulamazsak elif olcak gibi duruyor..isimde karar veremeyenler arasinda bende varim malesef..esim illede elif istiyor onuda kirmak istemiyorum o yüzden simdi elifin yanina bir isim ariyorum.. benim aklimda olanlar aslinda yaren, defne, nisa yada leyla idi.. cok zor coookk... aslinda kücüklügümden beri nazar ismini cok severim.. nazar boncugu hastasiyim.. ve herzaman bir kizim olursa ismini nazar koyucam diyodum.. ama elif nazar pek olmuyo gibi?
Tahmin yürüteyim; şoförün aracı berbat kullanmasından, sabahın bi köründe sigara kokan sahsiyetlerdendirneden acaba :S
Aynen canim gobeginin oldugu kisim pwrdeyle kapali esin senin bas kisminda kalir elini tutar hic biside gormez bende esimi istiyorum bu defa anlattim durumu benimkini kan tutar ondan korkuyo seni birakirlar benle ilgilenirler cunku ben bayilmis olurum dio ama bayilacak bisi gormicek sadace beni gorecek bence esinde girsin sana destek olsun ben cok israr edemiyorum bayilir falan sonra 50 yil unutmaz laf eder
benmde komşum hazrlayacakmış bana kurabiyelerimi geçen söyledi bana..cok basıtmıs kurabıye yapmak evde ıken , ıyıysen yaparsın bence , ısım yazmak ıcın mınık harflerdende al ısımde basabılırsın tarıhte
Tahmin yürüteyim; şoförün aracı berbat kullanmasından, sabahın bi köründe sigara kokan sahsiyetlerdendir
Evet canım sanki Elif Nazar da söylerken takılıyor gibi, Gerçi beğeniyorsan koyarsan kim ne diyecek senin hoşuna gitmişse sorun olmaz yani :)isimde karar veremeyenler arasinda bende varim malesef..esim illede elif istiyor onuda kirmak istemiyorum o yüzden simdi elifin yanina bir isim ariyorum.. benim aklimda olanlar aslinda yaren, defne, nisa yada leyla idi.. cok zor coookk... aslinda kücüklügümden beri nazar ismini cok severim.. nazar boncugu hastasiyim.. ve herzaman bir kizim olursa ismini nazar koyucam diyodum.. ama elif nazar pek olmuyo gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?