2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hamişler ve bebişleriiiiiiiiiiii nasilsiniz??? Bugun bebişimizin karyolasi geldiiiiiiiii ama henüz kurulmadı. BabamızI bekliyor.Sıra minik beşiğinde o da ön güne kargoya verilir herhalde.Bebis gelene kadar onun cicileri ile mutlu olup avunuyorum.Sizinle de paylasim istedim

Kesinlikle karar verelim diyoruz oturuyoruz net başına yok şu olmaz bu olmaz insan bir süre sonra tartışmaya başlıyor. Tamam aylar geçti bu şekilde ama çocuk neredeyse doğacak hala isimsiz yavrum

isimde karar veremeyenler arasinda bende varim malesef.. esim illede elif istiyor onuda kirmak istemiyorum o yüzden simdi elifin yanina bir isim ariyorum.. benim aklimda olanlar aslinda yaren, defne, nisa yada leyla idi.. cok zor coookk... aslinda kücüklügümden beri nazar ismini cok severim.. nazar boncugu hastasiyim.. ve herzaman bir kizim olursa ismini nazar koyucam diyodum.. ama elif nazar pek olmuyo gibi?

bende gormek ıstıyorum ne oluyor ne bıtıyor bebegı hemen alıp ne yapıyorlar nasıl davranıyorlar =) 2 kere uyutuldum ayılısı narkozu cartı curtu bılıyorum bunu da yasıyayım buda bı deneyım hem esımde yanımda olaıblır boylece bırlıkte aynı heyecanı yasarız.

dıpnot: esımde doguma gırecek buyuk ıhtımal dedıgımde ayy ben sokmazdım ıyy gorecek fln dıyenler oluyor oyuaden acıklıyorum , dr uma eger gozukecekse gorecekse esım kalsın dedım , dr ne sen nede esın bıse goremeyeceksınız sadece bebegı cıkardıgımda bebegı goreceksınız onunde ortu oluyor zaten dedı

güle güle kullanmak nasip olsun canım:)

2 tabak makarnadan sonra patlayacak gibi hissettim kwndimi nasil aciktiysam makarnanin tadi bile baska geldi yedigim de habire kendime yariyo 17 kg aldim hani su zararli bisi olacagini anlayinca sisen baliklar varya onun gibiyim dr da dio ki gayet iyisin ye ic cocuk en az 3 kg olsun bilmio ki ben hamile kaldigimda 61 dim dr beni ilk gordugunde 65 kg daydim ve 65 den hesap yapio

çok panik ve küçücük böcekten korkan kan hiç veremeyen hatta görmeye dayanamayan kuzenim epidural sezeryan oldu.. o kadar şaşırdık onu tanıyanlarda çok şaşırdı.. ama ona ne ses duyurmuşlar ne de aletleri vs göstermişler doktorunu eşi özellikle uyarmıştı. doktor vs hep gündem konuşmuşlar..
bi ara ben hissediyorum galiba kesmeyin beni demiş meğer o anda işlem bitmiş

Baktım ama sipariş etmedim
İzne ayrılınca belki kurabiye yaparım diye
Yaparsam paylaşırım

cok basıtmıs kurabıye yapmak evde ıken , ıyıysen yaparsın bence , ısım yazmak ıcın mınık harflerdende al ısımde basabılırsın tarıhte

zor valla gelıp senı alıyorlar ustunde onlugun kafanda komık bır bone , aılene alttan alttan baka baka gıdıyorsun

o duyguyu çok iyi biliyorum çok aciz hissediyosun kendini ama bu sefer tek gidip iki kişi dönmek var inşallah

Aynen canim gobeginin oldugu kisim pwrdeyle kapali esin senin bas kisminda kalir elini tutar hic biside gormez bende esimi istiyorum bu defa anlattim durumu benimkini kan tutar ondan korkuyo seni birakirlar benle ilgilenirler cunku ben bayilmis olurum dio ama bayilacak bisi gormicek sadace beni gorecek bence esinde girsin sana destek olsun ben cok israr edemiyorum bayilir falan sonra 50 yil unutmaz laf eder

bende eşim yanımda olsun istiyorum ama bakalım nasıl yapıcaz, dr la konuşmadık henüz, eşimde ben dayanamam diyo olan bana olacak ona ne oluyorsa

o duyguyu çok iyi biliyorum çok aciz hissediyosun kendini ama bu sefer tek gidip iki kişi dönmek var inşallah

sezeryan olacagımı sındırmem hep bu dusunce ıle oldu en cok bu sefer ıkı kısı donecektım mucızeye kuzuma kavusmak ıcın kesılecektım bu sefer :)

benmde eşim illa elif diyor ama ben de bu isme pek yakın değildim ama şimdi alışmaya çalışıyorum bakalım farklı bi isim bulamazsak elif olcak gibi duruyor..

Eşim istiyor gırmek , resımde cekecek hem inş =) prof. foto cekıo esım , o kararını etkılemek ıstemem ama epıdural yap bence hem kendınde ol hem ben yanında olayım bırlıkte yasayalım bu heyecanı ıstıyor dr lara benden cok sorular sordu bu konu ıle ılgılı ben kararımı verdım epidural ıstıyorum dr umada soyledım tahlıl yapalım uygun ısen yaparız kı ben onerıyorum dedı

cok basıtmıs kurabıye yapmak evde ıken , ıyıysen yaparsın bence , ısım yazmak ıcın mınık harflerdende al ısımde basabılırsın tarıhte
benmde komşum hazrlayacakmış bana kurabiyelerimi geçen söyledi bana..
bizde bi zamn onun yeğeninin nişanı için hazrlamıştık çokta zevkliydi.. zamanım belli olsa bende yaparımda o belli değil işte..
dr oetkern yılbaşı kurabiyesi var onunla yapıyoruz biz ölçüyle falan uğraşmyrz..

Tahmin yürüteyim; şoförün aracı berbat kullanmasından, sabahın bi köründe sigara kokan sahsiyetlerdendir

üff benım servıste cektıklerım bunlar , leş gıbı sıgara kokuyor , sonra araada bı koku var bıde o pıslıyor aman Allah ımmm zangır zungurda yolculuk

Evet canım sanki Elif Nazar da söylerken takılıyor gibi, Gerçi beğeniyorsan koyarsan kim ne diyecek senin hoşuna gitmişse sorun olmaz yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…