ben sadece saç bantları yapmıştım hastane çıkışlarını bende mi süslesem, böyle görünce kafam karıştı
cekirgee senin pusetler bunlarmıydı farklı hatrlıyorum sanki ? bir de bu dalgalı kısımları nasıl yaptın ?
cok basıtmıs kurabıye yapmak evde ıken , ıyıysen yaparsın bence , ısım yazmak ıcın mınık harflerdende al ısımde basabılırsın tarıhte
benmde komşum hazrlayacakmış bana kurabiyelerimi geçen söyledi bana..
bizde bi zamn onun yeğeninin nişanı için hazrlamıştık çokta zevkliydi.. zamanım belli olsa bende yaparımda o belli değil işte..
dr oetkern yılbaşı kurabiyesi var onunla yapıyoruz biz ölçüyle falan uğraşmyrz..
Şeker hamuru hiç denemedim acabalar içindyeim
işte sezeryan olan yazıyor kımısı , tabı erken gelme olayıda muhtemel =)EVET ETİKETE NASIL TARİH YAZILIR Kİ BELKİ O GÜN DOĞMAYACAK
Bilmem bende butik bebede gördüm denedim
Ben mezunuyum ama hiç o mesleği icraa etmedim.aranızda teknik ressam olan var mı =)
Ben mezunuyum ama hiç o mesleği icraa etmedim.
bayatlamasın istyrm cnm korkarm bide çocuklar falan yer bişey olur ondan sona kalsn diyoruz..tarıh yazmazsınız sızde son haftaya gore yaparsınız =)
En kısa zamanda kavusacaksın ıns bebegıne , amentü duasını tavsıye ederım , salavat-ı tefrıcıye duasını tavsıye ederım ,
neden okadar agrın oluyor acaba doktorla hıc
Dinlenemedigim icin hastaneden ciktim sabah aksam 2 kez kizimi gormeye gittim daha koti oldum simdi dinleniyorrum gitmiyorum duada maalesef okuyamam lohusa oldugum icin ama annemler ediyor kocam okuyor sagolsun benide bebegimizide kv hoca oda okuyodur heralde
oo varmış daha seninkine beklemek zor:) en son kaçta gittin ne kadardı ki?
merdaneyle acıosun kalıbı basıyorsun
32 dolduğunda gittim gittim 2050ydi bi hafta önden gidiyo dedi
Ama hepsi çok güzeller Güle güle kuansin kuzucugunEki Görüntüle 1384191 Eki Görüntüle 1384192 Eki Görüntüle 1384186 Eki Görüntüle 1384187 Eki Görüntüle 1384189 Eki Görüntüle 1384190
Bunlarda malesefki çoğunu netten aldığım kızımın cicileri
Ben de uyuyup habersiz olmak ,istemiyorum bide dediğim gibi acıyla ayılmaktan korkuyorum.anestezi doktorundan net bilgiler alayım bakayım...Canim ben ilk dogumu genel anestezi ile yaptim 21 saat sancidan sonra tum kemiklwrim agriyordu zor gecti uyanma kismi ve o narkozu atma kismi cok zordu pis bi oksurek takilio bogazina oksursen tum dikisler aciyo uyanip yuruys yapman zaman aliyo 2.dogum epidurel oldu cok memnun kaldim 3.de epidurel istiyorum 15 dk bile surmuo bebegi almalari zaten sakinlestieicede veriyorlar galiba oyle leyla olmus bi durumda dogum gerceklesiyo ve geneldeki kadar aci hissetmiyosun sonrasinda ins kolay gecer dogumun hepsinin bir zorlugu var mutlaka emeksiz yemek olmaz ama bende ki korkuda su mesela uyursam ya uyanamazsam bu korkudan dolayi bende genel istemiyorum goreyim herseyi diyorum bana bisi bile olsa o sirada uyanik olayim bileyim istiyorum benimkide boyle bi psikoloji iste :)
Ama hepsi çok güzeller Güle güle kuansin kuzucugun
Kızlar bu da benden gelsin göbüşlerin gücü adınaEki Görüntüle 1384532
ama fotoların hepsi yan dönüp yükleniyor bi onu beceremedim.idare edin kızlar :)
Ins.canım hepimizinkini.saglikla bu kavuşalimda bebisleregüle güle kullanmak nasip olsun canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?