Var da yayvan birazmaşallah ikinizedegayet güzel görünüyo göbüş pek yok:)
Ben saati belli ve masa başı sabit işi yapamadığımdan. Hergün aynı rutin olunca çok sıkılıyorum. Illa kendi işimin patronu oldum o yüzden. Tabi ki zorluk çektim orası da ayrı mesele.hımm ıstemedıgınden mı yapmadın ?
Bence nisa koy çok güzel bir isim benimde annemim adı :) Elif Nisa uydu sankiisimde karar veremeyenler arasinda bende varim malesef..esim illede elif istiyor onuda kirmak istemiyorum o yüzden simdi elifin yanina bir isim ariyorum.. benim aklimda olanlar aslinda yaren, defne, nisa yada leyla idi.. cok zor coookk... aslinda kücüklügümden beri nazar ismini cok severim.. nazar boncugu hastasiyim.. ve herzaman bir kizim olursa ismini nazar koyucam diyodum.. ama elif nazar pek olmuyo gibi?
Kızlar bu da benden gelsin göbüşlerin gücü adınaEki Görüntüle 1384532
ama fotoların hepsi yan dönüp yükleniyor bi onu beceremedim.idare edin kızlar :)
Ben saati belli ve masa başı sabit işi yapamadığımdan. Hergün aynı rutin olunca çok sıkılıyorum. Illa kendi işimin patronu oldum o yüzden. Tabi ki zorluk çektim orası da ayrı mesele.
bugun forum sessiz mi ne
ya bu saatlerde TV8 deki ver fırına programına sardım... yapıyorlar yiyorlar bende pc karşısında öyle onları izliyorum sonra da olsa da yesem diyorum ama izlemeden de olmuyobugun forum sessiz mi ne
buda kapı susumuz balonlarımız ve yatagın uclarına takmak ıcın suslerımız eger hastane kapıyı suslemezse tul de alıcaz bıde bebegın besıne takmak ıcın pembe tull alıcaz :) kurabıye koymak ıcın bı baby lı kutum kaldı
ya bu saatlerde TV8 deki ver fırına programına sardım... yapıyorlar yiyorlar bende pc karşısında öyle onları izliyorum sonra da olsa da yesem diyorum ama izlemeden de olmuyo
ayy ne cesaret yaaa şimdi bi bakayım dedi ne oldğnu görmedim sadece duydum ve kapadımya bu saatlerde TV8 deki ver fırına programına sardım... yapıyorlar yiyorlar bende pc karşısında öyle onları izliyorum sonra da olsa da yesem diyorum ama izlemeden de olmuyo
bende sendenim Çekirge yaaaBen bi akşam uyku tutmayınca gece onun tekrarını izledim
O saatte bi malzeme var bi malzeme yok evde, üşenmesem yoksa gördüğüm hamurişindne yapıcaktım
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyolar, zaten hamur işine bayılıyorum
yok canım sedefli değil.. pembelerın ustunde hosgeldın kızım yazıookapı süsü harika!
o ponponlardan ben de aldım haribo fln koycağım kavanozların kapaklarına takıcam
balonlar sedefli parlak balonlardan mI?
bana da pembe beyaz lazım ama eönünde 100lü paket vardı alamadım tekli de bulamıorum nerden aldın sedefliyse?
bende sendenim Çekirge yaaa
hiç hayır demem ve gerçekten insan izleyince can çekiyo yani ama izlemeden de olmuyo merak ediyorum ne yapacaklar diye
bende yapamam ama eşimi aradım walla akşam şunu sipariş versek gelirmi diye tamam dedi bakalımayy ne cesaret yaaa şimdi bi bakayım dedi ne oldğnu görmedim sadece duydum ve kapadım
yapamam çünkü şuanda
Artık bebek sanki karnımın heryerınde onceden saga poposunu yaslardı orası sıserdı sımdı solumada ayaklarını mı yaslıyor ne cıft taraflı gerdırıyor kucuk dana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?