2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hımm ıstemedıgınden mı yapmadın ?
Ben saati belli ve masa başı sabit işi yapamadığımdan. Hergün aynı rutin olunca çok sıkılıyorum. Illa kendi işimin patronu oldum o yüzden. Tabi ki zorluk çektim orası da ayrı mesele.

Bence nisa koy çok güzel bir isim benimde annemim adı :) Elif Nisa uydu sanki

Ben saati belli ve masa başı sabit işi yapamadığımdan. Hergün aynı rutin olunca çok sıkılıyorum. Illa kendi işimin patronu oldum o yüzden. Tabi ki zorluk çektim orası da ayrı mesele.

Bende hep kendi işimin patronu olmak istemişimdir merak ettim ne iş yapıyorsun

Benim eşim koldan kan alınmasına bile korkar
Gel doğuma gir desem benden önce bayılır herhalde
Zaten gerek te yok, ben mecbur olmasam bende girmezdim

kapı süsü harika!

o ponponlardan ben de aldım haribo fln koycağım kavanozların kapaklarına takıcam

balonlar sedefli parlak balonlardan mI?
bana da pembe beyaz lazım ama eönünde 100lü paket vardı alamadım tekli de bulamıorum nerden aldın sedefliyse?

muhabbet konularını mı tükettik ne
belkide ondan konuşcak bişey pek çıkmıyor

ya bu saatlerde TV8 deki ver fırına programına sardım... yapıyorlar yiyorlar bende pc karşısında öyle onları izliyorum sonra da olsa da yesem diyorum ama izlemeden de olmuyo

Ben bi akşam uyku tutmayınca gece onun tekrarını izledim
O saatte bi malzeme var bi malzeme yok evde, üşenmesem yoksa gördüğüm hamurişindne yapıcaktım
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyolar, zaten hamur işine bayılıyorum

ya bu saatlerde TV8 deki ver fırına programına sardım... yapıyorlar yiyorlar bende pc karşısında öyle onları izliyorum sonra da olsa da yesem diyorum ama izlemeden de olmuyo
ayy ne cesaret yaaa şimdi bi bakayım dedi ne oldğnu görmedim sadece duydum ve kapadım
yapamam çünkü şuanda

Artık bebek sanki karnımın heryerınde onceden saga poposunu yaslardı orası sıserdı sımdı solumada ayaklarını mı yaslıyor ne cıft taraflı gerdırıyor kucuk dana

bende sendenim Çekirge yaaa
hiç hayır demem ve gerçekten insan izleyince can çekiyo yani ama izlemeden de olmuyo merak ediyorum ne yapacaklar diye

yok canım sedefli değil.. pembelerın ustunde hosgeldın kızım yazıoo
beyazlar duz sedeflılerı bende begenıyorum.. ama bunları ben almafım sagolsun yengemle kuzenım almıslar dun :)

ayy ne cesaret yaaa şimdi bi bakayım dedi ne oldğnu görmedim sadece duydum ve kapadım
yapamam çünkü şuanda
bende yapamam ama eşimi aradım walla akşam şunu sipariş versek gelirmi diye tamam dedi bakalım

Artık bebek sanki karnımın heryerınde onceden saga poposunu yaslardı orası sıserdı sımdı solumada ayaklarını mı yaslıyor ne cıft taraflı gerdırıyor kucuk dana

neresi neremde bilmiyorum ama bazen canımı yakıyo özellikle sağ taraf orda neresi var çok merak ediyorum nefesimi kesiyo bazen arada vuruyorum yavaş ol diye ama hoşuma da gitmiyo değil

Kızlar ben çok halsizlik yaşıyorum, yatarken bilekollarımı nerey koyacağımı bilemyorum , dr um normal dedi, ama yine de korkuyorum, benimgibi olan var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…