ayyy yapmayla uğraşamam da ancak sipariş yöntemiİzleme boşver
Belki canın çeker
Yaparım diyosan izle
poposu olması lazım bası asagıdaysa benım kı donmustu cunkubende yapamam ama eşimi aradım walla akşam şunu sipariş versek gelirmi diye tamam dedi bakalım
neresi neremde bilmiyorum ama bazen canımı yakıyo özellikle sağ taraf orda neresi var çok merak ediyorum nefesimi kesiyo bazen arada vuruyorum yavaş ol diye ama hoşuma da gitmiyo değil
ayyy yapmayla uğraşamam da ancak sipariş yöntemi
görünüsleri cok guzell amaSedefli balonu sizden duydum baktım şu parlaklarmış dimi
Güzel ama satan yer bilmiyorum
Nette de 10 lusu 5 TL, 100 lüsü 20 küsür . Şimdi kargo vs de çıkar bulaşmıyım en iyisi
en güzeliydi canımhttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-...0925?scrf=son-gezdiklerim#product-information magnette bunda karar kıldık kızlar
bilmiyorum ki en son gittiğimde yan yatıyordu doktorum ne kadar geç dönerse iyidir demişti salı günü görücez dönmüş mü dönmemiş mi umarım dönmüştürpoposu olması lazım bası asagıdaysa benım kı donmustu cunku
işte sezeryan olan yazıyor kımısı , tabı erken gelme olayıda muhtemel =)
benımkılerde tarıh yok ne olur ne olmaz =)
isimde karar veremeyenler arasinda bende varim malesef..esim illede elif istiyor onuda kirmak istemiyorum o yüzden simdi elifin yanina bir isim ariyorum.. benim aklimda olanlar aslinda yaren, defne, nisa yada leyla idi.. cok zor coookk... aslinda kücüklügümden beri nazar ismini cok severim.. nazar boncugu hastasiyim.. ve herzaman bir kizim olursa ismini nazar koyucam diyodum.. ama elif nazar pek olmuyo gibi?
bende sendenim Çekirge yaaa
hiç hayır demem ve gerçekten insan izleyince can çekiyo yani ama izlemeden de olmuyo merak ediyorum ne yapacaklar diye
onu biliyorumda bugun extra sessiz geldi:)Evet grup dağıldı yarısı watsapta yarısı facede kaln sağlar buradayız :))
kuzum metabolizma hızlı çalışıyo benim sanırım birde genetik bizde herkes zayıftırhayır buna rağmen zayıfsınız bende çok severim ama dikkat ettiğim halde 64 kiloydum:)
valla bende aynısını düşünmüyor değilim daha görmeden ne oldğnu duyduğm andan itibaren olsada yesem diyorumbende yapamam ama eşimi aradım walla akşam şunu sipariş versek gelirmi diye tamam dedi bakalım
bayatlamasın istyrm cnm korkarm bide çocuklar falan yer bişey olur ondan sona kalsn diyoruz..
ben doğurmuşta olsam komşum bi günde halleder zaten eve gelene ikram etcem ben..
bakamıyorum bugün hiç buraya. Son hafta olunca işleri devretmek yoğunlaştırıyor ....
Kızlar bu da benden gelsin göbüşlerin gücü adınaEki Görüntüle 1384532
ama fotoların hepsi yan dönüp yükleniyor bi onu beceremedim.idare edin kızlar :)
Ben saati belli ve masa başı sabit işi yapamadığımdan. Hergün aynı rutin olunca çok sıkılıyorum. Illa kendi işimin patronu oldum o yüzden. Tabi ki zorluk çektim orası da ayrı mesele.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?