2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sedefli balonu sizden duydum baktım şu parlaklarmış dimi
Güzel ama satan yer bilmiyorum
Nette de 10 lusu 5 TL, 100 lüsü 20 küsür . Şimdi kargo vs de çıkar bulaşmıyım en iyisi

poposu olması lazım bası asagıdaysa benım kı donmustu cunku

bakamıyorum bugün hiç buraya. Son hafta olunca işleri devretmek yoğunlaştırıyor ....

elif klasik isimlerden
yanına bir de yeni isimlerden koyabilirsin

defneyi beğenirim bu arada

Arkadaşım da Eylül Elif koydu çok hoş, naif durdu...

Banada burda idil-boris Tuğsem ismini önermişti netten ismi tuğsem olan bebişlere bakmıştım hepsi çok sevimlilerdi isimde hoşuma gitti ama taiki karar vermek zor

bende yapamam ama eşimi aradım walla akşam şunu sipariş versek gelirmi diye tamam dedi bakalım
valla bende aynısını düşünmüyor değilim daha görmeden ne oldğnu duyduğm andan itibaren olsada yesem diyorum
yapılabilcek bişey olsa üşenmem yaparmda oluru yok

bayatlamasın istyrm cnm korkarm bide çocuklar falan yer bişey olur ondan sona kalsn diyoruz..
ben doğurmuşta olsam komşum bi günde halleder zaten eve gelene ikram etcem ben..

Aynen , sonlara dogru apmak lazım zaten bunlar bayatlamıyormus gercı ama yınede nekadar sona olsa okadar ıyı ,

benımkılerde yengem

Anladım evet dusunemedım onu bızde dua edıyoruz hayırlısı ıle en kısa zamanda kavusursun bebegıne , cok sukur ıyı bebısın , 900 gramlık bebıs geldı dunyaya tanıdıgımızın elım kadardı ınan suan oyle tatlı oldukı gayette saglıklı sen hıc uzme kendını , bebısıne hazırlan en yakın zamanda evıne gelecektır annesı , bıraz nazlı sadece okadar

benımkılerde yengem
Ben saati belli ve masa başı sabit işi yapamadığımdan. Hergün aynı rutin olunca çok sıkılıyorum. Illa kendi işimin patronu oldum o yüzden. Tabi ki zorluk çektim orası da ayrı mesele.

Ne mutlu sıze gonul ıster kendı ısımın patronu olayım =) ne yapıyorsunuz pekı iş olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…