[
masallah ıkınızede
Ama masadakılere daha cok gozum takıldı
kuzum metabolizma hızlı çalışıyo benim sanırım birde genetik bizde herkes zayıftır
Yaren ismi benim listemin başında:)) listemde benim zaten tek isim var :) orası da ayrı eşimin listesini bekliyorum :)isimde karar veremeyenler arasinda bende varim malesef..esim illede elif istiyor onuda kirmak istemiyorum o yüzden simdi elifin yanina bir isim ariyorum.. benim aklimda olanlar aslinda yaren, defne, nisa yada leyla idi.. cok zor coookk... aslinda kücüklügümden beri nazar ismini cok severim.. nazar boncugu hastasiyim.. ve herzaman bir kizim olursa ismini nazar koyucam diyodum.. ama elif nazar pek olmuyo gibi?
Off benimde
Banada burda idil-boris Tuğsem ismini önermişti netten ismi tuğsem olan bebişlere bakmıştım hepsi çok sevimlilerdi isimde hoşuma gitti ama taiki karar vermek zor
Elif ismini koymak isteyen anneler tek başına elif koymayın yanına muhakkak bir isim ekleyin... bir tavsiye:)benmde eşim illa elif diyor ama ben de bu isme pek yakın değildim ama şimdi alışmaya çalışıyorum bakalım farklı bi isim bulamazsak elif olcak gibi duruyor..
Ben cok sukur tamamen biraktim progestani ince ince sancilar bende de oluyo ama bir gunluk surekli degil kasilmanin nasil bisi oldugunu biliyor musun agri gibi mikızlarr kızlarrr sorarım size , ben progestanımı duzenlı olarak kullanıyorum , ama kac gundur kasıgıma ınce ınce sızılar agrılar gırıp duruyor , ^diren senben dıyorum sureklı ama bugun ıyıce uzadı bu sancılar , artık sorayım sıze dedım aynı durumu yasayanınız bılenınız varmııı
not = dr kasılmalarımın basladıgını soylemıstı progestan verdı.
ned3en canımElif ismini koymak isteyen anneler tek başına elif koymayın yanına muhakkak bir isim ekleyin... bir tavsiye:)
Ben cok sukur tamamen biraktim progestani ince ince sancilar bende de oluyo ama bir gunluk surekli degil kasilmanin nasil bisi oldugunu biliyor musun agri gibi mi
Bende oluyor kasılma ara ara sonra geçiyo geçen hafta bi kere çok ağrıdı geçmeseydi hemen doktora gidecektik ama doktorum kasılmaların olacağını söylemiştikızlarr kızlarrr sorarım size , ben progestanımı duzenlı olarak kullanıyorum , ama kac gundur kasıgıma ınce ınce sızılar agrılar gırıp duruyor , ^diren senben dıyorum sureklı ama bugun ıyıce uzadı bu sancılar , artık sorayım sıze dedım aynı durumu yasayanınız bılenınız varmııı
not = dr kasılmalarımın basladıgını soylemıstı progestan verdı.
Bende sevdim bu şekilde... Nisa ismi eklere güzel yakışıyor.. akraba çevremde olmasa düşünüyordum bende .Bence nisa koy çok güzel bir isim benimde annemim adı :) Elif Nisa uydu sanki
Bende oluyor kasılma ara ara sonra geçiyo geçen hafta bi kere çok ağrıdı geçmeseydi hemen doktora gidecektik ama doktorum kasılmaların olacağını söylemişti
Sedefli balonu sizden duydum baktım şu parlaklarmış dimi
Güzel ama satan yer bilmiyorum
Nette de 10 lusu 5 TL, 100 lüsü 20 küsür . Şimdi kargo vs de çıkar bulaşmıyım en iyisi
Bunun Magneti nasıl olacak ki kutu değilmi buhttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-...0925?scrf=son-gezdiklerim#product-information magnette bunda karar kıldık kızlar
Rahim agrisi dedigimiz sey kasilma olabilir hani dogum yaptiktan sonra rahim kasilip kendini toplar eski haline doner simdi ki kasilma ise doguma hazirlik olabilir o yuzden de dr erken dogum olabilir demistir illaki fark etmistir usg debebegın bı yere toplanmasından , yanı kasılıyor fln derız ya ondan mı bahsedıyorsun ?
benım rahım kasılmalarım baslamıs ve bunun erken dogum rıskı oldugunu soyledı progestanıda oyuzden verdı.
ama ben rahım kasılmasını nasıl hısedecegımı bılemıyorum belkıde o kasıgıma (tam orta kısıma ) gıren sancılar agrı gıbı degıl sancı odur , bılemıyorum ıste :S
Belki inanış olabilir ama ağır gelebiliyormuş tek başına ELif konulunca.. benim yiğenimin adı da Elif. Yanına Şeyma eklenmişti Elif Şeyma oldu.. Müdürümün kız kardeşi var Elif Esma..ned3en canım
Aynen kasığın oraya birden sancı giriyo, ben bu şekilde söyledim doktora kısa sürüyorsa ve sancıların arası uzunsa sıkıntı yok yalancı kasılmalar onlar dedibebegın bı yere toplanmasından , yanı kasılıyor fln derız ya ondan mı bahsedıyorsun ?
benım rahım kasılmalarım baslamıs ve bunun erken dogum rıskı oldugunu soyledı progestanıda oyuzden verdı.
ama ben rahım kasılmasını nasıl hısedecegımı bılemıyorum belkıde o kasıgıma (tam orta kısıma ) gıren sancılar agrı gıbı degıl sancı odur , bılemıyorum ıste :S
Rahim agrisi dedigimiz sey kasilma olabilir hani dogum yaptiktan sonra rahim kasilip kendini toplar eski haline doner simdi ki kasilma ise doguma hazirlik olabilir o yuzden de dr erken dogum olabilir demistir illaki fark etmistir usg de
Bende bebegin donuslerinde tuhaf bi agri hissediyorum tam rahim olan bolgede bende ona kasilma diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?