Grup dağılmadı dağılmazda,ben heryerdeyim mesela:))Evet grup dağıldı yarısı watsapta yarısı facede kaln sağlar buradayız :))
Aynen kasığın oraya birden sancı giriyo, ben bu şekilde söyledim doktora kısa sürüyorsa ve sancıların arası uzunsa sıkıntı yok yalancı kasılmalar onlar dedi
bende kasılma yokta karnımın sol tarafına bazen yırtılcak gıbı acıyor
kargo verilemz balona yaa
emnönünde 100lüsü 20 mi neydi ama 2 renk alıcam ve 3 tane lazım bana sadece...
ne vericem o kadar para dedim
sünet gibi tüm odaya balon da saçamam
Cok gizelmis benimde yaptirmam lazim ama magnet degil galibahttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-...0925?scrf=son-gezdiklerim#product-information magnette bunda karar kıldık kızlar
walla ne güzel yaa:)
bende kasılma yokta karnımın sol tarafına bazen yırtılcak gıbı acıyor
Agirligini bilmiyorum ama elifin tek basina anlami yok kuranda gecen bazi kelimeler var anlamsiz onlarin tek konulmamasi gerekiyor mesela aleyna uzerinize demek tek basina anlami yok o yuzden nur gibi ekleme yapilmasi gerekiyor isim koyarken kuranda geecen istiyosaniz anlaminada bakin kizlar anlamsiz isim koymak iyi degilBelki inanış olabilir ama ağır gelebiliyormuş tek başına ELif konulunca.. benim yiğenimin adı da Elif. Yanına Şeyma eklenmişti Elif Şeyma oldu.. Müdürümün kız kardeşi var Elif Esma..
totosunu nasıl anlıyosunuz yaaa belki başıdır ben anlayamıyorum hala neresi neremdetotosunu dayadığındır:) benimkide çok yapıyordu ama Allahtan bir süredir bıraktıda rahatladım..
Agirligini bilmiyorum ama elifin tek basina anlami yok kuranda gecen bazi kelimeler var anlamsiz onlarin tek konulmamasi gerekiyor mesela aleyna uzerinize demek tek basina anlami yok o yuzden nur gibi ekleme yapilmasi gerekiyor isim koyarken kuranda geecen istiyosaniz anlaminada bakin kizlar anlamsiz isim koymak iyi degil
benım genelde sagıma yaslıyor ya fırlıcak o toto sankı ordan oyletotosunu dayadığındır:) benimkide çok yapıyordu ama Allahtan bir süredir bıraktıda rahatladım..
Demet sen sağlık ocağına gitcektin nasılsın ?
cnm dondu ya bebek artık ustte poposu kaldıtotosunu nasıl anlıyosunuz yaaa belki başıdır ben anlayamıyorum hala neresi neremde
Aynen kasığın oraya birden sancı giriyo, ben bu şekilde söyledim doktora kısa sürüyorsa ve sancıların arası uzunsa sıkıntı yok yalancı kasılmalar onlar dedi
dün gittim kan verdim yarın sonuçları alıcam çek..
dönmüşmüdür benimki de ? geçen gittiğimde yan yatıyo demişti doktorcnm dondu ya bebek artık ustte poposu kaldı
totosunu nasıl anlıyosunuz yaaa belki başıdır ben anlayamıyorum hala neresi neremde
32+1 de benım kı donmustudönmüşmüdür benimki de ? geçen gittiğimde yan yatıyo demişti doktor
Biz İkra koyacağız
Tek olur dimi
İkra: Oku demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?