- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
çok bariz belliyse mutlaka bi tarifi vardır :)canım benimki tee 25.-26. haftalardan beri başı aşağıda dönüş o dönüşbirde çok bariz belli şimdi nasıl tarif edeyim bilemedim
bence çook güzel çekirgee
bende emir kaan istiyorum peygamberimizn soyundan gelen demek..
bizde karar verdir Gökay olucak Rabbim nasip ederse :) büyük oğlum da GörkemSizinki de güzelmiş, adıyla yaşasın paşa
Hayırlı sonuçlarla dön inşallah
Benim biraz yükseldi kanım şükür
Allah herkese şifa versin
Sizinki de güzelmiş, adıyla yaşasın paşa
bizde karar verdir Gökay olucak Rabbim nasip ederse :) büyük oğlum da Görkem
Dün yolda ilkokul arkadaşımı gördüm
Şaşırdık konuştuk
Ondan daha samimi olduğum bi arkadaş vardı, ortak arkadaşımız
Meğerse onla komşuymuşuz da haberim yokmuş
Tel istedim müsait olunca arıycam
Nerden nereye
sorma ama bana diyorki Görkem şu an babacı tamamen baba ne derse o doğrudur.. anne belki kardeşim senin yanında olurUyumlu olmuş 2 kardeş
Ama biraz büyüsün güreşir evde 2 erkek
benım genelde sagıma yaslıyor ya fırlıcak o toto sankı ordan oyle
Doktorum bel içinde, bel ortasında başlayıp aşağılara doğru artarsa gel dedibenimki bu sınıfa giriyor galiba:) tabi birde bel ağrım var...
çok bariz belliyse mutlaka bi tarifi vardır :)
sorma ama bana diyorki Görkem şu an babacı tamamen baba ne derse o doğrudur.. anne belki kardeşim senin yanında olur3 erkekle başım belada olucam galiba
genelde göbeğimin çevresinde oluyo öyle bişi o zaman totosu o sıpamın :)yani yuvarlak tümsek bişiybildiğin toto işte
Yok yok korkma senin ki zaten belli sezeryan olacak, biz normal düşünenler sıkıntılı ne zaman hangi vakitte muammaBende hiç anlamıyorum
Nerde doğurduya gitmesem iyi ( :
oğlum çok usludur, uysal uyumlu bi yapısı var.. ne doğduğunda ne bebekten ne de şimdi bi sıkıntısı yok kuzumun ama bu doğacak sıpadan korkuyorum genelde 2. çocuklar yaramaz olurlar ya birde o kadar çok çocuk kınadık ki eşimle eşim bile diyo bizim bu düz duvarlarda tırmanacak herkesi kınadık diyo :)Erkek çocukları kızlara oranla daha yaramaz
Hele 2 erkek kardeşse coşuyolar
Aman iyi olsun da coşsunlar
Evhamlı bi tip değilsen sorun değil
Benim ablamın 2 oğlu var, evhamlı kendisi
Onlar kavga edince oturuyo ağlıyoya da evi krilettiler diye bunalıyo filan
Çok ta sıkmamak lazım aslında her yaşın ayrı güzelliği var
Diğer ablamın kızları var oldukça uslular
Onlar niye uslu benimkiler değil diye daha bi içerliyoablam da aşırı duygusal
Doktorum bel içinde, bel ortasında başlayıp aşağılara doğru artarsa gel dedi
bizdede öyle olacak gibi o yüzden bi isim daha ariyorum..benmde eşim illa elif diyor ama ben de bu isme pek yakın değildim ama şimdi alışmaya çalışıyorum bakalım farklı bi isim bulamazsak elif olcak gibi duruyor..
masallah size :nazar;Kızlar bu da benden gelsin göbüşlerin gücü adınaEki Görüntüle 1384532
ama fotoların hepsi yan dönüp yükleniyor bi onu beceremedim.idare edin kızlar :)
evet nisa elife en cok uyanlardan sanki.. esim elifde israr etmese nisa nur düsünmüstüm aslinda.. :)Bence nisa koy çok güzel bir isim benimde annemim adı :) Elif Nisa uydu sanki
evet defneyi bende cok begeniyorum ama esimin aklina sürekli defnetmek geliyormus nerden cikardiysa iste :-Delif klasik isimlerden
yanına bir de yeni isimlerden koyabilirsin
defneyi beğenirim bu arada
Arkadaşım da Eylül Elif koydu çok hoş, naif durdu...
hic duymadim daha önce biraz arastiriyim ama zaten tek elif istemiyorum..Belki inanış olabilir ama ağır gelebiliyormuş tek başına ELif konulunca.. benim yiğenimin adı da Elif. Yanına Şeyma eklenmişti Elif Şeyma oldu.. Müdürümün kız kardeşi var Elif Esma..
öylemii ben elifin anlami var biliyorum yani internetten okudugum kadarini.. ince uzun boylu kiz, ülfet eden, dost, tanidik yaziyor.. ama ben zaten elifin yanina bir isim ariyorum canim anlami güzel olan önerebilecegin bir isim varmi?Agirligini bilmiyorum ama elifin tek basina anlami yok kuranda gecen bazi kelimeler var anlamsiz onlarin tek konulmamasi gerekiyor mesela aleyna uzerinize demek tek basina anlami yok o yuzden nur gibi ekleme yapilmasi gerekiyor isim koyarken kuranda geecen istiyosaniz anlaminada bakin kizlar anlamsiz isim koymak iyi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?