2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok yok korkma senin ki zaten belli sezeryan olacak, biz normal düşünenler sıkıntılı ne zaman hangi vakitte muamma

Ama işte sezeryan tarihini bekler mi diyorum bu sefer de

O zaman çok değişmez
2.ufak diye zaten biraz daha şımartılır o kadar
Ama tek çocuklar uslu oluyo 2 kardeş olunca tabi coşuyolar genelde
Sağlıklı olsunlarda coşsunlar cidden

benim ablamınki öle işte düz duvara tırmanırdı, çok kınadım kızdım şimdi kızım çok kıpırdak, kendimi alıştırmaya çalışıyorum bendeablamın engin bilgilerinden yararlanıcam artık

Kızlatrbenim sağdaki bebeğim,tam sağıma tüm vücut olarak geriyo kendini,soldaki de aynı solda toto germesi ya da güm vücut yapıyo.çığlık atasım geliyo.karnımın ortası havuz gibi oluyo:) 2 ye ayrılıyorum diyorum resmen,Allahtan uzun sürmüyo...

Benim kızda kesin geç konuşacak hem komşunun oğlunu hemde görümcenin kızını bu yaşa gelmişler hala yemeğe mama diyorlar anne baba dışında kelime konuşamıyorlar deyip durduk eşimle

Benim kızda kesin geç konuşacak hem komşunun oğlunu hemde görümcenin kızını bu yaşa gelmişler hala yemeğe mama diyorlar anne baba dışında kelime konuşamıyorlar deyip durduk eşimle
istemsizde olsa kınıyosun işte ya... RAbbim büyük dağına göre kar verirmiş diyelim belki beklediğimiz gibi olmazlar :)

Elif önüne ya da arkasına geldiği kelimeye anlam katar.aslında bu bile bir anlam bence.yanına gelen herşeye anlam katması....

Ay senınkı daha bı degısıktır ya , hıc ıkız bebek karnı gormedım senı gormek ısterdım =))

ay canim kusura bakma kafa gidik benimahkam kesiyom bide yanlis hatirladim elif degil nurdu tek konmayan elif konur anlamini bilmiyorum ama konur tereddut ettiklerinizi diyanetin sitesinden bakin ama nisa guzel bence anlamida kadin demek

Eşimle beni tanıyanlar sizinki bir yaşına girmeden konuşurda yürürde diyorlarda kınamalarımız aklıma geldikçe zor diyorum :))

bende de tam anlamıyla kınamak değilde bazı şeyler hoşuma gitmyr mesela çocuğuyla ilgilenmeyen anne gibi vs.
korkuyormda başıma gelir mi diye.. abim diyor mesela nefret ettiğim bişey vardı şimdi onu çocuğum yapıyor diyor.. fazla nefrette etmemek lazım sanrm.. ama benmde tik oldğm konular var nolcak bilmiyorum

ay canim kusura bakma kafa gidik benimahkam kesiyom bide yanlis hatirladim elif degil nurdu tek konmayan elif konur anlamini bilmiyorum ama konur tereddut ettiklerinizi diyanetin sitesinden bakin ama nisa guzel bence anlamida kadin demek
hic sorun degil canim gayet normal senin aklin kizinda simdi :) evet nuru bende duymustum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…