Yok yok korkma senin ki zaten belli sezeryan olacak, biz normal düşünenler sıkıntılı ne zaman hangi vakitte muamma
oğlum çok usludur, uysal uyumlu bi yapısı var.. ne doğduğunda ne bebekten ne de şimdi bi sıkıntısı yok kuzumun ama bu doğacak sıpadan korkuyorum genelde 2. çocuklar yaramaz olurlar ya birde o kadar çok çocuk kınadık ki eşimle eşim bile diyo bizim bu düz duvarlarda tırmanacak herkesi kınadık diyo :)
bende yarın gideceğim dr a, orda söylerim artık zaten varsa bişey nts de çıkar herhalde
Anlamli sonucta olur heralde nete bak istersen diyanet islerinin sitesi var hangi isimler caiz hangisi degil yaziyoduBiz İkra koyacağız
Tek olur dimi
İkra: Oku demek
oğlum çok usludur, uysal uyumlu bi yapısı var.. ne doğduğunda ne bebekten ne de şimdi bi sıkıntısı yok kuzumun ama bu doğacak sıpadan korkuyorum genelde 2. çocuklar yaramaz olurlar ya birde o kadar çok çocuk kınadık ki eşimle eşim bile diyo bizim bu düz duvarlarda tırmanacak herkesi kınadık diyo :)
Benim kızda kesin geç konuşacak hem komşunun oğlunu hemde görümcenin kızını bu yaşa gelmişler hala yemeğe mama diyorlar anne baba dışında kelime konuşamıyorlar deyip durduk eşimleoğlum çok usludur, uysal uyumlu bi yapısı var.. ne doğduğunda ne bebekten ne de şimdi bi sıkıntısı yok kuzumun ama bu doğacak sıpadan korkuyorum genelde 2. çocuklar yaramaz olurlar ya birde o kadar çok çocuk kınadık ki eşimle eşim bile diyo bizim bu düz duvarlarda tırmanacak herkesi kınadık diyo :)
Bende yarın gideceğim nst ye
Geç gelirim o yüzden
Birşey çıkmaz canım inşallah stres yapmabende yarın gideceğim dr a, orda söylerim artık zaten varsa bişey nts de çıkar herhalde
istemsizde olsa kınıyosun işte ya... RAbbim büyük dağına göre kar verirmiş diyelim belki beklediğimiz gibi olmazlar :)Benim kızda kesin geç konuşacak hem komşunun oğlunu hemde görümcenin kızını bu yaşa gelmişler hala yemeğe mama diyorlar anne baba dışında kelime konuşamıyorlar deyip durduk eşimle
Elif önüne ya da arkasına geldiği kelimeye anlam katar.aslında bu bile bir anlam bence.yanına gelen herşeye anlam katması....bizdede öyle olacak gibi o yüzden bi isim daha ariyorum..
masallah size :nazar;
evet nisa elife en cok uyanlardan sanki.. esim elifde israr etmese nisa nur düsünmüstüm aslinda.. :)
evet defneyi bende cok begeniyorum ama esimin aklina sürekli defnetmek geliyormus nerden cikardiysa iste :-D
hic duymadim daha önce biraz arastiriyim ama zaten tek elif istemiyorum..
öylemii ben elifin anlami var biliyorum yani internetten okudugum kadarini.. ince uzun boylu kiz, ülfet eden, dost, tanidik yaziyor.. ama ben zaten elifin yanina bir isim ariyorum canim anlami güzel olan önerebilecegin bir isim varmi?
Birşey çıkmaz canım inşallah stres yapma
Eşimle beni tanıyanlar sizinki bir yaşına girmeden konuşurda yürürde diyorlarda kınamalarımız aklıma geldikçe zor diyorum :))istemsizde olsa kınıyosun işte ya... RAbbim büyük dağına göre kar verirmiş diyelim belki beklediğimiz gibi olmazlar :)
Kızlatrbenim sağdaki bebeğim,tam sağıma tüm vücut olarak geriyo kendini,soldaki de aynı solda toto germesi ya da güm vücut yapıyo.çığlık atasım geliyo.karnımın ortası havuz gibi oluyo:) 2 ye ayrılıyorum diyorum resmen,Allahtan uzun sürmüyo...
:) kocamanAy senınkı daha bı degısıktır ya , hıc ıkız bebek karnı gormedım senı gormek ısterdım =))
bende duymuştm sanki öyle bişey ama sebebi ne ki?Elif ismini koymak isteyen anneler tek başına elif koymayın yanına muhakkak bir isim ekleyin... bir tavsiye:)
:) kocaman
ay canim kusura bakma kafa gidik benimahkam kesiyom bide yanlis hatirladim elif degil nurdu tek konmayan elif konur anlamini bilmiyorum ama konur tereddut ettiklerinizi diyanetin sitesinden bakin ama nisa guzel bence anlamida kadin demekbizdede öyle olacak gibi o yüzden bi isim daha ariyorum..
mkah size :nazar;
evet nisa elife en cok uyanlardan sanki.. esim elifde israr etmese nisa nur düsünmüstüm aslinda.. :)
evet defneyi bende cok begeniyorum ama esimin aklina sürekli defnetmek geliyormus nerden cikardiysa iste :-D
hic duymadim daha önce biraz arastiriyim ama zaten tek elif istemiyorum..
öylemii ben elifin anlami var biliyorum yani internetten okudugum kadarini.. ince uzun boylu kiz, ülfet eden, dost, tanidik yaziyor.. ama ben zaten elifin yanina bir isim ariyorum canim anlami güzel olan önerebilecegin bir isim varmi?
Eşimle beni tanıyanlar sizinki bir yaşına girmeden konuşurda yürürde diyorlarda kınamalarımız aklıma geldikçe zor diyorum :))
hic sorun degil canim gayet normal senin aklin kizinda simdi :) evet nuru bende duymustum..ay canim kusura bakma kafa gidik benimahkam kesiyom bide yanlis hatirladim elif degil nurdu tek konmayan elif konur anlamini bilmiyorum ama konur tereddut ettiklerinizi diyanetin sitesinden bakin ama nisa guzel bence anlamida kadin demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?