2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

of of bir an önce dogursak ya zaman geçse cok agirlastimmmmmm! nefes alamiorm doya doya...

bilmiyorum ki en son gittiğimde yan yatıyordu doktorum ne kadar geç dönerse iyidir demişti salı günü görücez dönmüş mü dönmemiş mi umarım dönmüştür
Benimde bebişim ters duruyor ama doktor haftalar geçtikçe dönmesi zor dedi seninki neden ne kadar geç dönerse iyi demiş anlamadım ?

selam kızlar geçmişi okuyup tek seferde cvap yazayım dedim ama baya oldu akşam hepsini birden okuyunca böyle oluyo

Alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor
1-2 ay dikkat etmeye çalıştım sağlıklı beslensin diye ama burnumda tüttü zararlı şeyler
Sonra da taviz tavizi doğurdu
bende çaydan çok taviz veremiyorum ya içmediğimde burnumda tütüyor, napcam bilmem

benimde doğumdan 2 hafta sonra 10 kg gitmişti doğumdan hemen önce ve sonra tartıldım 6.5 kg doğumda 3-3.5 kg da şişlikle gitti
EPİDURAL SANIYODUM BEN ONU
ONUN İĞNESİ OMURİLİK İÇİN ZARARLIYMIŞ
Bİ DE BEN RAHAT DURMAM BENCE O YÜZDEN TAM BAYILSAM HERKES İÇİN DAHA İYİ

canım spinalden yada epiduralden sonra genel anezteziye göre daha az ağrın sızın oluyor ben spinalden sonra hiç ağrı sızı hissetmemiştim ağrı kesici bile almadım o kadar rahat geçti, genel olan arkadaşlar doğumdan bi kaç saat sonraya kadar biraz ağrı acı olduğunu anlatmışlardı bünyeden bünyeye değişmiyorsa bu açıdan daha rahat olabilir spinal yada epidural doğum...İlk doğumda doktorumuzda aneztesist de daha konforlu bi doğum olduğundan hep spinal yapıyoruz demişti aklının bi köşesinde bulunsun yinede araştırır kararını verirsin çok rahat olmuştu benimki

o herşeye yorum yapanlardan bizim okuldada var :) boşver canım geçen arkadaşın oğlu oldu gülkurusu lohusa pijama takımı giymişti hamile bodyleride pembeydi nasıl hoşuna gidiyorsa öyle yap insan kendini daha iyi hissediyor öyle

Komik olabilir ama hasta bezi ile Pedi aynı şey , mi?

yok canım hasta bezi hastalar için kullanılan büyükçe çocuk bezinden biraz büyük :) bez oluyor, kanama fazla olduğundan ancak yetiyor...

maşalah canım 4. bebişmi geliyor sağlıkla gelsin inş.bende spianl olmuştum çok rahat bi doğumdu gerçekten...

Kızım sezeryan oldu öyle güldür güldür bir kanamam olmadı... kimseden de duymadım sezeryan olupda çok kanaması olan uzun pedler yeterli oluyor... ben öyle yapacam... :)

kızlar bende sezeryan oldum ama baya kanama olmuştu ilk günler bi hafta sonra azalmıştı yavaş yavaş sezeryanda daha fazla oluyor diye biliyorum ben, eve geçince de 1-2 tane hasta bezi kullanmıştım hatta ben pedlerle idare edilecek kadar az değildi çünkü...
bir kaç arkadaş var etrafımda bebekleri çok yaramaz onlarınkide kıpır kıpırmış karınlarında. yaramaz olucaz sanırım :)

ay benimkide hiç durmuyo ya sürekli hareket halinde sıpa :)

ayyy yengem kızıma cıcıler almıss , süslü olucaz bız hıh dıyede msj atmıs ya =)) nazar degecek yengeme ya =) Eki Görüntüle 1383457 Eki Görüntüle 1383458 Eki Görüntüle 1383459

bu yengeden bende istiyorum :) ne güzel ya bizim bırak yengeyi eşimin yarafından hiç kimse sormuyor bile kıcıklar
Aynen öyle
Bana sadece doğum ne zaman diyolar mesela hala

aynen benimkilerde aynı sadece doğum tarihini soruyorlar oda yabancı gibi komşusuna soruyor sanki, ne zamandı senin doğum? soruş tarzları bu
hepsiaynı bunların kayınvalide doğacağını öğrendiğinden beri hiç sormadı 4 görümce den sadece 1 taneside doğum tarihini sordu annemle ablamda her aradıklarında bebiş nasıl diye benden önce onu soruyolarilk kızımdada görümcenin biri bi elbise almış getirmiş kırk yıl kalsa giydirmem 5 liralık bişey hani parasında değilim zaten ama kardeşinin çocuğuna alıyosun iki kuruş daha koyup güzel bişy alabilirsinkomşuya götürmüyosun hani biliyolarda o tarz şeyleri giydirmeyeceğimi evde var olan saçma bişeyi almış gelmişti okadar , aman beklemiyorum zaten onlardan bişy doğumdan sonrada ilgilenmezler inş. da bide suratlarını çekmem onların kıcıklar

Benimde bebişim ters duruyor ama doktor haftalar geçtikçe dönmesi zor dedi seninki neden ne kadar geç dönerse iyi demiş anlamadım ?
ne kadar geç dönerse doğum o kadar ertelenir erken olmaz dedi bende anlamadım bakalım salı kontrolüm var dönmüş mü dönmemiş mi öğrenicem

1. Doğru yol gösteren, hidayet eden. 2. Allah'ın isimlerinden. 3. Kur'an-ı Kerim. Ek almadan isim olarak kullanılmaz. Hudanur gibi.
anlamı böyleymiş ama şimdi düşündümde eşim acaba hüda ya Hüdaverdi dermi
eşim bi çok isme kulp takıyo çünkü okula gittiğinde öyle diyebilirlermiş.. gerçi erkeklerin çoğu öyle galiba abilerm arkadaşlarm bile isimlere aynı tepkileri veriyorlar..

Benim oğluşda baş geliş pozisyonundaydı... tam tersine dönmüş makat aşağı baş yukarı ... ne ara döndü bilmiyorum maşallah öyle hareketli ki

riskli isim bence hiç girme

kızlar ya bide son haftalarda benim gibi hamilelik duygusallığı çöken varmı aranızda , biri merhaba dese ağlıycam nerdeyse eşimin her söylediğine takar oldum adamcağızda napacağını şaşırdı normal cümlelerin altında başka şeyler arıyorum iyice tuhaflaştım bide herşeye alınır oldum böyle değilimdir normalde hatta çok gülerim, eşime de rahat vermiyorum şimdi yok sen benden sıkıldın dimi, ben kilo aldım diye begenmiyosun dimi evliliğimizdenmi sıkıldın yok şunu söylerken ters ters baktın bilmem ne saçmalıyorum iyice dün durup dururken söylediği bi cümleye taktım ağlama tuttu gittim yarım saat ağladım sonra dedim kafayımı yiyorum nedir ...Rüyamda da başka bi hatunla gördüm zaten hamileliğin saçmalıkları gaiba bunlarda

Al benden de o kadar... aynı şeyleri yaşadım geçen gün... oturdum ağladım ağladım rahatladım

bana müsade kızlar hepinize iyi akşamlar.... yarın cuma... karne alıcaz biz :).... öğleye doğru gelirim sanırım öptüm hepinizi

Ben varim 3 cocuga nasil bakicam evi temizkeyebileckmiyim yemek yapabileckmiym utu ne olacak bebege bakabilir miyim sıkıntisuna dustum hamilelegimin basindan beri hic aglamamistim aglak biri oldum es konusunda da ayniyim her yaptigi her soyledigi zoruma gidio

hahahah o hepimizde var sanırım
bende eşimi rüyamda en yakın ark aldatırken gördüm geçen gece de karşı komşumla gördüm:))

kızlar iyi akşamlar yarın sağlık ocağından sonuçlarımı almaya gidicem

görüşmek dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…