baktım da sezaryan %80, normal doğum % 100 karşılıyorpekı bırsey soracagım koc allıanz %80 ınınımı karsılıyor %100 mü? polıcelerımıze gore fark eder bu gercı dımı?
anlamı nedirhüda ismi nasıl sizce arkadaşlar ?
Benimde bebişim ters duruyor ama doktor haftalar geçtikçe dönmesi zor dedi seninki neden ne kadar geç dönerse iyi demiş anlamadım ?bilmiyorum ki en son gittiğimde yan yatıyordu doktorum ne kadar geç dönerse iyidir demişti salı günü görücez dönmüş mü dönmemiş mi umarım dönmüştür
bende çaydan çok taviz veremiyorum ya içmediğimde burnumda tütüyor, napcam bilmemAlışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor
1-2 ay dikkat etmeye çalıştım sağlıklı beslensin diye ama burnumda tüttü zararlı şeyler
Sonra da taviz tavizi doğurdu
benimde doğumdan 2 hafta sonra 10 kg gitmişti doğumdan hemen önce ve sonra tartıldım 6.5 kg doğumda 3-3.5 kg da şişlikle gittiHerkes kilolardan yakınmış
Bende 15 kilo aldım ama takmıyorum
Bende bebekle sağ slaim kurtulalım da başka bişey istemiyorum
Bi arkadaş doğum yaptı
8 kilo bebek eşi ve suyu gidiyomuş 2 kilodan fazlada şişliği vamrış 10 kilosunu hemen vermiş
EPİDURAL SANIYODUM BEN ONU
ONUN İĞNESİ OMURİLİK İÇİN ZARARLIYMIŞ
Bİ DE BEN RAHAT DURMAM BENCEO YÜZDEN TAM BAYILSAM HERKES İÇİN DAHA İYİ
o herşeye yorum yapanlardan bizim okuldada var :) boşver canım geçen arkadaşın oğlu oldu gülkurusu lohusa pijama takımı giymişti hamile bodyleride pembeydi nasıl hoşuna gidiyorsa öyle yap insan kendini daha iyi hissediyor öyleYa kızlar bişey sorcam biraz alakasız olcak ama ben şimdi geceliğimi ve pijamamı uçuk pembe aldım.krem rengi iç gosteriyordu mavilerde çok soluk duruyordu.ama iş arkadaşlarım yok olmaz erkek bebek olcak mavi yada krem olmalı pembe olmaz dedi kafam karıştı..olmaz mı yani?
Komik olabilir ama hasta bezi ile Pedi aynı şey , mi?
Canım ben 3 çocuğumu da spinal sezeryanle doğurdum.Belin çukur kısmından iğne yapıyorlar ama hiiiç acımıyor.Otur ve belini kamburlaştır dedi doktor ve kımıldama dedi 10 saniye bile sürmedi yatabilirsin dedi yatınca yavaş yavaş ayağımın soğuduğunu hissettim sonra ayaklarımı kıpırdatamadım.İsteyen o şekilde ameliyat oluyor ama benim kapalı ortam korkum olduğu için uyku ilacıyla(sedasyon) uyutuyorlar.En azından bebeğe anestezi geçmiyor.Üstelik 2 doğumumu devlette yaptım 1i özeldi sadece.Bunda da spinal olacak kısmetse.Genel anesteziden uyanamayanlar da oluyor ama spinalde öyle bir risk yokmuş.
kızlar doğumdan sonraki kanama için ben büyük boy pedler yeterli olur diye ondan koydum ama dün görümcemle konuştum kesinlikle hastabezi al pedler küçük kalır dedi. deneyimli anneler hastabezi mi alalım? hasta bezi alacaksak nasıl birşey olacak ne marka mesela ben daha önce hiç görmedim de
Kızım sezeryan oldu öyle güldür güldür bir kanamam olmadı... kimseden de duymadım sezeryan olupda çok kanaması olan uzun pedler yeterli oluyor... ben öyle yapacam... :)
bir kaç arkadaş var etrafımda bebekleri çok yaramaz onlarınkide kıpır kıpırmış karınlarında. yaramaz olucaz sanırım :)
ayyy yengem kızıma cıcıler almıss , süslü olucaz bız hıh dıyede msj atmıs ya =)) nazar degecek yengeme ya =) Eki Görüntüle 1383457 Eki Görüntüle 1383458 Eki Görüntüle 1383459
Aynen öyle
Bana sadece doğum ne zaman diyolar mesela hala
hepsiaynı bunlarınbana tuhaf gelıyor ya bende hala oldum ve aklım gıdıyordu, yengemle gun sayıyor alısverıse fln gıdıyordum , her asamalarını takıp edıyordum , bunlar sormuyor bıle , renklı usg aldıgımızda esım telden gonderdı ablasına bak nasılda bana benzıyor yegenın dıye, ses seda yok aradı sonra resım attım sana baksana dıye , he evet gordum dedı , sadece bu kadar =)
hüda ismi nasıl sizce arkadaşlar ?
ne kadar geç dönerse doğum o kadar ertelenir erken olmaz dedi bende anlamadım bakalım salı kontrolüm var dönmüş mü dönmemiş mi öğrenicemBenimde bebişim ters duruyor ama doktor haftalar geçtikçe dönmesi zor dedi seninki neden ne kadar geç dönerse iyi demiş anlamadım ?
1. Doğru yol gösteren, hidayet eden. 2. Allah'ın isimlerinden. 3. Kur'an-ı Kerim. Ek almadan isim olarak kullanılmaz. Hudanur gibi.anlamı nedir
riskli isim bence hiç girme1. Doğru yol gösteren, hidayet eden. 2. Allah'ın isimlerinden. 3. Kur'an-ı Kerim. Ek almadan isim olarak kullanılmaz. Hudanur gibi.
anlamı böyleymiş ama şimdi düşündümde eşim acaba hüda ya Hüdaverdi dermi
eşim bi çok isme kulp takıyo çünkü okula gittiğinde öyle diyebilirlermiş.. gerçi erkeklerin çoğu öyle galiba abilerm arkadaşlarm bile isimlere aynı tepkileri veriyorlar..
hüda tuhaf ya.hüda ismi nasıl sizce arkadaşlar ?
herkes bişey söylüyo bu konudabenimki aktarılacak doğum sonrasına.yani ilgilenen arkadaş öyle dedi.37. haftam 6 şubatta doluyor.
kızlar ya bide son haftalarda benim gibi hamilelik duygusallığı çöken varmı aranızda , biri merhaba dese ağlıycam nerdeyse eşimin her söylediğine takar oldum adamcağızda napacağını şaşırdı normal cümlelerin altında başka şeyler arıyorum iyice tuhaflaştımbide herşeye alınır oldum böyle değilimdir normalde hatta çok gülerim, eşime de rahat vermiyorum şimdi yok sen benden sıkıldın dimi, ben kilo aldım diye begenmiyosun dimi evliliğimizdenmi sıkıldın yok şunu söylerken ters ters baktın bilmem ne saçmalıyorum iyice dün durup dururken söylediği bi cümleye taktım ağlama tuttu gittim yarım saat ağladım sonra dedim kafayımı yiyorum nedir ...Rüyamda da başka bi hatunla gördüm zaten hamileliğin saçmalıkları gaiba bunlarda
riskli isim bence hiç girme
bende vazgeçtim şimdi..hüda tuhaf ya.
Ben varim 3 cocuga nasil bakicam evi temizkeyebileckmiyim yemek yapabileckmiym utu ne olacak bebege bakabilir miyim sıkıntisuna dustum hamilelegimin basindan beri hic aglamamistim aglak biri oldum es konusunda da ayniyim her yaptigi her soyledigi zoruma gidiokızlar ya bide son haftalarda benim gibi hamilelik duygusallığı çöken varmı aranızda , biri merhaba dese ağlıycam nerdeyse eşimin her söylediğine takar oldum adamcağızda napacağını şaşırdı normal cümlelerin altında başka şeyler arıyorum iyice tuhaflaştımbide herşeye alınır oldum böyle değilimdir normalde hatta çok gülerim, eşime de rahat vermiyorum şimdi yok sen benden sıkıldın dimi, ben kilo aldım diye begenmiyosun dimi evliliğimizdenmi sıkıldın yok şunu söylerken ters ters baktın bilmem ne saçmalıyorum iyice dün durup dururken söylediği bi cümleye taktım ağlama tuttu gittim yarım saat ağladım sonra dedim kafayımı yiyorum nedir ...Rüyamda da başka bi hatunla gördüm zaten hamileliğin saçmalıkları gaiba bunlarda
kızlar ya bide son haftalarda benim gibi hamilelik duygusallığı çöken varmı aranızda , biri merhaba dese ağlıycam nerdeyse eşimin her söylediğine takar oldum adamcağızda napacağını şaşırdı normal cümlelerin altında başka şeyler arıyorum iyice tuhaflaştımbide herşeye alınır oldum böyle değilimdir normalde hatta çok gülerim, eşime de rahat vermiyorum şimdi yok sen benden sıkıldın dimi, ben kilo aldım diye begenmiyosun dimi evliliğimizdenmi sıkıldın yok şunu söylerken ters ters baktın bilmem ne saçmalıyorum iyice dün durup dururken söylediği bi cümleye taktım ağlama tuttu gittim yarım saat ağladım sonra dedim kafayımı yiyorum nedir ...Rüyamda da başka bi hatunla gördüm zaten hamileliğin saçmalıkları gaiba bunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?