baktım da sezaryan %80, normal doğum % 100 karşılıyor
İkra çok güzel ama yanına bişey koymana gerek yok benceBiz İkra koyacağız
Tek olur dimi
İkra: Oku demek
selam kızlar geçmişi okuyup tek seferde cvap yazayım dedim ama baya olduakşam hepsini birden okuyunca böyle oluyo
bende çaydan çok taviz veremiyorum ya içmediğimde burnumda tütüyor, napcam bilmem
benimde doğumdan 2 hafta sonra 10 kg gitmişti doğumdan hemen önce ve sonra tartıldım 6.5 kg doğumda 3-3.5 kg da şişlikle gitti
canım spinalden yada epiduralden sonra genel anezteziye göre daha az ağrın sızın oluyor ben spinalden sonra hiç ağrı sızı hissetmemiştim ağrı kesici bile almadım o kadar rahat geçti, genel olan arkadaşlar doğumdan bi kaç saat sonraya kadar biraz ağrı acı olduğunu anlatmışlardı bünyeden bünyeye değişmiyorsa bu açıdan daha rahat olabilir spinal yada epidural doğum...İlk doğumda doktorumuzda aneztesist de daha konforlu bi doğum olduğundan hep spinal yapıyoruz demişti aklının bi köşesinde bulunsun yinede araştırır kararını verirsin çok rahat olmuştu benimki
o herşeye yorum yapanlardan bizim okuldada var :) boşver canım geçen arkadaşın oğlu oldu gülkurusu lohusa pijama takımı giymişti hamile bodyleride pembeydi nasıl hoşuna gidiyorsa öyle yap insan kendini daha iyi hissediyor öyle
yok canım hasta bezi hastalar için kullanılan büyükçe çocuk bezinden biraz büyük :) bez oluyor, kanama fazla olduğundan ancak yetiyor...
maşalah canım 4. bebişmi geliyor sağlıkla gelsin inş.bende spianl olmuştum çok rahat bi doğumdu gerçekten...
kızlar bende sezeryan oldum ama baya kanama olmuştu ilk günler bi hafta sonra azalmıştı yavaş yavaş sezeryanda daha fazla oluyor diye biliyorum ben, eve geçince de 1-2 tane hasta bezi kullanmıştım hatta ben pedlerle idare edilecek kadar az değildi çünkü...
ay benimkide hiç durmuyo ya sürekli hareket halinde sıpa :)
bu yengeden bende istiyorum :) ne güzel ya bizim bırak yengeyi eşimin yarafından hiç kimse sormuyor bile kıcıklar
esımın tarafından banada bısı soran yok =)
aynen benimkilerde aynı sadece doğum tarihini soruyorlar oda yabancı gibi komşusuna soruyor sanki, ne zamandı senin doğum? soruş tarzları bu
hepsiaynı bunlarınkayınvalide doğacağını öğrendiğinden beri hiç sormadı 4 görümce den sadece 1 taneside doğum tarihini sordu annemle ablamda her aradıklarında bebiş nasıl diye benden önce onu soruyolar ilk kızımdada görümcenin biri bi elbise almış getirmiş kırk yıl kalsa giydirmem 5 liralık bişey hani parasında değilim zaten ama kardeşinin çocuğuna alıyosun iki kuruş daha koyup güzel bişy alabilirsinkomşuya götürmüyosun hani biliyolarda o tarz şeyleri giydirmeyeceğimi evde var olan saçma bişeyi almış gelmişti okadar , aman beklemiyorum zaten onlardan bişy doğumdan sonrada ilgilenmezler inş. da bide suratlarını çekmem onların kıcıklar
Al benden de o kadar... aynı şeyleri yaşadım geçen gün... oturdum ağladım ağladım rahatladım
Ben varim 3 cocuga nasil bakicam evi temizkeyebileckmiyim yemek yapabileckmiym utu ne olacak bebege bakabilir miyim sıkıntisuna dustum hamilelegimin basindan beri hic aglamamistim aglak biri oldum es konusunda da ayniyim her yaptigi her soyledigi zoruma gidio
hahahah o hepimizde var sanırım
bende eşimi rüyamda en yakın ark aldatırken gördüm geçen gece de karşı komşumla gördüm:))
6 kilo aldım
Bende enfeksiyonluyum.İlaçlarım bugün bitti ağrılarım devam ediyor.Ne yaparız bu enfeksiyonu bilmemF Selam bugun kontrolum Vardi 32+1gunluguz .oglum 2350 kg olmus.rahim agzim kapali bebek gayet saglikli.tek sorun gene idrarda bol lokosit cikti. Gene antibiyotik aldim geldim cunku 2gundur sancilarim cok feci ctedi gunu bitmisti halbuki ilacim39.haftaya kadar bekleyecegiz dedi bebek bekler onemli olan enfeksiyonu yenmek dedi iste .bizden hbrler boyle gorusuruz canlar .
Bundan snraki kontrolde 2 hafta sonra
Insallah bebekleri vaktinde doguralimda cnm saglikla kavusalim gecmis olsunBende enfeksiyonluyum.İlaçlarım bugün bitti ağrılarım devam ediyor.Ne yaparız bu enfeksiyonu bilmem
benim braş anasınıfı 7 yıldır bu okuldayım akpınar mahallesinde koruparka yakınvalla evde olmak guzel canım.ben ıkı bına arasında gezıyordum zor oluyordu.9 a kadar uyuyoruz kızımla.kahvaltı derken 11 oluyor.12 de onu hazırlayıp krese gonderıyorum.zaman gecıp gıdıyor...bu arada senin bransın ne??ilk gorev yerım muradıye-turgut yılmazipek pio du.sonra ılceye geldım bende
bebişinden guzel haberlerle gel...
ikiside unisex isim hem kıza hem erkeğe konuyor sonra karışıklık olmasınMerhaba kızlarrr. Hepimiz iyiyiz inşallah.Kızlar size bir şey sormak istiyorum. İsim konusunda son haftalara gelmemize rağmen hala bizde bir kararsızlık var Ömür ve Özgür ismini düşünüyorduk minik kuş için . Fikirlerinizi almak istedim sence oğluşa Ömür mü Özgür mü yoksaa Ömür Özgür olacak şekilde ikisi mi güzel gider
42 cm 1875 gram olmusuz 125 gram eksigimiz varmis et,tavuk,balik cerez yersem bebek kg alirmis zaten erken dogacak sezeryan oldugu icin bari 3 kg olsun dedi oyy ne yiyecegimi sasirdim gecen ay sut muz iyi gelmisti bu ay biraz stres yaptim bebege yansidi galiba
Bence hepimiz aynıyız bende dün çok fenaydımkızlar ya bide son haftalarda benim gibi hamilelik duygusallığı çöken varmı aranızda , biri merhaba dese ağlıycam nerdeyse eşimin her söylediğine takar oldum adamcağızda napacağını şaşırdı normal cümlelerin altında başka şeyler arıyorum iyice tuhaflaştımbide herşeye alınır oldum böyle değilimdir normalde hatta çok gülerim, eşime de rahat vermiyorum şimdi yok sen benden sıkıldın dimi, ben kilo aldım diye begenmiyosun dimi evliliğimizdenmi sıkıldın yok şunu söylerken ters ters baktın bilmem ne saçmalıyorum iyice dün durup dururken söylediği bi cümleye taktım ağlama tuttu gittim yarım saat ağladım sonra dedim kafayımı yiyorum nedir ...Rüyamda da başka bi hatunla gördüm zaten hamileliğin saçmalıkları gaiba bunlarda
Bugün kontrole gittim kızlar. Biliyorsunuz doktorum değişti iyi bir adam biraz hızlı konuşması dışında gayet iyi açıklıyor herseyi tüp bebek uzmaniymis ayni zamanda.Bebisim iyi başı yukarda ayakları aşağıda zaten alt tarafa baskı yapiyordu demekki ondanmis.Kilosu nasıl dedim gayet iyi buhaftalarda 1.800 civari oluyorlar ve boyle giderse 3.400 3.500 doguyorlar dedi.yani benimki iyimi dedim iyi dedi ama killosu şu demedi bende burdan 1.800 olduğunu çıkarttım.Boyunu söylemedi ama biryerini ölçtü ooo uzun boylu olucak dedi.Nst yede girdim.Benim son zamanlarda seyimin üst tarafinda bir sizlama var yürürken rahatsiz ediyo yada otururken kapi caldiginda mesela bazen birden dogrulamiyorum oda önceki sezeryanin dikisleri aciyormus.Nst dede çok hafif ağrım çıktı kasiklarimda hafif bir agri var dedim.Ilac vermiycem ama kendini yorma dedi.15 gün sonra gidicem tekrar bu arada biz 32+4 üz.
F Selam bugun kontrolum Vardi 32+1gunluguz .oglum 2350 kg olmus.rahim agzim kapali bebek gayet saglikli.tek sorun gene idrarda bol lokosit cikti. Gene antibiyotik aldim geldim cunku 2gundur sancilarim cok feci ctedi gunu bitmisti halbuki ilacim39.haftaya kadar bekleyecegiz dedi bebek bekler onemli olan enfeksiyonu yenmek dedi iste .bizden hbrler boyle gorusuruz canlar .
Bundan snraki kontrolde 2 hafta sonra
Negatif hikayeler kulaklarını kapat. Benim bebeğim çok sağlıklı ve her şey çok güzel olacak dekızlar sabah aşımı olmak ve kan vermek için sağlık ocağına gittim bir kadın vardı 8 aylık bebeği karnında ölmüş bugünlerde bu durumu çok duyar oldum psikolojim bozuldu resmen bugün kontrolümüz var korkudan gidesim yok hiç. dr sanki kötü şeyler söyleyecek gibigelen herşey allahtan evet ama neden olurki böyle bir şey yaa
Ben de temizletemem. Kaç yaşında insanlar. Ömürleri öyle geçmişBen hiç anneme evimi temizletemem yazık kadın kendi evinde yoruluyor zaten birde anne gel evimi temizle diyemem gelsede temizletmem. Kayınvaldemede aynı şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?