2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızım bugün hiç rahat durmadı..
ayağını taktı kaburgama sürtünmeyi bile hissediyorum

Al benden de o kadar... aynı şeyleri yaşadım geçen gün... oturdum ağladım ağladım rahatladım

ay bende ağlamasam çatlıycaktım ağladım yarım saat sonrada akşam gezmesine çıktım sonra dedim bn ciddi ciddi kafayı yiyorum galiba şu hamilelik ne tuhaf şey vallahi

ay aynen bende öyle, her söylediği zoruma gidiyor adamcağızda sıkıldı , bide onu suçluyorum yok şöyle dedin bana yok bunu demek istedin, durup durup 2 çocuk ev, okul nasıl idare edecem diye düşünüyorum canım sıkılıyor herşeye kafayı yedim iyice

Bugün kontrole gittim kızlar. Biliyorsunuz doktorum değişti iyi bir adam biraz hızlı konuşması dışında gayet iyi açıklıyor herseyi tüp bebek uzmaniymis ayni zamanda.Bebisim iyi başı yukarda ayakları aşağıda zaten alt tarafa baskı yapiyordu demekki ondanmis.Kilosu nasıl dedim gayet iyi buhaftalarda 1.800 civari oluyorlar ve boyle giderse 3.400 3.500 doguyorlar dedi.yani benimki iyimi dedim iyi dedi ama killosu şu demedi bende burdan 1.800 olduğunu çıkarttım.Boyunu söylemedi ama biryerini ölçtü ooo uzun boylu olucak dedi.Nst yede girdim.Benim son zamanlarda seyimin üst tarafinda bir sizlama var yürürken rahatsiz ediyo yada otururken kapi caldiginda mesela bazen birden dogrulamiyorum oda önceki sezeryanin dikisleri aciyormus.Nst dede çok hafif ağrım çıktı kasiklarimda hafif bir agri var dedim.Ilac vermiycem ama kendini yorma dedi.15 gün sonra gidicem tekrar bu arada biz 32+4 üz.

F Selam bugun kontrolum Vardi 32+1gunluguz .oglum 2350 kg olmus.rahim agzim kapali bebek gayet saglikli.tek sorun gene idrarda bol lokosit cikti. Gene antibiyotik aldim geldim cunku 2gundur sancilarim cok feci ctedi gunu bitmisti halbuki ilacim 39.haftaya kadar bekleyecegiz dedi bebek bekler onemli olan enfeksiyonu yenmek dedi iste .bizden hbrler boyle gorusuruz canlar .
Bundan snraki kontrolde 2 hafta sonra

hahahah o hepimizde var sanırım
bende eşimi rüyamda en yakın ark aldatırken gördüm geçen gece de karşı komşumla gördüm:))
tek ben değilmişim demekki, bende okuldan bi arkadaşla bide tanımadığım bi hatunla gördüm geçen gece işin saçma tarafı işe gittim kıza soğuk davranıyorum sonra dedim napıyorum ben rüyaydı o rüya kızcağız eşimi görmemiştir bile hiç

Bende enfeksiyonluyum.İlaçlarım bugün bitti ağrılarım devam ediyor.Ne yaparız bu enfeksiyonu bilmem

benim braş anasınıfı 7 yıldır bu okuldayım akpınar mahallesinde koruparka yakın

ikiside unisex isim hem kıza hem erkeğe konuyor sonra karışıklık olmasın

Kötü degil ki kilosu, boyu cnm. Niye stres yapıyorsun. Seninle aramızda 5 gün var, dün 4d yaptırdık 1.500 gr ve 39 cm dedi doktor ve çok iyi dedi :) Bence zamanına göre senin bebişin de maşallahı var, takma kafana

Bence hepimiz aynıyız bende dün çok fenaydım

Kızlar maşallah bebişlerinize

Çok fena gaz sancısı var bugünlerde bende..
Nasıl agritiyor anlatamam..

Negatif hikayeler kulaklarını kapat. Benim bebeğim çok sağlıklı ve her şey çok güzel olacak de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…