2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Özgür bence

Elif anlamsız mi yani. Çok derin manalari var. Nette yazıyor

Geçmiş olsun

Selam kızlar
Yer minderi sipariş etmiştim ama kocaman bu sanki benim kadar , işyerinden eve götüremem şöförler müsait olunca bırakacak demiştim ya
Bırakmışlar
Açtık bi baktık benden bile büyük
Yanlış ölçü de ürün gönderilmiş, hemde fiyatı daha fazla kendi zararlarına yani ama nasıl fark etmediler anlamadım
İade edeceğim

Bir de şu ürünü sipariş etmiştim
Geldi
Bildiğimiz pamuğu mu ıslatıp kullanıcaz ?

Bende enfeksiyonluyum.İlaçlarım bugün bitti ağrılarım devam ediyor.Ne yaparız bu enfeksiyonu bilmem

İkinize de çok geçmiş olsun
Bebekleri etkilemiyor çok şükür enfeksiyon

Çok fena gaz sancısı var bugünlerde bende..
Nasıl agritiyor anlatamam..

Bende de hep var
İlk 4 ay oluyo dediler
Benim hiç geçmiyo ki
Çok kötü bişey

İsim olarak İdil düşündük bir ara. Ama son karar elif ece olacak inşallah. Sizce nasıl?

Elif te güzel Ece de ama ayrı ayrı çağırma olayını sevmediğimden ve kızlık soyadını da kullanmak isterse diye tek isim taraftarıyım

Kimisi genel anestezi de ayılması zor oluyo diyo ya
Yine o işyerindeki arkadaş yarım saat sonra ayağa kalmış
Hemşire demiş ki şimdi dik durursun durursun yoksa naısl kalkarsan öyle devam edersin
O da birden doğrulmuş çok çekmemiş yani ama
Her bünye farklı demek

İvit bendede var aynisi , yengem almisti bunuda baya once sagolsun :)bildigkmiz pamugu islatip koyuyormusuz oyle löp löpte islak olmayacak tabi:)

Biraz da bünye meselesi. Herkesin ayni olmaz zaten.

İvit bendede var aynisi , yengem almisti bunuda baya once sagolsun :)bildigkmiz pamugu islatip koyuyormusuz oyle löp löpte islak olmayacak tabi:)

Katkısız hiç bi marka yok, pambık gibi kızımı pamukla silmek isterim üşenmezsem

Biraz da bünye meselesi. Herkesin ayni olmaz zaten.

Bizde o şanslı bünyelerden oluruz inşallah

Bizim işyerinde bi arkadaş 1 gecede çıkmış sezeryandan
Ağrım sızım olursa hemen gelirim söz demiş

Evet dogum yaptiginin ertesi gunu iyi hisediyorum diyince imza atip cikabiliyorsun.Afedersin gaz cikardinizmi die soruyorlar cikardiysan cikariyorlarmis

Elif anlamsız mi yani. Çok derin manalari var. Nette yazıyor
yok cnm hemera nur ismiyle karıştırdı açıkladı sonra tabiki elifin manası çok.. bizde düşünüyoruz hatta ama tek isim olarak konulmaz diye duymuştum doğrumu bilmiyrm biz tek düşünüyorduk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…