Özgür benceMerhaba kızlarrr. Hepimiz iyiyiz inşallah.Kızlar size bir şey sormak istiyorum. İsim konusunda son haftalara gelmemize rağmen hala bizde bir kararsızlık var Ömür ve Özgür ismini düşünüyorduk minik kuş için . Fikirlerinizi almak istedim sence oğluşa Ömür mü Özgür mü yoksaa Ömür Özgür olacak şekilde ikisi mi güzel gider
İsim olarak İdil düşündük bir ara. Ama son karar elif ece olacak inşallah. Sizce nasıl?
Elif anlamsız mi yani. Çok derin manalari var. Nette yazıyorAgirligini bilmiyorum ama elifin tek basina anlami yok kuranda gecen bazi kelimeler var anlamsiz onlarin tek konulmamasi gerekiyor mesela aleyna uzerinize demek tek basina anlami yok o yuzden nur gibi ekleme yapilmasi gerekiyor isim koyarken kuranda geecen istiyosaniz anlaminada bakin kizlar anlamsiz isim koymak iyi degil
Tabi canım çok iyi. Sezaryanda 2 gece. Normalde 1 gece karşılıyoriyiymiş ozaman
Geçmiş olsunF Selam bugun kontrolum Vardi 32+1gunluguz .oglum 2350 kg olmus.rahim agzim kapali bebek gayet saglikli.tek sorun gene idrarda bol lokosit cikti. Gene antibiyotik aldim geldim cunku 2gundur sancilarim cok feci ctedi gunu bitmisti halbuki ilacim39.haftaya kadar bekleyecegiz dedi bebek bekler onemli olan enfeksiyonu yenmek dedi iste .bizden hbrler boyle gorusuruz canlar .
Bundan snraki kontrolde 2 hafta sonra
İkisi de olur ya. Zor karar :))İdil sevdigim isimlerden ama elif ece de guzel bence.
Bizde Elif Gülce mi koysak yoksa sadece Gülce mi koysak acabadayiz
Tabi canım çok iyi. Sezaryanda 2 gece. Normalde 1 gece karşılıyor
F Selam bugun kontrolum Vardi 32+1gunluguz .oglum 2350 kg olmus.rahim agzim kapali bebek gayet saglikli.tek sorun gene idrarda bol lokosit cikti. Gene antibiyotik aldim geldim cunku 2gundur sancilarim cok feci ctedi gunu bitmisti halbuki ilacim39.haftaya kadar bekleyecegiz dedi bebek bekler onemli olan enfeksiyonu yenmek dedi iste .bizden hbrler boyle gorusuruz canlar .
Bundan snraki kontrolde 2 hafta sonra
Bende enfeksiyonluyum.İlaçlarım bugün bitti ağrılarım devam ediyor.Ne yaparız bu enfeksiyonu bilmem
Çok fena gaz sancısı var bugünlerde bende..
Nasıl agritiyor anlatamam..
İsim olarak İdil düşündük bir ara. Ama son karar elif ece olacak inşallah. Sizce nasıl?
Aynen sezeryan 2 gece yatisli normal dogum 1 gece yatisli zaten
Selam kızlar
Yer minderi sipariş etmiştim ama kocaman bu sanki benim kadar , işyerinden eve götüremem şöförler müsait olunca bırakacak demiştim ya
Bırakmışlar
Açtık bi baktık benden bile büyük
Yanlış ölçü de ürün gönderilmiş, hemde fiyatı daha fazla kendi zararlarına yani ama nasıl fark etmediler anlamadım
İade edeceğim
Bir de şu ürünü sipariş etmiştim
Geldi
Bildiğimiz pamuğu mu ıslatıp kullanıcaz ?
Eki Görüntüle 1385021
Biraz da bünye meselesi. Herkesin ayni olmaz zaten.Kimisi genel anestezi de ayılması zor oluyo diyo ya
Yine o işyerindeki arkadaş yarım saat sonra ayağa kalmış
Hemşire demiş ki şimdi dik durursun durursun yoksa naısl kalkarsan öyle devam edersin
O da birden doğrulmuş çok çekmemiş yani ama
Her bünye farklı demek
İvit bendede var aynisi , yengem almisti bunuda baya once sagolsun :)bildigkmiz pamugu islatip koyuyormusuz oyle löp löpte islak olmayacak tabi:)
Biraz da bünye meselesi. Herkesin ayni olmaz zaten.
Bizim işyerinde bi arkadaş 1 gecede çıkmış sezeryandan
Ağrım sızım olursa hemen gelirim söz demiş
yok cnm hemera nur ismiyle karıştırdı açıkladı sonra tabiki elifin manası çok.. bizde düşünüyoruz hatta ama tek isim olarak konulmaz diye duymuştum doğrumu bilmiyrm biz tek düşünüyorduk..Elif anlamsız mi yani. Çok derin manalari var. Nette yazıyor
Evet dogum yaptiginin ertesi gunu iyi hisediyorum diyince imza atip cikabiliyorsun.Afedersin gaz cikardinizmi die soruyorlar cikardiysan cikariyorlarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?