2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 1 gecede çıkarım umarım
Ev gibisi yok

Cikarsin Allah in izniyle,cok evhamli cani tatli viri degilsin anladigim kadsri ilr sen kolau atlatirsin diye dusunuyorum ben
Agri sizi her turlusunde olacak elbet onemli olan senin dayanikliligin

Ben ilk ameliyatimda oglen girmis aksam cikmisim ameliyattan ve sayiklamadsn direk uyanmisim kendimede cabuk geldim narkoz olayinda ki benim amel saatim uzundu narkozda ina goreydi.
Sezeryands cok az narkoz veriyormuslar bebege gitmeden bebek aliniyormus hatta sen yaparsinnn o isigi goruyorum ben sende

hayırlı olsun cnm ölçüden eminsin dimi hayret ettim yani nasıl yanlış göndermişler ??

bizim minnakların totolarını pamuğu ıslatıp ıslatıp silcez öyle baby me tarzı pamuklarada bence gerek yok hem pahalıda.. normal pamukla daha rahat olabilir.. sonrasnda duruma görede bakılır.
bir de pamuğu ıslak tutma konusunda emin olamıyrm bakteri falan oluşurmu diye..

Cok uzun sure durmayacakki zaten gunluk yapilir o

Oh oh ağzından bal damlıyo
İnşallah öyle olur hepimizin ağrısı sızısı en az olur
Çok saü ol

Evet eşim bizzat ölçtü şaşırdık

Haklısın normal pamuk daha iyi
Az miktarda pamuk ıslatsak bişey olmaz sonra tekrar yenisini yaparız bişey olmaz sanırım

Canım senin aldığın minder benim ruyama girdi. Aynen dediğin gibi büyüktü ve şoför evine bırakıyordu

Kızlar iyi geceler
Benim bu kizcem mesane me çok baskı yapıyor. Sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor

Cekirgee şaka maka derken iki hafta sonra doguracaksin. Bende artık iyice agirlastim. Iki hafta tatil var sonra 2 hafta daha çalışmak zor gelecek.

İyi akşamlar kızlar halımız geldi
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...RlC2NwJRN0TP4eLaWqPscujchoCgFXw_wcB#Gorseller
Umduğumdan çok daha güzel ve biraz da büyük :))

Aldın sonunda kelebeği demek
Hayırlı olsun : ) odanızı görmedik henüz ama

Cekirgee şaka maka derken iki hafta sonra doguracaksin. Bende artık iyice agirlastim. Iki hafta tatil var sonra 2 hafta daha çalışmak zor gelecek.

Sorma kurbanlık koyun gibi acıklı acıklı meeliyorum arada

uni baby ıslak pamuk aldım bende ama dışarı çıktığımda kullanmak için. evde iken kaynamış su ile normal pamuk kullanmayı düşünüyorum

Benimde bir haftam kaldı izne çıkmama ama gözümde büyüyor o bir hafta biliyorum sonrasında özleyeceğim çalışmayı ama sabahları kat kat giyinmek birde o ağırlıkla gidip gelmek çok zor geliyor

Sağol canım inşallah, kelebekli herşeye oldu bitti bayılırım:) dokusu yumuşacık altıda kaymaz taban çok beğendim

uni baby ıslak pamuk aldım bende ama dışarı çıktığımda kullanmak için. evde iken kaynamış su ile normal pamuk kullanmayı düşünüyorum
uniyi bende aldım nolur nolmaz diye ama amacım hiç kullanmamak tabi başarabilirsem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…