Bende 1 gecede çıkarım umarım
Ev gibisi yok
hayırlı olsun cnm ölçüden eminsin dimi hayret ettim yani nasıl yanlış göndermişler ??Selam kızlar
Yer minderi sipariş etmiştim ama kocaman bu sanki benim kadar , işyerinden eve götüremem şöförler müsait olunca bırakacak demiştim ya
Bırakmışlar
Açtık bi baktık benden bile büyük
Yanlış ölçü de ürün gönderilmiş, hemde fiyatı daha fazla kendi zararlarına yani ama nasıl fark etmediler anlamadım
İade edeceğim
Bir de şu ürünü sipariş etmiştim
Geldi
Bildiğimiz pamuğu mu ıslatıp kullanıcaz ?
Eki Görüntüle 1385021
Cok uzun sure durmayacakki zaten gunluk yapilir ohayırlı olsun cnm ölçüden eminsin dimi hayret ettim yani nasıl yanlış göndermişler ??
bizim minnakların totolarını pamuğu ıslatıp ıslatıp silcez öyle baby me tarzı pamuklarada bence gerek yok hem pahalıda.. normal pamukla daha rahat olabilir.. sonrasnda duruma görede bakılır.
bir de pamuğu ıslak tutma konusunda emin olamıyrm bakteri falan oluşurmu diye..
Cikarsin Allah in izniyle,cok evhamli cani tatli viri degilsin anladigim kadsri ilr sen kolau atlatirsin diye dusunuyorum ben
Agri sizi her turlusunde olacak elbet onemli olan senin dayanikliligin
Ben ilk ameliyatimda oglen girmis aksam cikmisim ameliyattan ve sayiklamadsn direk uyanmisim kendimede cabuk geldim narkoz olayinda ki benim amel saatim uzundu narkozda ina goreydi.
Sezeryands cok az narkoz veriyormuslar bebege gitmeden bebek aliniyormus hattasen yaparsinnn o isigi goruyorum ben sende
hayırlı olsun cnm ölçüden eminsin dimi hayret ettim yani nasıl yanlış göndermişler ??
bizim minnakların totolarını pamuğu ıslatıp ıslatıp silcez öyle baby me tarzı pamuklarada bence gerek yok hem pahalıda.. normal pamukla daha rahat olabilir.. sonrasnda duruma görede bakılır.
misafirlikte iyi olur o zamn günlük yapılcaksa..Cok uzun sure durmayacakki zaten gunluk yapilir o
Canım senin aldığın minder benim ruyama girdi. Aynen dediğin gibi büyüktü ve şoför evine bırakıyorduSelam kızlar
Yer minderi sipariş etmiştim ama kocaman bu sanki benim kadar , işyerinden eve götüremem şöförler müsait olunca bırakacak demiştim ya
Bırakmışlar
Açtık bi baktık benden bile büyük
Yanlış ölçü de ürün gönderilmiş, hemde fiyatı daha fazla kendi zararlarına yani ama nasıl fark etmediler anlamadım
İade edeceğim
Bir de şu ürünü sipariş etmiştim
Geldi
Bildiğimiz pamuğu mu ıslatıp kullanıcaz ?
Eki Görüntüle 1385021
Canım senin aldığın minder benim ruyama girdi. Aynen dediğin gibi büyüktü ve şoför evine bırakıyordu
Demekki bilinçaltına almışım.Evliya gibi hatunsun demek
Nasıl vır vır ediyosam kafanızın etini yemişim sanırım , pardon
iki isimde çok güzel.İsim olarak İdil düşündük bir ara. Ama son karar elif ece olacak inşallah. Sizce nasıl?
maalesef aynı dert bende de varKızlar iyi geceler
Benim bu kizcem mesane me çok baskı yapıyor. Sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor
aaaaa en sevdiğimdeeennnİyi akşamlar kızlar halımız geldi
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...RlC2NwJRN0TP4eLaWqPscujchoCgFXw_wcB#Gorseller
Umduğumdan çok daha güzel ve biraz da büyük :))
İyi akşamlar kızlar halımız geldi
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...RlC2NwJRN0TP4eLaWqPscujchoCgFXw_wcB#Gorseller
Umduğumdan çok daha güzel ve biraz da büyük :))
Cekirgee şaka maka derken iki hafta sonra doguracaksin. Bende artık iyice agirlastim. Iki hafta tatil var sonra 2 hafta daha çalışmak zor gelecek.
uni baby ıslak pamuk aldım bende ama dışarı çıktığımda kullanmak için. evde iken kaynamış su ile normal pamuk kullanmayı düşünüyorumhayırlı olsun cnm ölçüden eminsin dimi hayret ettim yani nasıl yanlış göndermişler ??
uniyi bende aldım nolur nolmaz diye ama amacım hiç kullanmamak tabi başarabilirsem..uni baby ıslak pamuk aldım bende ama dışarı çıktığımda kullanmak için. evde iken kaynamış su ile normal pamuk kullanmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?