Bazen sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorummaalesef aynı dert bende de var
dışarı çıkmaya korkuyorum..
uykularım artık bölük pörçük
Ben oğlum da 4 aylık olana kadar kullandımuniyi bende aldım nolur nolmaz diye ama amacım hiç kullanmamak tabi başarabilirsem..
pamuğumu ?Ben oğlum da 4 aylık olana kadar kullandım
hahahahaaBazen sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorum
Yine gagam durmuyo dimi, ard arda yazıyorum
Aldık valla çekirge sağol, biraz tereddüt ettim ama umduğumdan çok çok güzel :) fotoğraf koymayı çok istiyorum aslında dolabının içini çekmeceleri ama lamba felan takılacak onlarıda halledersek ekliicem :)Aldın sonunda kelebeği demek
Hayırlı olsun : ) odanızı görmedik henüz ama
Sağol canım hepimiz aldıklarımızı gülerek kullanırız inşallah :)
Canim kuzenim o kutu icin normal islak mendillerden alip ilik suda iyice yikayip kutuya koyup kullaniyo almasi rahat diye pamuktan cekince ne kadar alacagin belli olmuyo cunku
[/QUOTE]Aldık valla çekirge sağol, biraz tereddüt ettim ama umduğumdan çok çok güzel :) fotoğraf koymayı çok istiyorum aslında dolabının içini çekmeceleri ama lamba felan takılacak onlarıda halledersek ekliicem :)
hahahahaa
bende küçük çocuklar gibi tutuyrm bacaklarımı falan sıkıştırıyorum
ben gecelik alamdım. şimdilik düşümüyorumiyi aksamlar kizlar.. toplamda kac gecelik aldiniz ogrenebilir miyim? pijama takimijin pek kullanisli olmadigi soyleniyor. almasak olmaz mi
hahahhaaBende Efsun'un analığı Nuran'a döndüm ey gidi diyorum
Nuran tuhaf yürüyo ya
benm 1 pijamam 1 de geceliğim var ve ben sanrm ikisinide kullanmayacağım kıyamıyorumiyi aksamlar kizlar.. toplamda kac gecelik aldiniz ogrenebilir miyim? pijama takimijin pek kullanisli olmadigi soyleniyor. almasak olmaz mi
iyi aksamlar kizlar.. toplamda kac gecelik aldiniz ogrenebilir miyim? pijama takimijin pek kullanisli olmadigi soyleniyor. almasak olmaz mi
Ayynen canım bugün doktora gittim baş yukarda ayaklar asagidaymis minik ayaklariyla ittirip duruyo cimcimeKızlar iyi geceler
Benim bu kizcem mesane me çok baskı yapıyor. Sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor
Yok uni baby ıslak mendilpamuğumu ?
Geçen gün okulda tuvalete gitmedim ev yakın diye nerdeyse sokakta altima yapacaktım binaya girdiğimde şeyimi tuta tuta merdiven çıktımhahahahaa
bende küçük çocuklar gibi tutuyrm bacaklarımı falan sıkıştırıyorum
Ben bi pijama takımı aldım sabahlıklı, bi tane de uygun fiyata gecelik ama kimden duyduysam pijama dediler, ablamda arkadaşlarımda hep gecelik giydiler ki onlar sezeryan oldular bende baktım kafa karışıyo iyice ikisinden de aldım :)iyi aksamlar kizlar.. toplamda kac gecelik aldiniz ogrenebilir miyim? pijama takimijin pek kullanisli olmadigi soyleniyor. almasak olmaz mi
Benimde bir haftam kaldı izne çıkmama ama gözümde büyüyor o bir hafta biliyorum sonrasında özleyeceğim çalışmayı ama sabahları kat kat giyinmek birde o ağırlıkla gidip gelmek çok zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?