2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aldın sonunda kelebeği demek
Hayırlı olsun : ) odanızı görmedik henüz ama
Aldık valla çekirge sağol, biraz tereddüt ettim ama umduğumdan çok çok güzel :) fotoğraf koymayı çok istiyorum aslında dolabının içini çekmeceleri ama lamba felan takılacak onlarıda halledersek ekliicem :)

Canim kuzenim o kutu icin normal islak mendillerden alip ilik suda iyice yikayip kutuya koyup kullaniyo almasi rahat diye pamuktan cekince ne kadar alacagin belli olmuyo cunku

Ablamda böyle dedi şimdi
Islatınca kimyasalı akıyomuş biraz da sıkmak laızmmış tabi
[/QUOTE]

İçine sinsin de , biz bekleriz ( :

iyi aksamlar kizlar.. toplamda kac gecelik aldiniz ogrenebilir miyim? pijama takimijin pek kullanisli olmadigi soyleniyor. almasak olmaz mi

iyi aksamlar kizlar.. toplamda kac gecelik aldiniz ogrenebilir miyim? pijama takimijin pek kullanisli olmadigi soyleniyor. almasak olmaz mi
benm 1 pijamam 1 de geceliğim var ve ben sanrm ikisinide kullanmayacağım kıyamıyorum
ya evden uydurcam hastane için yada normal bişi alacağım yine ..
devlette doğum yapacağm inşş güzel görünmeye gerek yok diye düşünüyorum eve geldğmde yıkanıp temiz yeni pijamalarımı giyerim diyorum.

Ben 2 takım pijama aldım , gecelik almadım
Yelek götürcem üşürüm diye, sabahlıkta almadım

Ben bi pijama takımı aldım sabahlıklı, bi tane de uygun fiyata gecelik ama kimden duyduysam pijama dediler, ablamda arkadaşlarımda hep gecelik giydiler ki onlar sezeryan oldular bende baktım kafa karışıyo iyice ikisinden de aldım :)

Benimde bir haftam kaldı izne çıkmama ama gözümde büyüyor o bir hafta biliyorum sonrasında özleyeceğim çalışmayı ama sabahları kat kat giyinmek birde o ağırlıkla gidip gelmek çok zor geliyor

Benimde yarın son iş günüm
Hüzünlenmiyo değil insan
Ama 15 gün sonra hüzne fırsatım olmaz
Karnı yarık gibi yaırlıp İkra'ya kavuşunca dünyalar benim olur inşallah
Evde tek olsam patlardım ama

Hüzün, mutluluk, korku duygu karmaşası içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…