2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayaklar aşağıda olunca mı baskı oluyor dedi dr
Yok canım doktor söylemedi ben öyle düşünüyorum ayaklar aşağıda ya ittiriyordur bence birde çok ağırlaştım ben ya temizlikten once ben bazı şeyleri ufaktan yapayım diyordum şimdi hiç gözüm yemiyor nasıl olcak bilmiyorum. Oğlumda hiç böyle değildim ya

Bende iki pijama takımı bir gecelik bir sabahlık aldım. Geceligim oğlum dan kalma. Pijama Takımı larını bu sefer kırmızı ve lacivert aldım. Malum sezaryen doğumda kanama oluyor

evet inşallah bebişlerimize kavuşunca herşey unutulacak.

Ben tek tek camları siliyorum. 5 camdan 3 tanesini sildim. Az iş yapsam da çok yoruluyorum birde oğlum saolsun hiç oturtmuyor

Bu gün benim kasiklarimda da hafif ağrı var ya.Hani adet zamaninda oldum olucam dersin sanki alttan heran akcakmis gibi gelirya öyle hissediyorum ki daha sabah doktordaydim.Psikolojikmidir nedir

Benim kız yan duruyor heralde elleri ile ittiriyordur
kim bilir nasıl duruyorlar ama artık elleri kolları bacakları heryere yetiyor kimbilir neresiyle baskı yapıyordur
bana doktor kafası aşağıda dediği için öyle yoruyorum..
sanırım bacaklarıda sağ kaburgamn altında bi de ayağını kaburgama takıp duruyor canım yanıyo arada

Ben tek tek camları siliyorum. 5 camdan 3 tanesini sildim. Az iş yapsam da çok yoruluyorum birde oğlum saolsun hiç oturtmuyor
Ben gecen ay sildim canım salon hariç diğer odalari cifledim perdelerini yikadim ama tabi yine yapılması gerekiyorda işte benim gücüm yok sanki.onbes tatilde evde olucaz ya oğlumu getirip goturmiycem belki daha iyi hissedersem yavaş yavaş yaparim

kızlarr mevlüt için takı yastığı düşünüyor musunuz ??

Adı takı yastığı olunca ben biraz utandım
Bi de alıcaksan da bence o kadar paralar verip alma, küçük pembe bi yastığı kendin süsle adı takı yastığı diye geçen yastıklar pahalıydı nette gördüm de

Oğlum da hiç böyle değildim. Bu kız fena çıktı

Bizim işyerinde de 5katta bayan wc
Bende şekilden şeklegiriyorum bazen

Bu gün benim kasiklarimda da hafif ağrı var ya.Hani adet zamaninda oldum olucam dersin sanki alttan heran akcakmis gibi gelirya öyle hissediyorum ki daha sabah doktordaydim.Psikolojikmidir nedir
Psikolojik olabilir bel ağrısı da eşlik ederse dr git hemen

Maalesef siliyorum. Kv çocuğa bakarken yapıyorum. Evim 5 kat yükseklik korkusu var bende ama dışarı çok uzanmiyorum cubuk yardımı ile siliyorum
ayy yapma yaa en azından sopa falanda olsa yukarılara ulaşma bi de yüksekmiş evin üstüne üstlük korkunda var Allah korusun yaa gerçekten yapmaa kalsın pis yaa nolcakk ben hiç silmiyorum ki o kadar da takıntılıyımdır ama bebeğimden daha önemli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…