Ayaklar aşağıda olunca mı baskı oluyor dedi drAyynen canım bugün doktora gittim baş yukarda ayaklar asagidaymis minik ayaklariyla ittirip duruyo cimcime
Geçen gün okulda tuvalete gitmedim ev yakın diye nerdeyse sokakta altima yapacaktım binaya girdiğimde şeyimi tuta tuta merdiven çıktım
Oğlum da hiç böyle değildim. Bu kız fena çıktı
ayy ne hallere düştük biz yaaGeçen gün okulda tuvalete gitmedim ev yakın diye nerdeyse sokakta altima yapacaktım binaya girdiğimde şeyimi tuta tuta merdiven çıktım
Yok canım doktor söylemedi ben öyle düşünüyorum ayaklar aşağıda ya ittiriyordur bence birde çok ağırlaştım ben ya temizlikten once ben bazı şeyleri ufaktan yapayım diyordum şimdi hiç gözüm yemiyor nasıl olcak bilmiyorum. Oğlumda hiç böyle değildim yaAyaklar aşağıda olunca mı baskı oluyor dedi dr
Bende iki pijama takımı bir gecelik bir sabahlık aldım. Geceligim oğlum dan kalma. Pijama Takımı larını bu sefer kırmızı ve lacivert aldım. Malum sezaryen doğumda kanama oluyorBen bi pijama takımı aldım sabahlıklı, bi tane de uygun fiyata gecelik ama kimden duyduysam pijama dediler, ablamda arkadaşlarımda hep gecelik giydiler ki onlar sezeryan oldular bende baktım kafa karışıyo iyice ikisinden de aldım :)
ayakta olunca aynı kafa da olunca aynı..Ayaklar aşağıda olunca mı baskı oluyor dedi dr
evet inşallah bebişlerimize kavuşunca herşey unutulacak.Benimde yarın son iş günüm
Hüzünlenmiyo değil insan
Ama 15 gün sonra hüzne fırsatım olmaz
Karnı yarık gibi yaırlıp İkra'ya kavuşunca dünyalar benim olur inşallah
Evde tek olsam patlardım ama
Hüzün, mutluluk, korku duygu karmaşası içindeyim
Ben tek tek camları siliyorum. 5 camdan 3 tanesini sildim. Az iş yapsam da çok yoruluyorum birde oğlum saolsun hiç oturtmuyorYok canım doktor söylemedi ben öyle düşünüyorum ayaklar aşağıda ya ittiriyordur bence birde çok ağırlaştım ben ya temizlikten once ben bazı şeyleri ufaktan yapayım diyordum şimdi hiç gözüm yemiyor nasıl olcak bilmiyorum. Oğlumda hiç böyle değildim ya
Benim kız yan duruyor heralde elleri ile ittiriyordurayakta olunca aynı kafa da olunca aynı..
benm kızda minik kafasıyla aşağıya doğru bastırıyoo
cam mı siliyorsunBen tek tek camları siliyorum. 5 camdan 3 tanesini sildim. Az iş yapsam da çok yoruluyorum birde oğlum saolsun hiç oturtmuyor
Maalesef siliyorum. Kv çocuğa bakarken yapıyorum. Evim 5 kat yükseklik korkusu var bende ama dışarı çok uzanmiyorum cubuk yardımı ile siliyorumcam mı siliyorsun
silme cnm ya hem uzanıyorsun hemde Allah korusun ya dengen bozulur
kim bilir nasıl duruyorlar ama artık elleri kolları bacakları heryere yetiyor kimbilir neresiyle baskı yapıyordurBenim kız yan duruyor heralde elleri ile ittiriyordur
Ben gecen ay sildim canım salon hariç diğer odalari cifledim perdelerini yikadim ama tabi yine yapılması gerekiyorda işte benim gücüm yok sanki.onbes tatilde evde olucaz ya oğlumu getirip goturmiycem belki daha iyi hissedersem yavaş yavaş yaparimBen tek tek camları siliyorum. 5 camdan 3 tanesini sildim. Az iş yapsam da çok yoruluyorum birde oğlum saolsun hiç oturtmuyor
kızlarr mevlüt için takı yastığı düşünüyor musunuz ??
Oğlum da hiç böyle değildim. Bu kız fena çıktı
Psikolojik olabilir bel ağrısı da eşlik ederse dr git hemenBu gün benim kasiklarimda da hafif ağrı var ya.Hani adet zamaninda oldum olucam dersin sanki alttan heran akcakmis gibi gelirya öyle hissediyorum ki daha sabah doktordaydim.Psikolojikmidir nedir
ayy yapma yaa en azından sopa falanda olsa yukarılara ulaşma bi de yüksekmiş evin üstüne üstlük korkunda var Allah korusun yaa gerçekten yapmaa kalsın pis yaa nolcakk ben hiç silmiyorum ki o kadar da takıntılıyımdır ama bebeğimden daha önemli miMaalesef siliyorum. Kv çocuğa bakarken yapıyorum. Evim 5 kat yükseklik korkusu var bende ama dışarı çok uzanmiyorum cubuk yardımı ile siliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?