2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende perdeleir yıkayınca yavaş yavaş sildim camları
Napim hem kirlenmesin hemde kimseye diyemedim

Geçen ablamla annem geldi de, ben sildim dedim kolum uzandığınca
Niye sildin biz silcektik dediler
Deidm erken doğum vs olayından korktum beklemedim

Bende iki pijama takımı bir gecelik bir sabahlık aldım. Geceligim oğlum dan kalma. Pijama Takımı larını bu sefer kırmızı ve lacivert aldım. Malum sezaryen doğumda kanama oluyor
Benim de pijama pembe sabahlığı gri, gecelikte kırmızı ben normal doğum istiyorum sezeryanda daha mı fazla oluyo kanama

Valla doğru diyorsun da kim yardım ettiyse sonra çok başıma vurdular. Elimden geldiğince artık

Ben de camlari düşünüyorum. Kocam ben silerim diyo

Benim de pijama pembe sabahlığı gri, gecelikte kırmızı ben normal doğum istiyorum sezeryanda daha mı fazla oluyo kanama
Evet daha fazla oluyor. Birde ayağa kalktıktan sonra tuvalete gittiğinde öyle çamaşırı falan hemen cekemiyorsun o arada kan bazen pijama ya bile geçebiliyor

ayy niye utancann bizde takı takılır o yastık olmalı yani süslüde olmasa bi yastık şart
hazır almamda nasıl bişi yapsam bilmiyorum hem yatağının süs yastığıda olur

Kızımın kıyafetlerini de yıkadım ütüledim kaldırıdm
Özellikle erken doğum yapan arkadaşımdan sonra her işimi bitirmeye çalıştım
Kayınvalidem de artık doğuma gitcem yani geçen diyo ki 'evde bebek kıyafeti var mı?'
Soruya gel
Aldık dedim
Onlar yıkanmalı dedi
Yıkadık dedim
Kim yıkadı dedi
Ben dedim
Eşim de başka kim yıkıyacaktı dedi
Ama şey hacı şakir.... dedi
Granül toz sabun biliyorum dedim
Hııı ben sana ondan alırım dedi
Evde var zaten gerek yok dedim

Mikemmel dialog

ayy niye utancann bizde takı takılır o yastık olmalı yani süslüde olmasa bi yastık şart
hazır almamda nasıl bişi yapsam bilmiyorum hem yatağının süs yastığıda olur

Benim bi tane yastık var minik beşiğinde vardı , ayrıca almadım
Ama uyku seti daha gelmedi, ondkai yastıa da bakıcam hangisi güzelse onu koyarım diye düşündüm

Kurdele, keçe, nazar boncuğu vs ile süsleyebilirsin beceriklisin maşallah

Süper bir diyalog
Benim kv battaniye oruyor heralde haziranda biter

İyi geceler kızlar.Bugün kızımın bir dolabını ve bir çekmecesini oğluma ayırdım.Silindi temizlendi.Çamaşırları yıkandı.Gece de sepet beşiğinin tüm kumaş malzemelerini atıcam yıkanıcak.Hafta sonuda oturduğum yerde ütülemeyi düşünüyorum.Allah izin verirse inşallah

Cekirce cnm az kalmis hadi saglikla kavus kizina

Gicik oluyorum kaynanalara.. Yalan soylemiyim burda okuduklarima gore benimki cok iyi ama evleneli 1.5 sene oldu yok arkadas sevmiyorum sevemiyorum bi samimiyetsiz geliyo hele ki benim annemin yaninda.. Cimri kendini yuksekten gostermeye calisan asiri rahat.. Allahim kadin ak dese bana kara geliyo bazen dua ediyorum Allahim icime ona karsi sicaklik ver diye:)

Hehe iletişiminiz süper :))

Oh mis
Rahatlıyo insan bi
Cekirce cnm az kalmis hadi saglikla kavus kizina

Amin cümlemiz inşallah
Sezeryan tarihimi girdim ben 1 hafta önde takvim o yüzden ama 39 da alıncak kısmetse

yok cnm hemera nur ismiyle karıştırdı açıkladı sonra tabiki elifin manası çok.. bizde düşünüyoruz hatta ama tek isim olarak konulmaz diye duymuştum doğrumu bilmiyrm biz tek düşünüyorduk..
ben de ilk defa burada duydum. Biz Elif Ece planlıyoruz inşallah. Ama tek konulmaz diye bir şey duymamıştık. İsmi tek Elif olan bir çok kişi var. Ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…