2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben camlarima ellemedim oylece duruyor haftaya salonun gumuslugunu komsolun icini silip ic ortuleri degiscem snraki haftada halilarimi vercem kadin cagircam ev hazir olsun mart diyor doktor bekler bebek ama ben simdiden yapiyim marttada bir daha sildiririm camlari perdeleride annem gelince halledicem

Halılar geç geliyo zaten kış diye zor kuruyomuş
15 günde gelmişti sanırım benim

Bunu nerden aldın çekirge?bide ne diye geçiyo.onun içine ıslak mendili paketiyle koyabilirsin.

İyiyse boşver çok samimi olmadan suyuna git yeter
Bizimki duyarsızdır ama bak bu hazırlıklar bitsin bebek doğsun konu komşuyu toplar hava atar
Sanırsın herşeyi o yapmış bende buna ayar oluyorum tabi

Ya hep ilgili ol ya hiç olma
Millete gösteriş için yapmacık kahkahalarla evi kaıdnalr gününe çevirme dimi

Cekirgee şaka maka derken iki hafta sonra doguracaksin. Bende artık iyice agirlastim. Iki hafta tatil var sonra 2 hafta daha çalışmak zor gelecek.
off tatil çok güzel olacak gerçekten. tadını çıkaralım. bir arkadaşım hamişle pilatesi dvd'si vermişti. acaba üşenmez yapabilir miyim diyorum hazır tatildeyken ve fırsat varken. ne iyi olur. gebelikle ilgili kitaplar var. daha onları da bitiremedim. yapacak şey var da yapacak adam yok

Bunu nerden aldın çekirge?bide ne diye geçiyo.onun içine ıslak mendili paketiyle koyabilirsin.

Azcık ince geldi gözüme tam paket sığar mı bilmiyorum ama yarısı kesin sığar
Gittigidiyordan aldım linki atıyım bi saniye

Ben veremeyecegim yedek halım yok eşim halisiz evi istemiyor. E birde küçük çocuk olunca havaların ısınmasıni bekleyeceğim

Ben bayadır vermemiştim vermem lazımdı
Bi de İkra2nın halısı da yeni diye tüyü çıksın istedim
Komple verdim benimde yedek halım yok nereye koycam zaten , terliğe talim ettik 15 gün evde

Valla doğru diyorsun da kim yardım ettiyse sonra çok başıma vurdular. Elimden geldiğince artık
bi cam silmeye tül perde yıkamaya birini bile tutsan olur doğuma yakın.. bende kimseden beklemyrm bişey gelcez yapcaz diyorlarda özellikle çağrmam yaptık ettik demesinler diye..
hatta eltime dedim kadın tutcam gelcek dedim ne gerek var ben gelir hallederim dedi olsun yorulma sen dedim aşkol ne yorulması falan dedi aramızda çok iyi değildir ama bakalım hayırlısı

Ben önce bile spor yapmıyodum sen gebelikte plastes yapıyosun maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…