Ben hem çalış hem çocuğa bak hem ev işi yap kocam saolsun bir çorabı nı bile kaldırmaz
Benimki çok kompleksli canım ona göre herşeyin iyisini o bilirÇocuk doğcak 'evde bebek kıyafeti var mı?' diyo
O derece Fransız yani
Seninki de zamanlama konusunda mikemmel demek ki
Ben camlarima ellemedim oylece duruyor haftaya salonun gumuslugunu komsolun icini silip ic ortuleri degiscem snraki haftada halilarimi vercem kadin cagircam ev hazir olsun mart diyor doktor bekler bebek ama ben simdiden yapiyim marttada bir daha sildiririm camlari perdeleride annem gelince halledicem
Bunu nerden aldın çekirge?bide ne diye geçiyo.onun içine ıslak mendili paketiyle koyabilirsin.Selam kızlar
Yer minderi sipariş etmiştim ama kocaman bu sanki benim kadar , işyerinden eve götüremem şöförler müsait olunca bırakacak demiştim ya
Bırakmışlar
Açtık bi baktık benden bile büyük
Yanlış ölçü de ürün gönderilmiş, hemde fiyatı daha fazla kendi zararlarına yani ama nasıl fark etmediler anlamadım
İade edeceğim
Bir de şu ürünü sipariş etmiştim
Geldi
Bildiğimiz pamuğu mu ıslatıp kullanıcaz ?
Eki Görüntüle 1385021
Gicik oluyorum kaynanalara.. Yalan soylemiyim burda okuduklarima gore benimki cok iyi ama evleneli 1.5 sene oldu yok arkadas sevmiyorum sevemiyorum bi samimiyetsiz geliyo hele ki benim annemin yaninda.. Cimri kendini yuksekten gostermeye calisan asiri rahat.. Allahim kadin ak dese bana kara geliyo bazen dua ediyorum Allahim icime ona karsi sicaklik ver diye:)
Ben veremeyecegim yedek halım yok eşim halisiz evi istemiyor. E birde küçük çocuk olunca havaların ısınmasıni bekleyeceğimHalılar geç geliyo zaten kış diye zor kuruyomuş
15 günde gelmişti sanırım benim
off tatil çok güzel olacak gerçekten. tadını çıkaralım. bir arkadaşım hamişle pilatesi dvd'si vermişti. acaba üşenmez yapabilir miyim diyorum hazır tatildeyken ve fırsat varken. ne iyi olur. gebelikle ilgili kitaplar var. daha onları da bitiremedim. yapacak şey var da yapacak adam yokCekirgee şaka maka derken iki hafta sonra doguracaksin. Bende artık iyice agirlastim. Iki hafta tatil var sonra 2 hafta daha çalışmak zor gelecek.
Bunu nerden aldın çekirge?bide ne diye geçiyo.onun içine ıslak mendili paketiyle koyabilirsin.
sagol canım. ama yine de sürekli bir acaba var içimde. ya bu isim olayı ne kadar zormuş.iki isimde çok güzel.
Oki teşekkürler:)Azcık ince geldi gözüme tam paket sığar mı bilmiyorum ama yarısı kesin sığar
Gittigidiyordan aldım linki atıyım bi saniye
Ben veremeyecegim yedek halım yok eşim halisiz evi istemiyor. E birde küçük çocuk olunca havaların ısınmasıni bekleyeceğim
Cekirgee sezeryan nasil olcak genel mi epidural mi spinal mi?
beninm eşim halıya karşı. o nedenle ben alamam. ama çokk güzellll. bayıldımİyi akşamlar kızlar halımız geldi
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...RlC2NwJRN0TP4eLaWqPscujchoCgFXw_wcB#Gorseller
Umduğumdan çok daha güzel ve biraz da büyük :))
bi cam silmeye tül perde yıkamaya birini bile tutsan olur doğuma yakın.. bende kimseden beklemyrm bişey gelcez yapcaz diyorlarda özellikle çağrmam yaptık ettik demesinler diye..Valla doğru diyorsun da kim yardım ettiyse sonra çok başıma vurdular. Elimden geldiğince artık
Aaa tuppermış bu.ya arkadaşımda vardı bi kutu,bi tarafı böyle mendil koymak için,alt tarafı da açılıyo.oraya bez koyuyosun bide kendi alt açması var.ben hiç biryerde görmedim,ondan buldun sandım bian.ama bu da çok amaçlı bişi:)http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/tupperware-ince-islak-mendil-kutusu-139950967 cesurarya buydu benim sipariş ettiğim e
off tatil çok güzel olacak gerçekten. tadını çıkaralım. bir arkadaşım hamişle pilatesi dvd'si vermişti. acaba üşenmez yapabilir miyim diyorum hazır tatildeyken ve fırsat varken. ne iyi olur. gebelikle ilgili kitaplar var. daha onları da bitiremedim. yapacak şey var da yapacak adam yok
Bunu nası kullanıyomuşuz ben anlamadımhttp://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/tupperware-ince-islak-mendil-kutusu-139950967 cesurarya buydu benim sipariş ettiğim e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?