1 pijama, 1 gecelik aldımiyi aksamlar kizlar.. toplamda kac gecelik aldiniz ogrenebilir miyim? pijama takimijin pek kullanisli olmadigi soyleniyor. almasak olmaz mi
Aaa tuppermış bu.ya arkadaşımda vardı bi kutu,bi tarafı böyle mendil koymak için,alt tarafı da açılıyo.oraya bez koyuyosun bide kendi alt açması var.ben hiç biryerde görmedim,ondan buldun sandım bian.ama bu da çok amaçlı bişi:)
ben aldım. burada paylaşmıtım. ama illa mevlüt için diye değil. heves ettiğimden :)kızlarr mevlüt için takı yastığı düşünüyor musunuz ??
Bunu nası kullanıyomuşuz ben anlamadım
kaynanaya karşı bi antipati oluyor sanrm genel olarak..Gicik oluyorum kaynanalara.. Yalan soylemiyim burda okuduklarima gore benimki cok iyi ama evleneli 1.5 sene oldu yok arkadas sevmiyorum sevemiyorum bi samimiyetsiz geliyo hele ki benim annemin yaninda.. Cimri kendini yuksekten gostermeye calisan asiri rahat.. Allahim kadin ak dese bana kara geliyo bazen dua ediyorum Allahim icime ona karsi sicaklik ver diye:)
Neden halıya karşıbeninm eşim halıya karşı. o nedenle ben alamam. ama çokk güzellll. bayıldım
Bende alayım ya o zaman bundan ıslak pamuk açısından güzelmiş :)İsteyen bildiğimiz pamuğu ıslıyomuş, isteyen ıslak medili suda biraz akıtıyomuş kimyasalı gitsin diye
Sonra sıkıp buna koyuyomuş, bebek temizliğinde kullanmak için
Bende alayım ya o zaman bundan ıslak pamuk açısından güzelmiş :)
süper ya. ne kadar ilgililer. gel de sinir olmaKızımın kıyafetlerini de yıkadım ütüledim kaldırıdm
Özellikle erken doğum yapan arkadaşımdan sonra her işimi bitirmeye çalıştım
Kayınvalidem de artık doğuma gitcem yani geçen diyo ki 'evde bebek kıyafeti var mı?'
Soruya gel
Aldık dedim
Onlar yıkanmalı dedi
Yıkadık dedim
Kim yıkadı dedi
Ben dedim
Eşim de başka kim yıkıyacaktı dedi
Ama şey hacı şakir.... dedi
Granül toz sabun biliyorum dedim
Hııı ben sana ondan alırım dedi
Evde var zaten gerek yok dedim
Mikemmel dialog
teşekkür ederim cnmBenim bi tane yastık var minik beşiğinde vardı , ayrıca almadım
Ama uyku seti daha gelmedi, ondkai yastıa da bakıcam hangisi güzelse onu koyarım diye düşündüm
Kurdele, keçe, nazar boncuğu vs ile süsleyebilirsin beceriklisin maşallah
benmde çevremde ismi tek çok elif var.. bi araştraym bakayım.. olmadı elif su yaparzben de ilk defa burada duydum. Biz Elif Ece planlıyoruz inşallah. Ama tek konulmaz diye bir şey duymamıştık. İsmi tek Elif olan bir çok kişi var. Ama bilemedim
teşekkür ederim cnmbenm nevresmde de var kare yastık ama kıyamadım ona delik deşik olmasın diye..
olmadı tek satılan bi kırlent alır bi iki yerine bişeyler iliştiririm..
15 gün müüHalılar geç geliyo zaten kış diye zor kuruyomuş
15 günde gelmişti sanırım benim
Bne İkra'nın yanına isim koyuluyo mu ne koymuşlar diye araştırıyodumbenmde çevremde ismi tek çok elif var.. bi araştraym bakayım.. olmadı elif su yaparz
Bende hep pamukla temizlerim diyordum o şekilde daha hijyenik oluyormuş, unibaby aldım ama dışarda kullanmak içinUnibaby de bişey yok diyolardı
Ben geçen karnım kaşınınca ikra'nın bebeyağına dadandım
Baktım alkol paraben içermez diyo amabaşka yerde parfüm vs yazıyo
Eee ne anlaıdm ben bu işten şimdi
O yüzdne üşenmeden pamuk ıslamaya karar verdim napim ( :
15 gün müüben 2 günde gelir diyordum..
yok yok. ben öncesinde ve gebelik boyunca düzenli yürüyüş yaptım (ama son 1 ay yapamadım. hem havalar soğuktu hem de kalçamda ağrı vardı). ama şimdi ya yürüyüşe yeniden devam edicem ya da pilatese başlamak istiyorum evde tabi, yavaş yavaş yapabilirsemBen önce bile spor yapmıyodum sen gebelikte plastes yapıyosun maşallah
Bende hep pamukla temizlerim diyordum o şekilde daha hijyenik oluyormuş, unibaby aldım ama dışarda kullanmak için
Bırak silsin
Sen 9 aydır yavrunuzu taşıyosun , hemde evi bal dök yala yapıyosun valla ben snein kadar hamarat değilim
Gebelik öncesi de değildim
Sadece göbek değil ben komple şiştigimden kamufle oldu sanırsamMaşallahcanım.. bebiş nerdeee naptın bebişee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?