2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaynanaya karşı bi antipati oluyor sanrm genel olarak..
bende ilkten pek yakın hissetmezdm ama 3bck sene olacak artık kaynanamla aram iyi ama yinede çok seviyeliyizdir kadın benm için de uğraşır didinir Alah razı olsun.. ama yinede bi bağ oluşmuyor maalesef..

İsteyen bildiğimiz pamuğu ıslıyomuş, isteyen ıslak medili suda biraz akıtıyomuş kimyasalı gitsin diye
Sonra sıkıp buna koyuyomuş, bebek temizliğinde kullanmak için
Bende alayım ya o zaman bundan ıslak pamuk açısından güzelmiş :)

Bende alayım ya o zaman bundan ıslak pamuk açısından güzelmiş :)

Unibaby de bişey yok diyolardı
Ben geçen karnım kaşınınca ikra'nın bebeyağına dadandım
Baktım alkol paraben içermez diyo amabaşka yerde parfüm vs yazıyo
Eee ne anlaıdm ben bu işten şimdi

O yüzdne üşenmeden pamuk ıslamaya karar verdim napim ( :

süper ya. ne kadar ilgililer. gel de sinir olma

teşekkür ederim cnm benm nevresmde de var kare yastık ama kıyamadım ona delik deşik olmasın diye..
olmadı tek satılan bi kırlent alır bi iki yerine bişeyler iliştiririm..

ben de ilk defa burada duydum. Biz Elif Ece planlıyoruz inşallah. Ama tek konulmaz diye bir şey duymamıştık. İsmi tek Elif olan bir çok kişi var. Ama bilemedim
benmde çevremde ismi tek çok elif var.. bi araştraym bakayım.. olmadı elif su yaparz

teşekkür ederim cnm benm nevresmde de var kare yastık ama kıyamadım ona delik deşik olmasın diye..
olmadı tek satılan bi kırlent alır bi iki yerine bişeyler iliştiririm..

Hem el emeği olur hem uyguna gelir
Al al bitmiyo ki güvenli yatış yastığı da vardı bi de

benmde çevremde ismi tek çok elif var.. bi araştraym bakayım.. olmadı elif su yaparz
Bne İkra'nın yanına isim koyuluyo mu ne koymuşlar diye araştırıyodum
Bi forum da tartışmışlar
Birisi yazmış kızımın adı 'İkra su'
Diğeri de demiş o ne ya 'Okunmuş su' gibi
Çok gülmüştüm

( İkra=Oku demek ya )

Bende hep pamukla temizlerim diyordum o şekilde daha hijyenik oluyormuş, unibaby aldım ama dışarda kullanmak için

Ben önce bile spor yapmıyodum sen gebelikte plastes yapıyosun maşallah
yok yok. ben öncesinde ve gebelik boyunca düzenli yürüyüş yaptım (ama son 1 ay yapamadım. hem havalar soğuktu hem de kalçamda ağrı vardı). ama şimdi ya yürüyüşe yeniden devam edicem ya da pilatese başlamak istiyorum evde tabi, yavaş yavaş yapabilirsem

Bende hep pamukla temizlerim diyordum o şekilde daha hijyenik oluyormuş, unibaby aldım ama dışarda kullanmak için

Bende de var unibaby aynı şekilde dışarda kullanırım diyorum
Ne kadar az kullansak o kadar iyi
Pamuk daha iyi sık kullanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…