Şubat girsin baslicam temizliğe daha doğrusu kocam başlıcak :))
Ahahahahaha çok güldüm bunaBne İkra'nın yanına isim koyuluyo mu ne koymuşlar diye araştırıyodum
Bi forum da tartışmışlar
Birisi yazmış kızımın adı 'İkra su'
Diğeri de demiş o ne ya 'Okunmuş su' gibi
Çok gülmüştüm
( İkra=Oku demek ya )
nasıl bişeydi ?? ben görmemişimben aldım. burada paylaşmıtım. ama illa mevlüt için diye değil. heves ettiğimden :)
halının bakteri, mikrop yuvası olduğunu düşünüyor. yeterince temizlenmediğini düşünüyor. evde 3 tane halım var. ikisini kullanırız salonda. gecen mayıs gibi yıkatmıştım. hala da evde halı yok. geçen sene de öyle oldu. sadece 2 ay falan serili kaldı.Neden halıya karşı
:))) bende şimdi çok güldüm bize de eylül'den içeri herkes bi isim daha olmayacak mı diye soruyor ama ben iki isim olsun istemiyorum çünkü ben kendi soyadımıda kullanıyorum ya kızımda kullanmak isterse resmen destan yazıyo gibi olacakBne İkra'nın yanına isim koyuluyo mu ne koymuşlar diye araştırıyodum
Bi forum da tartışmışlar
Çok gülmüştüm
( İkra=Oku demek ya )
Yavrum pek giremiyorum foruma :)Meltem senin kayınvalideden inciler yok mu ? Epeydir duymuyoruz
olur tabi. su ismi de çok modabenmde çevremde ismi tek çok elif var.. bi araştraym bakayım.. olmadı elif su yaparz
Sende başında dur yüzeysel yapmasın
o yastığı almayı düşünmüyorum şimdilik eğitimdeki ebede gerek yok normal yastık kullanrsnz dedi..Hem el emeği olur hem uyguna gelir
Al al bitmiyo ki güvenli yatış yastığı da vardı bi de
hahahhaaaBne İkra'nın yanına isim koyuluyo mu ne koymuşlar diye araştırıyodum
Bi forum da tartışmışlar
Çok gülmüştüm
( İkra=Oku demek ya )
:))) bende şimdi çok güldüm bize de eylül'den içeri herkes bi isim daha olmayacak mı diye soruyor ama ben iki isim olsun istemiyorum çünkü ben kendi soyadımıda kullanıyorum ya kızımda kullanmak isterse resmen destan yazıyo gibi olacak
Şimdi gebelik stresiYavrum pek giremiyorum foruma :)
Kaynanam bugünlerde süt dokmus kedi gibi çünkü ben çok değiştim :)
Agzima geleni sayiyorum :))
Keyfim yerinde :)))
Cok becerikli kiz benim kocam
Bu aldığımız halıya antibakteriyel yazıyodu en çokta o hoşuma gitti, eşin galiba titiz bu konulardahalının bakteri, mikrop yuvası olduğunu düşünüyor. yeterince temizlenmediğini düşünüyor. evde 3 tane halım var. ikisini kullanırız salonda. gecen mayıs gibi yıkatmıştım. hala da evde halı yok. geçen sene de öyle oldu. sadece 2 ay falan serili kaldı.
Iki apayrı meslek heykeltraşım ben siparis işler alıyordum. Bi kişisel sergi açtım. Aynı zamanda makyaj ve kuaförlükte var Anne mesleği. Dizi setlerinde makyözlük yaptım. Ama evlenince setlere veda ettim o hayatla evlilik hayatının düzenleri birbirine uymuyor.Tam kendime heykel atölyesi açacakkende hamile kalınca yalan oldu.Heykel işi de ağır bi iş devamli ağır bişi kaldırıp indirmek gerekebiliyor.Bende hep kendi işimin patronu olmak istemişimdir merak ettim ne iş yapıyorsun
bunu aldım canım. ortasında bebek yoktu. satan bayan kendisi yapıştırdınasıl bişeydi ?? ben görmemişim
o yastığı almayı düşünmüyorum şimdilik eğitimdeki ebede gerek yok normal yastık kullanrsnz dedi..
Ama alışkanlık yaparsa sonra napcan bilmiyorum. Eşim özellikle beni acaip alttan alıyorHamileligin son zamanlari cok güzelmis ya istedigini saydiriyon :))
Kimse korkudan bi sey diyemiyor
Bizimkide başta razı olmadı sonra baktım kızkardeşinin face de iki soyad,bak kardeşinde öyle yapmış felan dedim biraz yumuşadı ama sonra öğrendim ki kızkardeşi eşinin soyadını kullanıyo sadece :))Bende aynı sebepten vazgeçtim tek İkra'ya karar verdik hem iki isim olunca karışıyo kimisi başka sesleniyo
Bende kendi soyadımı da kullanıyorum, eşim pek hoşlanmasa da gözünün içine baka baka veridm dilekçeyi kimliğime eklettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?