2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Meltem senin kayınvalideden inciler yok mu ? Epeydir duymuyoruz

Ahahahahaha çok güldüm buna

Neden halıya karşı
halının bakteri, mikrop yuvası olduğunu düşünüyor. yeterince temizlenmediğini düşünüyor. evde 3 tane halım var. ikisini kullanırız salonda. gecen mayıs gibi yıkatmıştım. hala da evde halı yok. geçen sene de öyle oldu. sadece 2 ay falan serili kaldı.

:))) bende şimdi çok güldüm bize de eylül'den içeri herkes bi isim daha olmayacak mı diye soruyor ama ben iki isim olsun istemiyorum çünkü ben kendi soyadımıda kullanıyorum ya kızımda kullanmak isterse resmen destan yazıyo gibi olacak

Hem el emeği olur hem uyguna gelir
Al al bitmiyo ki güvenli yatış yastığı da vardı bi de
o yastığı almayı düşünmüyorum şimdilik eğitimdeki ebede gerek yok normal yastık kullanrsnz dedi..

hahahhaaa ayy çok güldüüm yaaaa ne kafalar varr

Bende aynı sebepten vazgeçtim tek İkra'ya karar verdik hem iki isim olunca karışıyo kimisi başka sesleniyo
Bende kendi soyadımı da kullanıyorum, eşim pek hoşlanmasa da gözünün içine baka baka veridm dilekçeyi kimliğime eklettim

Yavrum pek giremiyorum foruma :)
Kaynanam bugünlerde süt dokmus kedi gibi çünkü ben çok değiştim :)
Agzima geleni sayiyorum :))
Keyfim yerinde :)))
Şimdi gebelik stresi
Sonra da dozu arttır lohusa depresyonu
Yaklaşamasınlar

Bu aldığımız halıya antibakteriyel yazıyodu en çokta o hoşuma gitti, eşin galiba titiz bu konularda

Bende hep kendi işimin patronu olmak istemişimdir merak ettim ne iş yapıyorsun
Iki apayrı meslek heykeltraşım ben siparis işler alıyordum. Bi kişisel sergi açtım. Aynı zamanda makyaj ve kuaförlükte var Anne mesleği. Dizi setlerinde makyözlük yaptım. Ama evlenince setlere veda ettim o hayatla evlilik hayatının düzenleri birbirine uymuyor.Tam kendime heykel atölyesi açacakkende hamile kalınca yalan oldu.Heykel işi de ağır bi iş devamli ağır bişi kaldırıp indirmek gerekebiliyor.

o yastığı almayı düşünmüyorum şimdilik eğitimdeki ebede gerek yok normal yastık kullanrsnz dedi..

Ben burda duydum mutlaka alınmalı gibi anladım
Bebek tükürüğünden mi kusunca mı ne boğulabilir, onu alın yan yatışını sağlayın diyolardı

Bizimkide başta razı olmadı sonra baktım kızkardeşinin face de iki soyad,bak kardeşinde öyle yapmış felan dedim biraz yumuşadı ama sonra öğrendim ki kızkardeşi eşinin soyadını kullanıyo sadece :))

Benim minik beşikte şu yastık vardı işte, ayrıca almadım
Yıkadım daha yeni
Belki süslerim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…