aynen öyle.Bu aldığımız halıya antibakteriyel yazıyodu en çokta o hoşuma gitti, eşin galiba titiz bu konularda
Bizimkide başta razı olmadı sonra baktım kızkardeşinin face de iki soyad,bak kardeşinde öyle yapmış felan dedim biraz yumuşadı ama sonra öğrendim ki kızkardeşi eşinin soyadını kullanıyo sadece :))
Magnetgibi degilde masa üstü süsü seklindeBunun Magneti nasıl olacak ki kutu değilmi bu
Hala "okunmus su" ya guluyorum
ayy ne güzel yaa sanatla uğraşıyorsun.. inşş yine hayallerine ulaşrsn.. bebişinde biraz büyüdümü o da annesinin yanında uğraşır belkiIki apayrı meslek heykeltraşım ben siparis işler alıyordum. Bi kişisel sergi açtım. Aynı zamanda makyaj ve kuaförlükte var Anne mesleği. Dizi setlerinde makyözlük yaptım. Ama evlenince setlere veda ettim o hayatla evlilik hayatının düzenleri birbirine uymuyor.Tam kendime heykel atölyesi açacakkende hamile kalınca yalan oldu.Heykel işi de ağır bi iş devamli ağır bişi kaldırıp indirmek gerekebiliyor.
Bence hiç gerek yok almana gayet güzelBenim minik beşikte şu yastık vardı işte, ayrıca almadım
Yıkadım daha yeni
Belki süslerim sonra
Eki Görüntüle 1385189
doğum eğitiminde anlattılar. burada da yazdım kaçırmış olabilirsin. bebek ölüm sendromlarında ilk sırada yüzüstü, ikinci sırada yan yatış, son sırada sırt üstü geliyormuş. bize eğitimde o yastıklardan almayın dediler. sırt üst yatırıp kafasını yana çevirin dediler. eşer kusan bir bebekse ya başının altına hafif bir eğim verecek şekilde nevresim gibi bir şey koyun ya da bu bebek reflü yastıkları var ya eğimli onlardan kullanın dediler. ben de tam o sıralar neredeyse alıyordum. hatta yastığı almıştık kasada geri bırakmıştık acelesi yok diye. iyi ki almamışım dedim. ama ben de onların yalancısıyım tabiBen burda duydum mutlaka alınmalı gibi anladım
Bebek tükürüğünden mi kusunca mı ne boğulabilir, onu alın yan yatışını sağlayın diyolardı
Bence hiç gerek yok almana gayet güzel
Ama alışkanlık yaparsa sonra napcan bilmiyorum. Eşim özellikle beni acaip alttan alıyor
doğum eğitiminde anlattılar. burada da yazdım kaçırmış olabilirsin. bebek ölüm sendromlarında ilk sırada yüzüstü, ikinci sırada yan yatış, son sırada sırt üstü geliyormuş. bize eğitimde o yastıklardan almayın dediler. sırt üst yatırıp kafasını yana çevirin dediler. eşer kusan bir bebekse ya başının altına hafif bir eğim verecek şekilde nevresim gibi bir şey koyun ya da bu bebek reflü yastıkları var ya eğimli onlardan kullanın dediler. ben de tam o sıralar neredeyse alıyordum. hatta yastığı almıştık kasada geri bırakmıştık acelesi yok diye. iyi ki almamışım dedim. ama ben de onların yalancısıyım tabi
Ne güzel işte :))
Laf duyan değil de soyleyen olmak daha iyi :))
Aynen yaa, biz eşimle aynı kurumun farklı şehirlerindeydik seminerlerden felan ortak tanığımız çıktı herkes beni eski soyadımla biliyo hala, eşimin soyadını söylemiyorlar :)))Bana diyodu ki ne gerek var
Deidm o zaman sen benim soyadımı al :KK53 : kem küm kaldı
Yaa deidm olmuyomuş dimi
Bunca yıldan sonra alıştım soyaıdmı bırakmak istemiyorum, ekledim resmide de
Hem karışıklıkta olmuyo işyerinde filanda eski soyadımın yanına 1 tane daha eklendi o kadar
Direk değişince başkasından bahsediliyo gibi oluyo
Ben burda duydum mutlaka alınmalı gibi anladım
Bebek tükürüğünden mi kusunca mı ne boğulabilir, onu alın yan yatışını sağlayın diyolardı
Kızlar kaç oldu yazıyorum ama kimseden cvp gelmedi, demekk ki bi tek ben yaşıorum bu halsizliği aşırı yorgunluğuuu
Atarlı MeltemBundan sonra beylee
senin almana hiç gerek yokmuşki gayet güzel süse bile gerek yokBenim minik beşikte şu yastık vardı işte, ayrıca almadım
Yıkadım daha yeni
Belki süslerim sonra
Eki Görüntüle 1385189
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?