2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana diyodu ki ne gerek var
Deidm o zaman sen benim soyadımı al :KK53 : kem küm kaldı
Yaa deidm olmuyomuş dimi
Bunca yıldan sonra alıştım soyaıdmı bırakmak istemiyorum, ekledim resmide de
Hem karışıklıkta olmuyo işyerinde filanda eski soyadımın yanına 1 tane daha eklendi o kadar
Direk değişince başkasından bahsediliyo gibi oluyo

ayy ne güzel yaa sanatla uğraşıyorsun.. inşş yine hayallerine ulaşrsn.. bebişinde biraz büyüdümü o da annesinin yanında uğraşır belki
dizilerde kimlere makyaj yapardın var mıydı ilginç olaylar kişilikler

Ben burda duydum mutlaka alınmalı gibi anladım
Bebek tükürüğünden mi kusunca mı ne boğulabilir, onu alın yan yatışını sağlayın diyolardı
doğum eğitiminde anlattılar. burada da yazdım kaçırmış olabilirsin. bebek ölüm sendromlarında ilk sırada yüzüstü, ikinci sırada yan yatış, son sırada sırt üstü geliyormuş. bize eğitimde o yastıklardan almayın dediler. sırt üst yatırıp kafasını yana çevirin dediler. eşer kusan bir bebekse ya başının altına hafif bir eğim verecek şekilde nevresim gibi bir şey koyun ya da bu bebek reflü yastıkları var ya eğimli onlardan kullanın dediler. ben de tam o sıralar neredeyse alıyordum. hatta yastığı almıştık kasada geri bırakmıştık acelesi yok diye. iyi ki almamışım dedim. ama ben de onların yalancısıyım tabi

Bence hiç gerek yok almana gayet güzel

Sağ ol
Azcık keçe nazar boncuğu iş görür
Ama uyku seti henüz gelmedi, büyük beşik için sipariş ettim
Onda da yastık varmış bi bakim hangisi güzelse onu değerlendiricem

[QUOT"hemera95, post: 39021077, member: 611909"]Cok gizelmis benimde yaptirmam lazim ama magnet degil galiba[/QUOTE]
Masa üstü süsü seklinde canim

Bilgi için teşekkürler, uygularız inşallah yastık mühim değil

Aynen yaa, biz eşimle aynı kurumun farklı şehirlerindeydik seminerlerden felan ortak tanığımız çıktı herkes beni eski soyadımla biliyo hala, eşimin soyadını söylemiyorlar :)))

Ben burda duydum mutlaka alınmalı gibi anladım
Bebek tükürüğünden mi kusunca mı ne boğulabilir, onu alın yan yatışını sağlayın diyolardı

evet dediğin doğru canm kesinlikle yatışına dikkat edilmeli sadece o yastık yerine normal yastıklada arkadan destek yapablrsnz dedi ebe..
hangisini tercih edeceğine bağlı canım

Kızlar kaç oldu yazıyorum ama kimseden cvp gelmedi, demekk ki bi tek ben yaşıorum bu halsizliği aşırı yorgunluğuuu

Bence herkes yaşıyo da yeni değil hep yaşıyodu 8-9 aydır ondan alıştık gibi
Ama kanına tiroidine baktırmayı ihmal etme olur mu, gebeliğin dışında bunlarda etkiler durumu
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…