aynen cnm son zamanları stressiz ve seni mutlu edicek şeylerle geçirmen daha iyi olur, bebek gelince pek vaktimiz kalmicak kendimize zaman ayırmaya.. bol bol dinlen uyu kitap oku gez sevdiğin dizi filmleri izle :)Ben dunden beri fikrimi degistirdim.
Bugun calisabilir raporu almaya gidecegim biliyirsunuz ,ama calisamaz alicam izine ayrilmak istiyorum artik..zaten dr da duruma bakalim calisabilir verebilecekmiyim demisti.
Biraz daha dayanip calisabilirjm hamilelik acisindan her ne kadsr k.sokumu agrisi tavan yapsada..
Sogudum yillardir severek calistigim yerden,soguttular..esimde zaten uzatmamam taraftari idi.
Evde dinlenirim gezerim benim herkesim burda yakiniz onlarla gorusurum kafami bosaltir stres yapmadam gun gecirir bebegimi mutlulukla karsilarim daha iyi..
aynen cnm son zamanları stressiz ve seni mutlu edicek şeylerle geçirmen daha iyi olur, bebek gelince pek vaktimiz kalmicak kendimize zaman ayırmaya.. bol bol dinlen uyu kitap oku gez sevdiğin dizi filmleri izle :)
bunları benden geçen gece yaşadım... üst kattaki komşu bile diyemicem ama gece 1 e kada çamaşır makinesi çalıştırması eşimin benden önce uykuya dalıp horlamalarını kesmekten bi de cimcime kımıl kımıldı...zor uyandım işe gelmek için..günaydın kızlar hayırlı cumalar.. uykusuz bi gece geçirdim bende yeni taşınan kiracıların gece yaptığı gürültü sonra eşimin yamuk yatınca horlaması onu döndür dur fln derken sabaha karşı anca uyumuşum
Gunaydin. O zaman simdiden hayirli olsun diyelim :))Ben dunden beri fikrimi degistirdim.
Bugun calisabilir raporu almaya gidecegim biliyirsunuz ,ama calisamaz alicam izine ayrilmak istiyorum artik..zaten dr da duruma bakalim calisabilir verebilecekmiyim demisti.
Biraz daha dayanip calisabilirjm hamilelik acisindan her ne kadsr k.sokumu agrisi tavan yapsada..
Sogudum yillardir severek calistigim yerden,soguttular..esimde zaten uzatmamam taraftari idi.
Evde dinlenirim gezerim benim herkesim burda yakiniz onlarla gorusurum kafami bosaltir stres yapmadam gun gecirir bebegimi mutlulukla karsilarim daha iyi..
Elif'i cok severim. Degisik olsun diye tuhaf isimler de koymak istemoyorum. Idil ve elif arasinda kalmistik. Ve ece :))Elif? O kadar çok duyar oldum ki, herkes son zamanlar da Elif ismini koyuyor. Gerçi eskilerdede çok kişide var. Tabi önemli olan sizin gönlünüzden geçen
canım ne değiştirdi fikrini hayırlı olsun inşallah hakkınızdaBen dunden beri fikrimi degistirdim.
Benimki de başka şeyler yapar ama cam silme racona terskomşulardan mı utanıyo nedir
Ben veremeyecegim yedek halım yok eşim halisiz evi istemiyor. E birde küçük çocuk olunca havaların ısınmasıni bekleyeceğim
Ben burda duydum mutlaka alınmalı gibi anladım
Bebek tükürüğünden mi kusunca mı ne boğulabilir, onu alın yan yatışını sağlayın diyolardı
Benim minik beşikte şu yastık vardı işte, ayrıca almadım
Yıkadım daha yeni
Belki süslerim sonra
Eki Görüntüle 1385189
Bende aldım her ihtimale karşı ablamın kızında reflü vardı 4 ay boyunca o yastığı kaullanmak zorunda kaldıkorkudan ben de çok öncelerdena ldım onu
zaten 20 lira mı ne
ben artık eğilip çoraplarımı bile giyemiyorum :)Günaydın güzel anneler ve bebişelerYine biraz ev işinden sonra dinleniyorum nefes nefese ,sizler neler yapıyorsunuz ?
basta cok emin olamadim bileklikten ama eve gelince baya aklim kaldi bakalim yarin ola hayrola:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?