2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar hayırlı cumalar.. uykusuz bi gece geçirdim bende yeni taşınan kiracıların gece yaptığı gürültü sonra eşimin yamuk yatınca horlaması onu döndür dur fln derken sabaha karşı anca uyumuşum

aynen cnm son zamanları stressiz ve seni mutlu edicek şeylerle geçirmen daha iyi olur, bebek gelince pek vaktimiz kalmicak kendimize zaman ayırmaya.. bol bol dinlen uyu kitap oku gez sevdiğin dizi filmleri izle :)

aynen cnm son zamanları stressiz ve seni mutlu edicek şeylerle geçirmen daha iyi olur, bebek gelince pek vaktimiz kalmicak kendimize zaman ayırmaya.. bol bol dinlen uyu kitap oku gez sevdiğin dizi filmleri izle :)

Aynen bunlari yapmak istiyorum,yillardir calisiyorum kendime bari boyle firsat vatken vakit ayirayim, isde yok ustelik bos bos oturuyoruz iyice sıkıldm orda.vakit ayiramadigim sevdiklerime vakit ayiricam hrmde kardesim annem yegenlerim oh :)

bunları benden geçen gece yaşadım... üst kattaki komşu bile diyemicem ama gece 1 e kada çamaşır makinesi çalıştırması eşimin benden önce uykuya dalıp horlamalarını kesmekten bi de cimcime kımıl kımıldı...zor uyandım işe gelmek için..

Tabi ertesi gün iş çıkışı eve girmeden çıktım (yaz ayından beri çıkıcam dicem bunları yani) komşuya dedim geç saatlerde çamaşır makinesi çalıştırmayın diye kadın allahtan k bakma filan özür diledi dilemeseydi daha çok şikayetim de vardı :) gürültü çok yapıyorsunuz.. ev kapısını hızlı açıp kapatıyorsunuz.. vs vs vs...

Gunaydin. O zaman simdiden hayirli olsun diyelim :))

Elif? O kadar çok duyar oldum ki, herkes son zamanlar da Elif ismini koyuyor. Gerçi eskilerdede çok kişide var. Tabi önemli olan sizin gönlünüzden geçen
Elif'i cok severim. Degisik olsun diye tuhaf isimler de koymak istemoyorum. Idil ve elif arasinda kalmistik. Ve ece :))

canım ne değiştirdi fikrini hayırlı olsun inşallah hakkınızda

Benimki de başka şeyler yapar ama cam silme racona ters komşulardan mı utanıyo nedir

benim eşim d eherşeyi yapıyor bi cam dilmez (zaten silmesin ne gerek var ben de silmem normalde de)
bi de balkonda çamaşırlığa çamaşır asmaz karşı balkondaki kadına kolay gelsin bacım sen de mi çamaşır yıkasdın bugün mü diycekmiş
o yüzden yaz kış çamaşır odasında kurutuyoruz çamaşırları

Benim minik beşikte şu yastık vardı işte, ayrıca almadım
Yıkadım daha yeni
Belki süslerim sonra

Eki Görüntüle 1385189

süslemeye gerek bile yok bence

zaten takı makı takılcak süslü yetetrince de....
ben isim yazılı yastığı koyucam taksınlar ona

havuzlu handa da 30 tlye çok güzel takı yastıkları vardı da napıcam bidaha yastık dedim

Günaydın güzel anneler ve bebişeler Yine biraz ev işinden sonra dinleniyorum nefes nefese ,sizler neler yapıyorsunuz ?

basta cok emin olamadim bileklikten ama eve gelince baya aklim kaldi bakalim yarin ola hayrola:)

bizim de eşimle doğum hediyesi muhabbeti geçmişti....

sonra ertesi gün baktım takıları aldığımız bi adam var kapalıçarşıda, geçiodum onun yanına uğradım muhabbete dedi

sakın bişe alma bana dedim... o tarz ilgimi çeken bişe yok daha...

bileklik d emi istemezsin dedi hayıor hayır dedim

telefon alırız ben işe başlayınca ama sakın şimdi diil o da, bişe alman benim 1 ay erken işe başlamam anlamına gelir dedim

iphone 6 plus istiyorum ben de..

gherçi eninde sonunda bana da eşime de alıcaz nasıl olsa, hediye gibi olmuo o da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…